Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIII

QUOTE(Zydre30 @ 2008 05 14, 11:31)
Sveikutės, pirmadienį gryžome iš svajonių miesto thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Laaabai patiko, [...]

Smagu girdėti, kad Paryžius sužavėjo! bigsmile.gif
Kiek dienų buvote? O kokiam viešbutyje gyvenote?

(aha, mane irgi Barselona traukia mirksiukas.gif )
Atsakyti
[B][B]
QUOTE(himalaia @ 2008 05 11, 12:12)
Parašykit email tiesiogiai viešbučiui, kurį rezervavote. Jei neturite rezervacijos numerio, su pavarde ir datomis. Užklauskite ir tiek, ar buvo rezervuota. Realiai, jei nebuvo patvirtinimo, nėra ir rezervacijos. Tačiau jei kortelės duomenis įvedėte, yra galimybė, kad už pirmą naktį nuims mokestį, priklausomai nuo viešbučio politikos.
Koks viešbučio pavadinimas?

Himalaya, o ką daryti, jei mano viešbutis (hotel de la Bastille, 24, Rue de la Roquette) niekur nepateikia savo el. adreso, visip ieškojau. Užsakinėjau per hostelworld, kuris irgi nepateikia kaip jam pačiam parašyti. Be to , jo liet. versijoje susiradau tokią pastabą: Atkreipkite dėmesį, kad dėl rezervavimo susitariate su apgyvendinimo paslaugos teikėju, o ne hostelworld.com. Hostelworld.com palengvina jūsų sutarties su apgyvendinimo paslaugos teikėju sudarymą, pasiūlydama savo užsakymo sistemą.Tai kur man rašyti, jei negavau patvirtinimo?
Atsakyti

As taip pat noriu labai padekoti visoms patarejoms, besidalinancioms savo patirtimi, ziniomis ir negailincioms laiko atsakymams i "kvailus" klausimus 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 05 14, 10:30)
Čia iš DK serijos?
Kokia galutinė kaina gaunasi? mirksiukas.gif

Taip, iš DK serijos, kainavo 79, o dabar 49 Lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2008 05 14, 10:10)
[B][B]
Tai kur man rašyti, jei negavau patvirtinimo?

Jei įvedėte savo kortelės duomenis ir datas visas, tai teoriškai turėtų būti rezervuota. Nes rezervuojant per tarpininkus kartais nesiunčia to patvirtinimo.
O jei labai jau jums rūpi ir kyla įtarimas, kad nerezervavo, galit paskambint: 01.48.05.62.47
arba faksą nusiųst: 01.49.23.07.58
(tik su kodais nežinau, kaip ten)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 14 gegužės 2008 - 19:28
QUOTE(Harmony... @ 2008 05 14, 11:30)
As taip pat noriu labai padekoti visoms patarejoms, besidalinancioms savo patirtimi, ziniomis ir negailincioms laiko atsakymams i "kvailus" klausimus  4u.gif  notworthy.gif

Niekad negali atskirti, kuris klausimas protingas, kuris kvailas. Ir aš visada pakartoju keletą kartų jei žmogus klausia- reiškia nori žinoti, o kol perskatysi viską- tai užmirši, kas buvo pradžioje. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 14 gegužės 2008 - 19:29
Taip, himalaja, turiu tokių įtarimų, nes kai viską surašiau ir paspaudžiau tą žalią mygt., pasirodė lapas su mano visa suma , bet šiek tiek didesne, nes , kaip ten pat parašyta,servisas bus šiek tiek (kažkodėl jau GBP, o ne EUR) brangesnis, dėl to kad naudoju ne standartinę kredito kortelę( nors ir mano buvo sąraše). Ir apačioj 2 siūlymai:Back- naudoti kreditinę ir kitas-Proceed-sutinku. Nieko nebespaudžiau, nes maniau, kad tai galas, angliškai vos vos.Ir dabar pakibusi.Manu, kad nepavyko, bet nesu tikra.Reikės skambinti su vertėju, bet kieno ten telefonas, ar viešbučio, ar hostelworld? Kur tu jį radai, aš išknisau visus linkus, išnagrinėjau visus klausimus apatiniuose linkuose, tinkamo atsakymo neradau.
Atsakyti
Jei nepaspaudėte "proceed", rezervacijos neturėtų būti, nes tol, kol nepatvirtinate apmokėjimo, nerezervuoja per sistemas.
Kontaktus radau čia: http://www.travel-li...l_bastille.html
Papildyta:
Be to, hostelworld ima 10% užstatą rezervuojant (beje, tas puslapis yra ir lietuvių kalba).
Tad pasitikrinkite, ar nuėmė pinigus ir pamatysite, ar rezervuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 15 gegužės 2008 - 11:05
Rugpjucio pabaigoje su draugu vaziuosim i Paryziu savaitgaliui, siandien gavau bilietus ir jau pradejau bijoti... Kaip reiks nusigauti is CHARLES DE GAULLE orouosto iki viesbucio kuriame apsistosime ETOILE TROCADERO 3zvaigzduciu, gal kuri buvote jame? ax.gif tikriausiai reiks vaziuot taxi,as net neisivaizduoju.. o taxistai kalba angliskai? ar brangu vazineti ten taxi? bijau kad neapgautu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chansse: 15 gegužės 2008 - 11:40
Sėdat į RER, linija A iš oro uosto ir tiesiai į viešbutį beveik... Su taxi brangu ir žymiai ilgiau.
Jei turit lėktuvo bilietus iš naksto, tai visą informaciją susirinkt dar daug laiko yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 15 gegužės 2008 - 13:11
QUOTE(Chansse @ 2008 05 15, 13:39)
Rugpjucio pabaigoje su draugu vaziuosim i Paryziu savaitgaliui, siandien gavau bilietus ir jau pradejau bijoti... Kaip reiks nusigauti is CHARLES DE GAULLE orouosto iki viesbucio kuriame apsistosime ETOILE TROCADERO 3zvaigzduciu, gal kuri buvote jame? ax.gif  tikriausiai reiks vaziuot taxi,as net neisivaizduoju.. o taxistai kalba angliskai? ar brangu vazineti ten taxi? bijau kad neapgautu doh.gif

g.gif Į Trocadero rajoną tiesiogiai iš CDG viešuoju transportu niekaip nenuvažiuosit be persėdimo.
Jei abejojat dėl taksi, variantas toks: oro uoste sėdat į RER B (kryptis: Massy-Palaiseau), važiuojate iki Chatelet/Les Halles stotelės ir persėdat į RER A (kryptis: Poissy), išlipat stotelėj Charles de Gaulle-Etoile. Išlipsit netoli Triumfo arkos. O toliau kojytėm dar apie 10 min.
Važiavimo trukmė apie 45 min. Tik galit užtrukti tarpinėje stotelėje - Les Halles didelė stotis, turi daug jungčių...bet yra nuorodos, tad manau, nepasiklysit mirksiukas.gif

Faina rajoną pasirinkot! Mums jis labai patiko! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2008 05 15, 15:10)
Sėdat į RER, linija A iš oro uosto ir tiesiai į viešbutį beveik... Su taxi brangu ir žymiai ilgiau.
Jei turit lėktuvo bilietus iš naksto, tai visą informaciją susirinkt dar daug laiko yra  4u.gif

himalaia, RER A nevažiuoja iš Ch. de Gaulle oro uosto.
Atsakyti
Na va, bilietus turiu, viešbutis Tonic Hotel Louvre rezervuotas, telieka tik sulaukt liepos galo thumbup.gif
Atsakyti