Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIII

QUOTE(Florestina @ 2008 08 17, 21:15)
Šiaip rankinio bagažo nesveria. Bet aš abejoju, kad į kuprinytę daug prisikrausit.

Ištikrųjų mes nieko daug neplanuojam vežtis, papildomas kelnes ir dar kelias smulkmenas ax.gif . Aš tik noriu pasitikslinti, kad paskui oro uoste man nepasakytu, kad mano kuprinė per didelė. Mes kai keliavom su mašina, tai prisikrovėm belekiek rūbų ir šiaip daug nereikalingų daiktų, bet tas mums nekainavo. Tai dabar nusprendėm minimaliai save apsikrauti.
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2008 08 18, 16:26)
Ištikrųjų mes nieko daug neplanuojam vežtis, papildomas kelnes ir dar kelias smulkmenas  ax.gif . Aš tik noriu pasitikslinti, kad paskui oro uoste man nepasakytu, kad mano kuprinė per didelė. Mes kai keliavom su mašina, tai prisikrovėm belekiek rūbų ir šiaip daug nereikalingų daiktų, bet tas mums nekainavo. Tai dabar nusprendėm minimaliai save apsikrauti.

Šiaip tai oro uoste yra tokia kaip forma, kmur gali pasitikrinti ar tavo bagažas pagal gabaritus atitinka rankinio bagažo reikalavimus. Mano sesė tai pirko lagaminą su ratukais su CB (cabin bagage) ženklu. Atrodo nedidukas, bet daiktelių nemažai telpa ir į lėktuvą įleidžia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 08 18, 16:52)
Šiaip tai oro uoste yra tokia kaip forma, kmur gali pasitikrinti ar tavo bagažas pagal gabaritus atitinka rankinio bagažo reikalavimus. Mano sesė tai pirko lagaminą su ratukais su CB (cabin bagage) ženklu. Atrodo nedidukas, bet daiktelių nemažai telpa ir į lėktuvą įleidžia. 4u.gif

Labai ačiū, reiks pasidomėti tuo lagaminėliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimine @ 2008 08 18, 17:30)
Labai ačiū, reiks pasidomėti tuo lagaminėliu  thumbup.gif

Mano sesuo jį pirko parduotuvėje "Bags&more" Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje. 4u.gif
Atsakyti
Sakykite kur paryziuje galima nusipirkti museum passe? Ar ji tik internetu galima pirkti? Gal kas turejote dvieju dienu pasa, ar apsimoka, nesigauna paskui vien lakstymas liezuvius iskisus po tuos muziejus, tik tam kad pliusa uzsideti?
Is karto atsiprasau jei jau buvo kalbeta apie tai, bet neturiu kada skaityti visu 3 temu, nes poryt jau laukia paryzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2008 08 20, 10:09)
Sakykite kur paryziuje galima nusipirkti museum passe? Ar ji tik internetu galima pirkti? Gal kas turejote dvieju dienu pasa, ar apsimoka, nesigauna paskui vien lakstymas liezuvius iskisus po tuos muziejus, tik tam kad pliusa uzsideti?
Is karto atsiprasau jei jau buvo kalbeta apie tai, bet neturiu kada skaityti visu 3 temu, nes poryt jau laukia paryzius smile.gif

Vietos, kuriose gali įsigyti muziejų "pasą" yra:
- muziejai, kuriuose jis galioja;
- Ch. de Gaulle oro uostas;
- Carrousel du Louvre Turizmo informacinis;
- ir kituose turizmo informaciniuose

Muziejai parduodantys "pasą" yra čia:
http://www.parismuse...pointvente_id=1

Muziejų "pasas" pradeda galioti nuo tos datos, kuri užrašoma ant nugarėlės, t.y. pirmasis įėjimas į muziejų ("paso" terminai: 2, 4 arba 6 dienos). Ten taip pat būtina nurodyti vardą ir pavardę.

Ar apsimoka, turbūt kiekvienas asmeniškai tai patiria...vieniems patinka per dieną aplankyti daug daug muziejų, kitiems pakanka ir vieno...vienam muziejui reikia daug laiko, kitas atrodo nelabai įdomus... Juk ir Eifelis ne visiems patinka...na, čia sakyčiau, labai subjektyvus dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2008 08 20, 07:09)

Labai laiku paklausei 4u.gif ,as kaip tik cia ilindau su tokiu paciu klausimu ax.gif
Nes manes jau ryt Paryzius laukia.As galvojau internetu pirkt,bet nezinia ko laukiau iki paskutines minutes ir laiko nebeliko.Zadam dviem dienom pirkt,manau apsimokes.
Atsakyti
Mes nepirkom Museum pass, nes aplankėm Luvrą ir Grevino musejus, Užtat 3 dienom bilietą paimem į bus tourą ir eskursinį laivą už 42eur, tai išnaudojom pilnai thumbup.gif apvažiavom visus 4 maršutus po to naudojom, kai susisiekimo priemonė, nes netoli operos viešbutis buvo 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, merginos, gal galit patarti? biggrin.gif Lyg ir susiradau jau artimiausia metro stotelę prie viešbučio, bet kaip suprantu pagal metro linijas, tai reikės iš oro uosto važiuoti, tada persėsti į kitą.. Kas čia labai supranta Paryžių ir visoms padeda - Bala Nematė, ne? 4u.gif pasimečiau aš. O iš oro uosto išėjus viską rasiu? unsure.gif Ecole Militaire (berods taip rasoma) mano stotelė...
Atsakyti
QUOTE(zebriukas @ 2008 08 25, 17:58)
Klausykit, merginos, gal galit patarti? biggrin.gif Lyg ir susiradau jau artimiausia metro stotelę prie viešbučio, bet kaip suprantu pagal metro linijas, tai reikės iš oro uosto važiuoti, tada persėsti į kitą.. Kas čia labai supranta Paryžių ir visoms padeda - Bala Nematė, ne?  4u.gif pasimečiau aš. O iš oro uosto išėjus viską rasiu?  unsure.gif  Ecole Militaire (berods taip rasoma) mano stotelė...

zebriuk, bandysiu padėti.

Iš oro uosto važiuosi RER B(tai ne metro, o kitokio tipo traukinys, važiuojantis ir po žeme, ir pakylantis į viršų mirksiukas.gif ), siūlyčiau važiuoti iki Gare du Nordstoties, ten persėsti į metro 4 (kryptis: Porte d'Orleans (General Leclerc)), važiuoti iki Strasbourg-Saint-Denis, ten persėsti į metro 8 (kryptis: Balard) ir važiuoti iki Ecole Militaire...

Geriau būtų, kad parašytum gatvės pavadinimą, kur bus Jūsų viešbutis. NES norint pasiekti Ecole Militaire Jums tektų daryti net du persėdimus...galvoju, galbūt yra kitas būdas pasiekti viešbutį...jei pvz, nepasivargintumėte prasieiti Avenue de La Motte-Picquet, tada siūlyčiau kitą maršrutą... žodziu, mestelk čia mums gatvės ar viešbučio pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
prasau pagalbos- niekada nesu buvusi Paryziuje, bet yra tokia galimybe ten pakliuti. Is Italijos vaziuosime i Lietuva automobiliu ir galetume prasukti pro Prancuzija. Sakykit, ar imanoma vaziuojant su automobiliu per viena diena Paryziuj pamatyti Eifelio boksta, Luvro muzieju aplankyt ir Notre Dame katedra? Neisivaizduoju kokia ten padetis.. Apskritai,ar bus kur palikt masina, ar nepatartina maltis i Paryziu su ja? Tiesiog mirstu is noro pamatyt Paryziu, butu lb gaila jei ten su masina per sudetinga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2008 08 26, 12:33)
Sveikos merginos 4u.gif
prasau pagalbos- niekada nesu buvusi Paryziuje, bet yra tokia galimybe ten pakliuti. Is Italijos vaziuosime i Lietuva automobiliu ir galetume prasukti pro Prancuzija. Sakykit, ar imanoma vaziuojant su automobiliu per viena diena Paryziuj pamatyti Eifelio boksta, Luvro muzieju aplankyt ir Notre Dame katedra? Neisivaizduoju kokia ten padetis.. Apskritai,ar bus kur palikt masina, ar nepatartina maltis i Paryziu su ja? Tiesiog mirstu is noro pamatyt Paryziu, butu lb gaila jei ten su masina per sudetinga  verysad.gif

Tiesa, sakant, sudėtinga užsieniečiui mašiniuką suvairuoti Paryžiuje biggrin.gif Ir parkavimas daug kainuos, ir tokiu įsiparkavimo įgūdžių mes, lietuviai, neturim lotuliukas.gif eismas didelis, kamščiai... geriau būtų numesti mašiną kažkur visai dienai ir kojytėm bei viešuoju transportu pasimalti, jei yra tik 3 pagrindiniai lankytini objektai...
Viešuoju transportu pasiektumėt Eifelio bokštą, iš ten į Luvrą, o nuo Luvro kojytėm iki Notre Dame - netoli ir viskas paupy mirksiukas.gif
Atsakyti