Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

prie ko cia ta klone jai jaunoji nori kad nebutu misraines kodel ne. pabuvojus jaunosios vietoj kitaip kalbetum.
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 01 13, 14:24)
prie ko cia ta klone jai jaunoji nori kad nebutu misraines kodel ne. pabuvojus jaunosios vietoj kitaip kalbetum.

aš ir nesiginčiju, netgi pritariu mirksiukas.gif tradicinėms vestuvėms, su pulku - vienodos suknelės žavus sprendimas drinks_cheers.gif
tik ne visos nori būti vienodomis - tiek nuotakomis, tiek pamergėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2009 01 13, 15:21)
O mano visos pamergytės pačios nori vienodų suknučių. Bet kadangi 2 iš jų yra Lietuvoje, 2 anglijoje, o 1 airijoje tad yra sunku labai surasti kažką.
P.S. aš pati ir dabar esu Anglijoje

mano viena pemerge irgi ne LT, o Skotijoje, tai as nusiusiu jai medziaga ir ji ten pasisius suknele.
Atsakyti
O gal nebutina buti vienodomis, gal uztenka tik tos pacios spalvos, fakturos, nes aisku, kad vienos kojos negrazios, nori trumpos, o kitos kaip tik - tik kojos ir tegrazios smile.gif bet asmeniskai as esu macius tokios beskonybes su tom vienodom suknelem, kazkada vasara keliavom aplink lietuva ir kaip tik sestadieni prie puntuko uzsukom, tai pamaciau tai, ko geriau buciau nemacius - ryskiai salotines pamergiu sukneles, kurios ne tik kad buvo baisios is prigimties, bet dar kai kurioms pamergems visiskai netiko, zodziu pakraupau.
O siaip as esu uz retro stiliaus sukneles, lengvo kirpimo, zemiau juosmens platejancios, ant juosmens dirzas (pvz, puikiai isivaizduoju baltas sukneles su dideliais raudonais burbulais, kazkur maciau tokias)...Tokios sukneles tiktu visoms, ir stambesnems, ir plonesnems, ir t.t. todel tokiu atveju nebutu sunku ir ikalbeti pamerges tokiom suknelem apsirengti
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 13, 13:39)
mano viena pemerge irgi ne LT, o Skotijoje, tai as nusiusiu jai medziaga  ir ji ten pasisius suknele.

Taigi kadangi esu pati Anglijoje tai dar bandysim pirkti suknutes, arba užsisakyti medžiagos pavyzdį kad atsiūstų ar kažką panašaus, ir tada jau spresim, na bandom ieškoti įvarių būdų kad ir jos būtų patenkintos ir aš, o laiko dar turime iki liepos mėnesiuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 12, 23:47)
man ,,Alkava" sake, kad pries 3 svaites uztenka, bet as pabandysiu jau pries menesi, kad but ramiau lotuliukas.gif  kaip tau sekasi sukneles paieska sorry uz poster_offtopic.gif

jau kazka uzrezarvavau g.gif viena grazia buvau is San Patriko issirinkusi,bet kadangi neilidau blush-anim-cl.gif2:ir nemaciau kaip atrodytu, tj bijojau aklai uzsakyti,nes gal tas modeliukas man nelabai ziuretusi,o kainele zinai man nemaza pasirode 3000lt ax.gif nezinau,zinok,nesu tikra keleta pasimatavau,ir tiek nes laikas spaude,ir jau esu ne Lt unsure.gif .......stovi db galvoj ji man kaip kibis doh.gif net nepamenu kaip su ja atrodziau lotuliukas.gif o ka tas plakato laikymas reiskia unsure.gif
Atsakyti
plakatas reiskia, kad ne i tema rasom lotuliukas.gif cia ne tema pie tortus lotuliukas.gif tu kai matuosiesi sukneles prasyk, kad tave nufotkintu, is salies ziurisi kitaip ir prisiminsi po to visas, kaip atrodei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 01 14, 00:55)
plakatas reiskia, kad ne i tema rasom lotuliukas.gif cia ne tema pie tortus lotuliukas.gif tu kai matuosiesi sukneles prasyk, kad tave nufotkintu, is salies ziurisi kitaip ir prisiminsi po to visas, kaip atrodei mirksiukas.gif

aaaaa blush2.gif aliosa as....tj ,kad neleidzia fotkinti,po to sako,prisideda kitos i neta,ir po to niekas nenori ju nuomotis,tipo pilnas netas ju prigrustas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 01 14, 08:45)
aaaaa blush2.gif aliosa as....tj ,kad neleidzia fotkinti,po to sako,prisideda kitos i neta,ir po to niekas nenori ju nuomotis,tipo pilnas netas ju prigrustas unsure.gif

vat to tai nezinojau g.gif gali buti, jie nenori konkurencijos
Atsakyti
Turiu klausima-problemele...
Suskaiciavus visus pamerges, gaunasi 5. Nezinau kaip isspresti delema su pamergiu suknelemis... Dvi is situ penkiu labai kritiskos, nuolat gales kalbeti, kad tas nepatinka, cia negrazu, ir gali tai daryti uz nugaros, ta prasme, ne man sakyti, o tarpusavyje ir kitiems. As zinau, kad jos nori pacios sau issirinkti sukneles, skirtingas, kad nebuti, kaip is inkubatoriaus, kad viena kitos atzvilgiu atrodys grazesne... blush2.gif
Trecia pamerge, atvirksciai maloniai pasiulytu ir savo sukneliu variantu, padetu apsispresti... taciau jos nuomone nelabai itakos kitu nuomone..
Vat dabar ir nezinau ka daryti... Ispradziu norejau, kad sukneles butu vienodos spalvos ir modeliuko, tokio klasikinio, gal net kaip retro stiliaus. Veliau pagalvojau gal vienos spalvos, pasiuti sukneles, o modeliuka tiegul kiekviena derina pagal savo figura. Bet ir cia jauciu prasides kritika del spalvos, tarsi "man ne tinka", "jai daug graziau"...
Tai galu gale dabar galvoju, kad isvis pasakyti joms, kokia suknele norit, tokia ir ateikit... Nes konfliktu visai man nesinori, bent jau laiko iki vestuviu dar 6 menesiai..
Gal ka patartumete? Buciau labai dekinga, nes su savo pamergem nezinau kaip apie tai diskutuoti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxas @ 2009 01 13, 16:40)
O gal nebutina buti vienodomis, gal uztenka tik tos pacios spalvos, fakturos, nes aisku, kad vienos kojos negrazios, nori trumpos, o kitos kaip tik - tik kojos ir tegrazios smile.gif bet asmeniskai as esu macius tokios beskonybes su tom vienodom suknelem, kazkada vasara keliavom aplink lietuva ir kaip tik sestadieni prie puntuko uzsukom, tai pamaciau tai, ko geriau buciau nemacius - ryskiai salotines pamergiu sukneles, kurios ne tik kad buvo baisios is prigimties, bet dar kai  kurioms pamergems visiskai netiko, zodziu pakraupau.
O siaip as esu uz retro stiliaus sukneles, lengvo kirpimo, zemiau juosmens platejancios, ant juosmens dirzas (pvz, puikiai isivaizduoju baltas sukneles su dideliais raudonais burbulais, kazkur maciau tokias)...Tokios sukneles tiktu visoms, ir stambesnems, ir plonesnems, ir t.t. todel tokiu atveju nebutu sunku ir ikalbeti pamerges tokiom suknelem apsirengti

Tik mano asmeninė nuomonė, bet nemanau, kad baltos suknelės su dideliais burbulais tiks stambiom... Tiek šviesi spalva, tiek stambūs raštai dar labiau stambina ax.gif Stambesnėm labiau tiktų tamsesnė spalva su vertikaliom linijom, tik nežinau ar taip jau labai retro tada atrodytu... g.gif

QUOTE(Sputnik @ 2009 03 03, 09:59)
Suskaiciavus visus pamerges, gaunasi 5. Nezinau kaip isspresti delema su pamergiu suknelemis... Dvi is situ penkiu labai kritiskos, nuolat gales kalbeti, kad tas nepatinka, cia negrazu, ir gali tai daryti uz nugaros, ta prasme, ne man sakyti, o tarpusavyje ir kitiems. As zinau, kad jos nori pacios sau issirinkti sukneles, skirtingas, kad nebuti, kaip is inkubatoriaus, kad viena kitos atzvilgiu atrodys grazesne...  blush2.gif 
Trecia pamerge, atvirksciai maloniai pasiulytu ir savo sukneliu variantu, padetu apsispresti... taciau jos nuomone nelabai itakos kitu nuomone..
Vat dabar ir nezinau ka daryti... Ispradziu norejau, kad sukneles butu vienodos spalvos ir modeliuko, tokio klasikinio, gal net kaip retro stiliaus. Veliau pagalvojau gal vienos spalvos, pasiuti sukneles, o modeliuka tiegul kiekviena derina pagal savo figura. Bet ir cia jauciu prasides kritika del spalvos, tarsi "man ne tinka", "jai daug graziau"...
Tai galu gale dabar galvoju, kad isvis pasakyti joms, kokia suknele norit, tokia ir ateikit... Nes konfliktu visai man nesinori, bent jau laiko iki vestuviu dar 6 menesiai.. 
Gal ka patartumete? Buciau labai dekinga, nes su savo pamergem nezinau kaip apie tai diskutuoti.  verysad.gif

Aš tavo atveju siūlyčiau tokį variantą: Pasirenki 2 spalvas, kurios tarpusavyje dera ir sugalvoji kokį panašų į šitą modelį (ir tarkim pavyzdžiui naudojam tas pačias spalvas):
http://watters.com/p...wtoo&showid=992
Tada mergaitėm pasiūlai tas spalvas arba rausvą kaip pagrindinę arba rudą smile.gif Tada pasirinktų kuri labiau kuriai tinka mirksiukas.gif ir mišrainės nebūtų...
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 03 03, 09:59)
Suskaiciavus visus pamerges, gaunasi 5. Nezinau kaip isspresti delema su pamergiu suknelemis... Dvi is situ penkiu labai kritiskos, nuolat gales kalbeti, kad tas nepatinka, cia negrazu, ir gali tai daryti uz nugaros, ta prasme, ne man sakyti, o tarpusavyje ir kitiems. As zinau, kad jos nori pacios sau issirinkti sukneles, skirtingas, kad nebuti, kaip is inkubatoriaus, kad viena kitos atzvilgiu atrodys grazesne...  blush2.gif 
Gal ka patartumete? Buciau labai dekinga, nes su savo pamergem nezinau kaip apie tai diskutuoti.  verysad.gif

Sveika, zinok tokia pati situacija ir pas mane gavosi blink.gif kruva pamergiu ir visos su savo super norais blink.gif blink.gif blink.gif viena nori to kita ano trecia is vis nieko nenori unsure.gif Tokiu debatu klausiau gal kokias dvi svaites doh.gif doh.gif po to nusispjoviau ir pasakiau ateinat VISOS geltonomis suknelemis ir prasau jokiu tortu ir kad ne trumpesnes negu iki keliu va paburbuliavo dvi dienas ir pasibaige dabar sekmingai ir kas svarbiausia DRAUGISKAI iesko geltonu sukneliu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Na man ir be ju sukneliu yra rupesciu, jei nesugeba susitart tai tenka imtis tokiu priemoniu cool.gif
Atsakyti