Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 03 03, 11:51)

Pasirenki 2 spalvas, kurios tarpusavyje dera ir sugalvoji kokį panašų į šitą modelį (ir tarkim pavyzdžiui naudojam tas pačias spalvas):
http://watters.com/p...wtoo&showid=992
Tada mergaitėm pasiūlai tas spalvas arba rausvą kaip pagrindinę arba rudą smile.gif Tada pasirinktų kuri labiau kuriai tinka  mirksiukas.gif ir mišrainės nebūtų...

thumbup.gif labai fainas puslapis ir geru ideju galima pasisemti. As net sugalvojau, kaip savom pamergem liepsiu rinktis suknes mirksiukas.gif
kadangi sese bus vyriausia pamerge, tai mes su ja nupirksim parodysim kitom splavyte ir liepsim pacioms susirasti kazka panasaus.
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2009 03 03, 17:20)
thumbup.gif  labai fainas puslapis ir geru ideju galima pasisemti. As net sugalvojau, kaip savom pamergem liepsiu rinktis suknes  mirksiukas.gif 
kadangi sese bus vyriausia pamerge, tai mes su ja nupirksim parodysim kitom splavyte ir liepsim pacioms susirasti kazka panasaus.

drinks_cheers.gif
Aš ten nusižiūrėjau keletą, tik nežinau ar pamergytėm patiks ax.gif
Atsakyti
as pavyzdziui nelabai suprantu, kokios dar cia diskusijos su tom pemergiu suknelem g.gif
1. Jei sukneles nuomoja, perka ar siuva pati nuotaka, tj pamerges is tikruju PRIVALO taikytis, nes juk svente tj ne ju, o juolab, kad uz apranga moka nuotaka.
2. Jei uz sukneles mokasi pacios pamerges, tj jau kebliau, nes supratingu paneliu, labai mazai, kurios atsizvelgs y nuotakos norus. Tada reikia taikytis vienoms prie kitu. PVZ as su pamergytem pakalbejau ir pasakiau, kad noreciau, kad visos butu ilgom ir ryskiom suknelem. Visos 5 sutiko, nes spalvos neypareigojau, tik ryskumo paprasiau blush2.gif
Atsakyti
as ir nenoriu ipareigoti ir liepti visoms detis vienodas, nes kartais kaip nurengia doh.gif vienai tinka, kitai tragedija... na bus matyt, svarbu vyriausia pamerge bus kaip as noreciau blush2.gif nes musu ir norai sutampa thumbup.gif sese visgi
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 03 05, 15:51)
as pavyzdziui nelabai suprantu, kokios dar cia diskusijos su tom pemergiu suknelem  g.gif 
1. Jei sukneles nuomoja, perka ar siuva pati nuotaka, tj pamerges is tikruju PRIVALO taikytis, nes juk svente tj ne ju, o juolab, kad uz apranga moka nuotaka.
2. Jei uz sukneles mokasi pacios pamerges, tj jau kebliau, nes supratingu paneliu, labai mazai, kurios atsizvelgs y nuotakos norus. Tada reikia taikytis vienoms prie kitu. PVZ as su pamergytem pakalbejau ir pasakiau, kad noreciau, kad visos butu ilgom ir ryskiom suknelem. Visos 5 sutiko, nes spalvos neypareigojau, tik ryskumo paprasiau  blush2.gif

Sutinku su tavim smile.gif , ner cia ko tom pamergem nusileist tongue.gif As pati aukojaus ne vienas vestuves del nuotakos nors gal ir spalva ar modelis netiko bet nuotakai irgi sunku pagal visas derint doh.gif Nereikia egoistem but ir viskas bus ciki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif del kito zmogaus sventes galima ir su netinkama spalva ar modeliu pabut smile.gif Visgi ta diena svarbiausia yra nuotaka ne pamerges lotuliukas.gif
Atsakyti
o ka patartumete jei mano pamerges vilkes orandzines sukneles kokios gelytes tiktu?ir kokia spalva? g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagalba 4u.gif
Dabar rimciau turesiu apsvarstyti ir priimti sprendima smile.gif
Atsakyti
mano pamergytes bus juodos smile.gif manau visos gales tokiom suknytem pasirupinti juolab kad spalva praktiska vis ne kokia ruzava smile.gif o as padarysiu tokius kaspineliu per juosmeni baltus kad visos butu vienodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2009 03 06, 02:36)
o ka patartumete jei mano pamerges vilkes orandzines sukneles kokios gelytes tiktu?ir kokia spalva?  g.gif

Manau geriausiai tiktu baltu gelyciu puoksteles su kokiais orandzinais akcentais ar be ju mirksiukas.gif Balta spalva yra gerai tuom kad ji tinka prie visko thumbup.gif
Atsakyti
o ka patartumete jei mano pamerges vilkes orandzines sukneles kokios gelytes tiktu?ir kokia spalva?  g.gif

mano pamergytes ir bus orandzinem sukniom, dar neissirinkom modelio, bet noreciau, kad butu koks dar vienas akcentas kitos spalvos mirksiukas.gif tada priderintume pagal ji gelytes. O Balta spalva tikrai prie visur tinkama bigsmile.gif
Atsakyti

manau labai tiktu puoksteles su daug zalumos ir oranzinem bei baltom gelytem, maciau kaip gyvai atrodo, tikrai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2009 03 06, 03:36)

Super ir mano mergaites bus oranzines, o kur renkasi sukneles tavo mergaiciukes, kazkaip mazai salonu siulo tokia spalvyte verysad.gif
Atsakyti