Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

Tikrai grazios nuotraukos smile.gif daug graziu ideju ir pavyzdziu, aciu 4u.gif
As noriu jusu nuomone isgirsti, mano pamerges noriu melynos spalvos sukneliu smile.gif gal matet kaip tai atrode? ar ne per saltai? nes melyna spalva gana salta mano manymu g.gif nors man patinka ax.gif
Atsakyti
man tai noretusi siltesniu spalvu, ypac jei vestuves ne ziema g.gif ir mergaites manau turi buti labai lieknos, kad toks sijono modeliukas tiktu ir ju nestorintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 03 24, 22:56)
man tai noretusi siltesniu spalvu, ypac  jei vestuves ne ziema  g.gif ir mergaites manau turi buti labai lieknos, kad toks sijono modeliukas tiktu ir ju nestorintu g.gif

Man asmeniskai alyvuogiu spalva patinka. Taciau visos sako, kad zalia tinka tik vienai is ju, o alyvuogiu visai niekam... blink.gif
Dar pasakojo man, kad grazu atrode su geltonom suknelem iki keliu, juodos pirstynes ilgos ir dirzas juodas smile.gif nuotraukuose sake, spalvingai ir idomiai atrode smile.gif bet pati nemaciau, tik galiu isivaizduot ax.gif
O kaip del auksines spalvos, tokia buna kaip medienos atspalvio? g.gif
Atsakyti
mano pamergytės bus su geltonom suknytėmis ir per liemenį eis juodi mezginiai biggrin.gif smile.gif įkelčiau foto bet nemoku sumažinti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pykste @ 2009 03 25, 11:36)
mano pamergytės bus su geltonom suknytėmis ir per liemenį eis juodi mezginiai  biggrin.gif  smile.gif įkelčiau foto bet nemoku sumažinti  blush2.gif  ax.gif

Mmm smile.gif labai npreciau pamatyti, gal galetum i az atsiusti? ax.gif
Atsakyti
4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Alyvines spalvos 4u.gif Mano nuomone alyvine spalva nors ir saltokai ziurisi, taciau atrodo itin prabangiai wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
as sia vasara dalyvavau ne vienose vestuvese pamergele. visur skirtingu spalvu suknytes buvo. turiu is sviesiai zalia ir geltona ir ruda. jei kam reikia rasykit i az, galiu parduot arba isnuomot.
buvau vestuvese kur pamegeles su juodom suknytem buvo. kazkaip is pradziu keistai buvo kai pasake spalva, bet nuotraukose visai graziai atrodo:)
Atsakyti
...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
graziai ta ciklamenine spalva atrodo thumbup.gif , rausvai violetine biggrin.gif manau kad rinkciausi kazka panasaus smile.gif
Atsakyti
Labai labai gražios tos juodos su rožiniais raišteliais wub.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos smile.gif
Patiko, kur sviesiai melynos suknytes, ir violetines sitos pirmos spalva ypac grazi 4u.gif

Atsakyti