Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(Sputnik @ 2009 05 14, 16:32)
Nuoma geras variantas, bet sunku buna rasti tinkamas sukneles visoms, kai norisi 4-5 vienodu sukneliu, sunku nes ne visoms tinka  rolleyes.gif  del to idomus variantas, kai galima uzsakyti salone, tau pasius suknele uz 200lt ir po vestuviu reikia jas grazinti smile.gif tik 200lt gal perbrangu pamergytems...  blush2.gif  del to as siuliau apmoketi visas sukneles ar bet puse kainos, taciau mano pamerges nesutiko, nors as nematau cia nieko baisaus, kad siulau sumoketi...  schmoll.gif

truputi papriestarausiu smile.gif galima labai puikia paderinti pamergytems sukneles, praeitais metais ejau i pamerges, ir visis 5 panickos buvome tikrai skirtingos :)vienai klubai platus, kitais peciai platus, trecia perkarus, dar kitos irgi su savom problemytem, bet va ieskojom ir radom, ir tas suknytes pataise pagal mus, kam praplatino, kam susiaurino, kam svarkeli pridejo is tos pacios medziagytes kaip sukneliu, galutinis variantas gavosi super smile.gif taip kad manau, kad tikrai galima atrasti tinkanciu sukneliu smile.gif
o del mokejimo, tai as uzsukneles sumokejau uzstata, likusia suma mano mergaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 14 gegužės 2009 - 18:39
sveikos, ziuriu cia visos pamergiu sukneles ilgos ar trumpesnes, o gal pas ka nors pamerges bus su ilgom ir pustom suknem? kai kam gali pasirodyti senoviskai, dabar kaip ne madoj bet man tai labai grazu rolleyes.gif ka apie tai manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2009 05 15, 14:44)
sveikos, ziuriu cia visos pamergiu sukneles ilgos ar trumpesnes, o gal pas ka nors pamerges bus su ilgom ir pustom suknem?

kai man negrazu, tai ir vaizdas nelabai koks schmoll.gif o ypac, kai pvz. mano, kaip jaunosios suknele, nebuvo pusta, o 1 pamerge atejo su pusta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 15, 16:05)
kai man negrazu, tai ir vaizdas nelabai koks schmoll.gif o ypac, kai pvz. mano, kaip jaunosios suknele, nebuvo pusta, o 1 pamerge atejo su pusta doh.gif

na taip bet reikia suderint viska, jei jaunosios pusta,tai pamergiu tada irgi,nes kitaip tai negrazu bus jei jaunosios nepusta o pamergiu pustos unsure.gif
Atsakyti
o as apskritai mergaiciu tik paprasiau, kad nepasirinktu juodos sukneles, o visa kita palikau jom paciom sprest. kadangi neturiu galimybes sumoketi uz ju sukneles, tai nelabai jauciu turinti teise reikalauti, kad visos butu vienodom... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 05 15, 15:16)
o as apskritai mergaiciu tik paprasiau, kad nepasirinktu juodos sukneles, o visa kita palikau jom paciom sprest. kadangi neturiu galimybes sumoketi uz ju sukneles, tai nelabai jauciu turinti teise reikalauti, kad visos butu vienodom...  blush2.gif

tai nebutinai vienodom, galima pasiderinti bent jau ilgi, spalvas ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2009 05 15, 15:16)
o as apskritai mergaiciu tik paprasiau, kad nepasirinktu juodos sukneles, o visa kita palikau jom paciom sprest. kadangi neturiu galimybes sumoketi uz ju sukneles, tai nelabai jauciu turinti teise reikalauti, kad visos butu vienodom...  blush2.gif

drinks_cheers.gif aš tai iš viso nesureikšminu tų suknelių!
Atsakyti
[quote=slitka,2009 05 14, 19:38]
truputi papriestarausiu :) galima labai puikia paderinti pamergytems sukneles, praeitais metais ejau i pamerges, ir visis 5 panickos buvome tikrai skirtingos :)vienai klubai platus, kitais peciai platus, trecia perkarus, dar kitos irgi su savom problemytem, bet va ieskojom ir radom, ir tas suknytes pataise pagal mus, kam praplatino, kam susiaurino, kam svarkeli
Atsakyti
QUOTE(brutele @ 2009 05 15, 13:44)
sveikos, ziuriu cia visos pamergiu sukneles ilgos ar trumpesnes, o gal pas ka nors pamerges bus su ilgom ir pustom suknem? kai kam gali pasirodyti senoviskai, dabar kaip ne madoj bet man tai labai grazu rolleyes.gif ka apie tai manot g.gif

sveikos 4u.gif dalyvausiu vestuvėse po poros mėnesių ir šiandien pamačiau savo suknelę blink.gif doh.gif ji būtent tokia, kokios labiausiai nenorėjau. pūsta ir oranžinė unsure.gif bet tokias jau parinko jaunoji, tad taip jau ir liks. esu žiauriai nusivylus, nes man negražu tokios pūstos ir dar rauktas visas sijonas, beto jau nujaučiu kaip bus nepatogu su tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 05 18, 16:26)
sveikos  4u.gif dalyvausiu vestuvėse po poros mėnesių ir šiandien pamačiau savo suknelę  blink.gif  doh.gif ji būtent tokia, kokios labiausiai nenorėjau. pūsta ir oranžinė  unsure.gif bet tokias jau parinko jaunoji, tad taip jau ir liks. esu žiauriai nusivylus, nes man negražu tokios pūstos ir dar rauktas visas sijonas, beto jau nujaučiu kaip bus nepatogu su tokia  doh.gif

na ka jau padarysi nebus taip blogai kaip galvoji nereikia iskart nusistatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 05 18, 16:26)
sveikos  4u.gif dalyvausiu vestuvėse po poros mėnesių ir šiandien pamačiau savo suknelę  blink.gif  doh.gif ji būtent tokia, kokios labiausiai nenorėjau. pūsta ir oranžinė  unsure.gif bet tokias jau parinko jaunoji, tad taip jau ir liks. esu žiauriai nusivylus, nes man negražu tokios pūstos ir dar rauktas visas sijonas, beto jau nujaučiu kaip bus nepatogu su tokia  doh.gif

Ar tikrai jau visai negrazu ir netinka tau? ax.gif nes buna, kad galvoji, jog netinka, o kai sukuosena grazia padarysi, papuosalus parinksi ir apskritai gal grazu bus? smile.gif gal nereikia is anksto manyti, kad tau netiks, ir tu nekaip atrodysi! schmoll.gif
vis delto reikia ieskoti pozityviu pusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 05 18, 16:39)
na ka jau padarysi nebus taip blogai kaip galvoji nereikia iskart nusistatyti mirksiukas.gif

QUOTE(Sputnik @ 2009 05 18, 18:14)
Ar tikrai jau visai negrazu ir netinka tau?  ax.gif  nes buna, kad galvoji, jog netinka, o kai sukuosena grazia padarysi, papuosalus parinksi ir apskritai gal grazu bus? smile.gif  gal nereikia is anksto manyti, kad tau netiks, ir tu nekaip atrodysi!  schmoll.gif 
vis delto reikia ieskoti pozityviu pusiu  mirksiukas.gif

na man pačiai tokios suknelės laabai ne prie širdies. vis dar turiu viltį, kad su šukuosena ir makiažu bus gražiau ax.gif
dėkui už gerą žodį, merginos 4u.gif
Atsakyti