Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIII

QUOTE(Amour @ 2008 08 13, 11:11)
Kokiame viesbutuke gyvenote?  mirksiukas.gif Kiek kainuoja naktis? Kiek minuciu kelio iki Eifelio?  ax.gif
Mes skrendam pirmadieni  wub.gif

Tikrai, smagu butu , kad keliavusios daugiau pasidalytu ispudziais apie viesbutukus. Nes jau patyriau, kaip sunku rasti gera kainos/kokybes/vietos santyki. O kai jau atrodo, kad radai - paskaitai internautu komentarus ir... vel ieskai naujo varianto doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 08 13, 12:05)
Tikrai, smagu butu , kad keliavusios daugiau pasidalytu ispudziais apie viesbutukus. Nes jau patyriau, kaip sunku rasti gera kainos/kokybes/vietos santyki. O kai jau atrodo, kad radai - paskaitai internautu komentarus ir... vel ieskai naujo varianto  doh.gif  biggrin.gif

Idedu nuoroda savojo viesbucio:
http://www_hotel-saintjacques_com/
Susisiekimas geras, patys kambariai nuotraukose geriau atrodo, gal kiek brangokas. Ir pusryciu ten nerekomenduociau.
Atsakyti
Gyvenome Hotel Garibaldi, keturvietis kambarys kainavo 160 EUR, pusryciu neememe, paskui isistikinome kad neklydome (mieste uz ta kaina galima rasti skaniau ir smagiau).
Gal kaina kiek ir didoka, bet kambarys to buvo vertas. Numeris buvo dvieju kambariu, kurie atskirti arka, du vonios kambariai, gerimu saldytuviukuose laikeme is Lietuvos atsivezta desryte ir kitu uzkanduku pirmai pradziai. gal kiek triuksminga (kas jautrus), bet mums buvo labai patogu, kad uz 30 metru buvo metro stotele, todel is Disneleido grizome tik jam uzsidarius. Iki Marso lauku eidavome 15 - 20 minuciu ir tas kelias neprailgdavo - grozejomes namais su fantastiskais balkoniukais ir spoksojome i vietinius gyventojus... biggrin.gif .
patariu labai nepasikliauti komentarais apie viesbucius. isitikinau, kad tikrai neblogus viesbutukus kritikuoja be reikalo - gal internautai buna blogos nuotaikos... unsure.gif
Papildyta:
http://en.venere.com..._garibaldi.html

nemoku teisingai prikabinti nuoroda, bet kam reikes, susigaudys...
Atsakyti
važiuosiu ir aš į Paryžių šį savaitgalį aštuonioms dienoms wub.gif Nesu buvusi Paryžiuje, prancūzų kalba irgi barjeras, bet nusiteikusi labai gerai smile.gif Pradėjau skaityti pirmą temą, pavadinimai nieko nesako, kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, labai noriu į atsakymo į vieną klausimą, bet laiko nebeturiu visas tris temas perskaityti blush2.gif Gal galėtumėte kas nors man parašyti, ar yra Paryžiuje alternatyvių parduotuvių kaip Londone tiki max arba Primark? Jeigu taip, kokie pavadinimai, labai tikiuosi centre kažką panašaus rasti, kad nereikėtų klaidžioti, nes tikrai gazdina Paryžiaus nežinomybė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 13 rugpjūčio 2008 - 21:36
Fenddi, Jouk, labai aciu uz savo viesbuteliu ivertinimus ir nuorodas - tikrai abu verti demesio thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(aulina @ 2008 08 13, 22:35)
važiuosiu ir aš į Paryžių šį savaitgalį aštuonioms dienoms  wub.gif Nesu buvusi Paryžiuje, prancūzų kalba irgi barjeras, bet nusiteikusi labai gerai  smile.gif Pradėjau skaityti pirmą temą, pavadinimai nieko nesako, kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, labai noriu į atsakymo į vieną klausimą, bet laiko nebeturiu visas tris temas perskaityti  blush2.gif Gal galėtumėte kas nors man parašyti, ar yra Paryžiuje alternatyvių parduotuvių kaip Londone tiki max arba Primark? Jeigu taip, kokie pavadinimai, labai tikiuosi centre kažką panašaus rasti, kad nereikėtų klaidžioti, nes tikrai gazdina Paryžiaus nežinomybė  blush2.gif

Del parduotuviu ne ka pasakysiu. Prekinomes siek tiek Eliziejaus laukuose, bet alternatyviu neuztikome, nors kreipiau demesi, nes savo sunui noriejau ka idomaus atvezti...
O Paryzius tikrai tegul negasdina - mums jis buvo labai savas, o ir be prancuzu kalbos apsiejome - pakako anglu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2008 08 13, 22:35)
važiuosiu ir aš į Paryžių šį savaitgalį aštuonioms dienoms  wub.gif Nesu buvusi Paryžiuje, prancūzų kalba irgi barjeras, bet nusiteikusi labai gerai  smile.gif Pradėjau skaityti pirmą temą, pavadinimai nieko nesako, kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, labai noriu į atsakymo į vieną klausimą, bet laiko nebeturiu visas tris temas perskaityti  blush2.gif Gal galėtumėte kas nors man parašyti, ar yra Paryžiuje alternatyvių parduotuvių kaip Londone tiki max arba Primark? Jeigu taip, kokie pavadinimai, labai tikiuosi centre kažką panašaus rasti, kad nereikėtų klaidžioti, nes tikrai gazdina Paryžiaus nežinomybė  blush2.gif

Mes irgi ryt su vyrų išskrendam į Paryžių tik 6 dienom drinks_cheers.gif irgi norėčiau rasti panašu parduotuvių tinklą 4u.gif
Atsakyti
Turiu vieną klausimėlį. Kai užsisakinėjom bilietus atsisakėm datos keitmo,pavardės keitimo ir bagažo, bet rezervacijos biliete vistiek nurodyta, kad vienam keleiviui 20kg. Na, mes planavom po kuprinytę ant pečių ir į kelionę 4u.gif . Tai kaip su tuo bagažu išeina, ar mūsų kuprinė gali būti iki 20kg?
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2008 08 17, 20:57)
Turiu vieną klausimėlį. Kai užsisakinėjom bilietus atsisakėm datos keitmo,pavardės keitimo ir bagažo, bet rezervacijos biliete vistiek nurodyta, kad vienam keleiviui 20kg. Na, mes planavom po kuprinytę ant pečių ir į kelionę  4u.gif . Tai kaip su tuo bagažu išeina, ar mūsų kuprinė gali būti iki 20kg?

Šiaip rankinio bagažo nesveria. Bet aš abejoju, kad į kuprinytę daug prisikrausit.
Atsakyti
Štai ir prabėgo dvi nuostabios savaitės Paryžiuj....Aš myliu ta miestą, buvau ten antra kartą ir tikrai nepaskutinį. thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarlote @ 2008 08 18, 12:17)
Štai ir prabėgo dvi nuostabios savaitės Paryžiuj....Aš myliu ta miestą, buvau ten antra kartą ir tikrai nepaskutinį.    thumbup.gif  clap.gif  thumbup.gif

Na, tai prasom pasakoti, kur buvote, ka matete, kur apsistojote?.. Laukiam ausis pastate, akis ispute... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarlote @ 2008 08 18, 12:17)
Štai ir prabėgo dvi nuostabios savaitės Paryžiuj....Aš myliu ta miestą, buvau ten antra kartą ir tikrai nepaskutinį.    thumbup.gif  clap.gif  thumbup.gif
Prašo, prašom. Pasakojamės visos.
Atsakyti