Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(JuMiLi @ 2009 05 27, 23:38)
O tai nenori tada visoms pasakyt kad melyna spalva pasirinktu? kaip ta viena nori? tada manau ir kitoms tiks  mirksiukas.gif ... ale,kad visiems neitiksi cia jau tiesa... ir visgi turetu kazkaip jos atsizvelgti ir i tavo norus.. vien zo... sekmes tau ir kantrybes su pamergem smile.gif

as kai pati matavausi suknele (nuotakos), ta melyna spalva, kuria pamerges nori (irgi ne visos uz) labai saltai atrodo prie baltos, nes ten tamsiai-tamsiai melyna...
o del zalios, tai as galu galia apsisprendziau ir vel neitikau... schmoll.gif
tiesiog gaila, kad nenori jos suprasti, kad prasau tik kad zalia spalva butu, bet kokia suknele ir vistiek sako, kad isakyneju ka daryt ir panasiai... nemalonu verysad.gif
aciu uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juratux88 @ 2009 05 28, 07:57)
skaitau ir alvoju kap gerai kad mano pamerges sutiko su viskuo,zydra spalva visoms tiko smile.gif na man sita grazi spalva thumbup.gif as tai deciausi belekokia kad tik nuotaikai negadint nervu nes yra ir svarbesniu dalyku 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 28 gegužės 2009 - 07:28
nu skaitai skaitau ir pasisakysiu viena karta smile.gif
nesuprantu as tu jaunuju ir pamergiu nesutarimu ..
ar cia pamerges tokios ziauriai isrankios "fifiskos" ir nori buti grazesnes uz nuotaka, ar cia nuotaka neturi skonio ir isrenka kokia "nenormalia" suknia..

o nebandet jaunosios su pamerges susitikti ir graziai apsitarti bei rasti kompromisa? jaunoji isako savo norus, pamerges issako ne norus, o savo nuomone i jaunosios norus.

is esmes, pamerges turetu suprasti, kad jos yra tam, kad nuotakai viskuo padetu, pagelbetu, prisdetu prie grzios sventes kurimo ir mazu maziausiai keltu problemu ir galvos skausmu del to, kad jai nepatinka kazkokia suknele ar netinka spalva. nuotaka ir taip begales problemu turi, kodel jai dar reikia sukti galva kai prisiderinti prie pamergiu ?
vestuves ne pamergiu svente, o jaunuju.. reiktu ta visoms, einancioms i pamerges, suprasti.. ir einant i poras zinoti, kad eini ne graziai atrodyti ir pastoveti, o palaikyti savo nuotaka ir padeti jai viskuo, visur dalyvauti ir visaip kurti gera nuotaika..
o jei nori apsirengti kaip nori, ir tik apbuti graziu sveciu - eini kaip svecias ir nesuki galvos nei sau, nei jaunajai del kazkokiu kaprizu

del jaunuju uzgaidu..gal jaunosioms, pries isrenkant suknele, deretu pasitarti su pamergemis ? visoms norisi graziu pamergiu su grazia sypsena, jei pamerge bus susiraukusi - gadins gi nuotraukas... smile.gif
kodel ji susiraukusi ? jai nepatinka jos suknele..kodel nepatinka, nes nebuvo atsizveglta i jos nuomone...

pats parasciausas budas isvengti pykciu - eiti rinktis sukneliu kartu visoms ir jei nesutariat - balsuoti. kaip dauguma nuspres - taip ir bus..
o tuomet jau tos, kurios nekaip negali susitaikyti ir suknele katastrofiskai nepatinka - lai neina i poras.
ir jaunoji - jei jei nepatinka, ka nusprende pamerges -turetu suprasti, kad ne leles rengia - o asmenybes, su savo nuomone.. todel i ja reiktu atsizvelgti.
Papildyta:
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 28, 08:27)
as kai pati matavausi suknele (nuotakos), ta melyna spalva, kuria pamerges nori (irgi ne visos uz) labai saltai atrodo prie baltos, nes ten tamsiai-tamsiai melyna...
o del zalios, tai as galu galia apsisprendziau ir vel neitikau...  schmoll.gif
tiesiog gaila, kad nenori jos suprasti, kad prasau tik kad zalia spalva butu, bet kokia suknele ir vistiek sako, kad isakyneju ka daryt ir panasiai... nemalonu  verysad.gif
aciu uz patarimus  4u.gif
Papildyta:
aciu  4u.gif

nuotakai siulyciau pasakyti savo pamergems, kad vestuves, jos, ir ji turi gana didele teise pasakyti, kas jai patinka, o kas ne...

gal pamerges cia perdaug isijaute ir neuspranta, kur eina ? ne i grozio konkursa, o i vestuves.. reiktu suprasti, kad joms nebutina buti paciomis graziausiomis, nes graziausia bus nuotaka, ir isikalti i savo galva - kad ne pasimaivyti eina, o palaikyti nuotaka - tai reiskia, ne tik pastoveti pulke, bet ir tiek pries vestuves, tiek per pacias vestuves jai padeti.. ir nekvarstinti galvos su tokia menka problem kaip pamergiu suknios..ir NEGADINTI NUOTAIKOS...
r is kur tokiu nesupratingu pamergu dar traukiat, a ? jaunosios ? ? ? juk tai jusu svente, jusu bus nuotraukos, ir jusu priisminimai... nejau toks juus pamerges nesupranta sito ? ? ? tai paaiskinkit joms, kokios ju pareigos, nes buti poroje ne siaip pakelimas i VIP sveciu loze, kai jau gali rodyti nepasitenkinima..
Atsakyti
Skaitau, skaitau... ir tik džiaugiuosi, kad nei mano, nei draugių, nei draugų vestuvėse tiesiog nebuvo porų thumbup.gif ir jokių problemų thumbup.gif niekas niekam nervų negadino, o šventės nuostabumas tikrai nenukentėjo...
Stiprybės, merginos, jūsų pasirinktame nelengvame vestuvių su pamergėm kelyje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 28, 08:49)
nu skaitai skaitau ir pasisakysiu viena karta smile.gif
nesuprantu as tu jaunuju ir pamergiu nesutarimu ..
ar cia pamerges tokios ziauriai isrankios "fifiskos" ir nori buti grazesnes uz nuotaka, ar cia nuotaka neturi skonio ir isrenka kokia "nenormalia" suknia..

o nebandet jaunosios su pamerges susitikti ir graziai apsitarti bei rasti kompromisa? jaunoji isako savo norus, pamerges issako ne norus, o savo nuomone i jaunosios norus.

is esmes, pamerges turetu suprasti, kad jos yra tam, kad nuotakai viskuo padetu, pagelbetu, prisdetu prie grzios sventes kurimo  ir mazu maziausiai keltu problemu ir galvos skausmu del to, kad jai nepatinka kazkokia suknele ar netinka spalva. nuotaka ir taip begales problemu turi, kodel jai dar reikia sukti galva kai prisiderinti prie pamergiu ?
vestuves ne pamergiu svente, o jaunuju.. reiktu ta visoms, einancioms i pamerges, suprasti.. ir einant i poras zinoti, kad eini ne graziai atrodyti ir pastoveti, o palaikyti savo nuotaka ir padeti jai viskuo, visur dalyvauti ir visaip kurti gera nuotaika..
o jei nori apsirengti kaip nori, ir tik apbuti graziu sveciu  - eini kaip svecias ir nesuki galvos nei sau, nei jaunajai del kazkokiu kaprizu

del jaunuju uzgaidu..gal jaunosioms, pries isrenkant suknele, deretu pasitarti su pamergemis ? visoms norisi graziu pamergiu su grazia sypsena, jei pamerge bus susiraukusi - gadins gi nuotraukas... smile.gif
kodel ji susiraukusi ? jai nepatinka jos suknele..kodel nepatinka, nes nebuvo atsizveglta i jos nuomone...

pats parasciausas budas isvengti pykciu - eiti rinktis sukneliu kartu visoms ir jei nesutariat - balsuoti. kaip dauguma nuspres - taip ir bus..
o tuomet jau tos, kurios nekaip negali susitaikyti ir suknele katastrofiskai nepatinka - lai neina i poras.
ir jaunoji - jei jei nepatinka, ka nusprende pamerges  -turetu suprasti, kad ne leles rengia - o asmenybes, su savo nuomone.. todel i ja reiktu atsizvelgti.
Papildyta:
nuotakai siulyciau pasakyti savo pamergems, kad vestuves, jos, ir ji turi gana didele teise pasakyti, kas jai patinka, o kas ne...

gal pamerges cia perdaug isijaute ir neuspranta, kur eina ? ne i grozio konkursa, o i vestuves.. reiktu suprasti, kad joms nebutina buti paciomis graziausiomis, nes graziausia bus nuotaka, ir isikalti i savo galva - kad ne pasimaivyti eina, o palaikyti nuotaka - tai reiskia, ne tik pastoveti pulke, bet ir tiek pries vestuves, tiek per pacias vestuves jai padeti.. ir nekvarstinti galvos su tokia menka problem kaip pamergiu suknios..ir NEGADINTI NUOTAIKOS...
r is kur tokiu nesupratingu pamergu dar traukiat, a ? jaunosios ? ?  ? juk tai jusu svente, jusu bus  nuotraukos, ir jusu priisminimai... nejau toks juus pamerges nesupranta sito ? ?  ? tai paaiskinkit joms, kokios ju pareigos, nes buti poroje ne siaip pakelimas i VIP sveciu loze, kai jau gali rodyti nepasitenkinima..

Visiskai teisingai cia pasakyta 4u.gif
As neteisingai pasielgiau, kai pasakiau, kad gali pacios pasirinkti sukneles spalva, o modeliuka pasiuliau as... schmoll.gif
dabar atvirkstine situacija, kuri gavosi is to, kad manes paprase, ar galime mes buti su visiskai skirtingom suknelem ir net spalvom. As pasakiau, kad noreciau spalvos vienodos - zalios, o sukneles gali buti bet kokios.
As tikrai nenoriu gadinti joms nuotaikos, per prievarta vesrti ta suknele apsivilkt, bet visoms neitiksi...
Mes sita klausima kartu nagrinejome, ir pastebejau tokia tendencija, kad as viena kalbu, paklausiu, ar viskas gerai, gal kazkas netaip - viskas tvarkoj, visos patenkintos.
Net kai pasakiau, kad nenoreciau tamsiai melynos spalvos, jos nieko neatsake. As pasiuliau auksine, geltona, zalia, viena visos spalvos netiko, nes netinka prie akiu spalvos (pilkos)...
Ir dar... as negaliu pasakyti zmogui "cia mano svente, as turiu buti graziausia, o jus padekit man"... vakar pasakiau, kad tiesiog prasau uzsideti suknele zalia, tai gavau daug komentaru... doh.gif
Ir apskritai, cia jau ne i tema, bet... kai kurios is pamergiu, net nesidomi kaip eina musu vestuviniai reikalai, ar viska spejam, ar dar kazka... kai pasakiau, kad issirinkau suknele, atsakyma gavau ir esu laiminga, gavau atsakyma: na tai aisku laiminga! kita tarsi neisgirdo doh.gif
as nesuprantu kaip tai gaunasi, gal jos nevisai supranta, kad cia vestuves... na zodziu nezinau, ar dabar man keist ta spalva ar ne... nes tiesa sakant nenoriu nervu gadint nei sau nei joms... g.gif
As nenoriu, kad jus pagalvotumet, kad cia jau ziaurios tos pamerges smile.gif tiesiog kai kurios su savo charakteriu, ir as dabar pati esu nustebinta, kad taip gaunasi, as spejau, kad gali kilti konfliktu, bet kad tokiu nesamoningu, kai net nera paklausiama kaip as matau savo vestuves... buti pamergem visos sutiko ir as noriu, kad jos butu mano pamergem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 28 gegužės 2009 - 08:15
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 28, 09:07)
Visiskai teisingai cia pasakyta  4u.gif

bet ar jos nori eiti i pamerges ar tik pasimaivyti suknelemis,***** as ju nesuprantu mes taip pat kalbejom su pamergem kokios spalvos jos noretu,sake tik ne ruzava ir ne orandzine,ir kai su viena pamerge radom sukneles svedijoj nufotkinom nusiunciau foto ir visos sako imk kita net modelio nemate jai svarbu zydra megstamiausia spalva biggrin.gif parveziau ir isdalinau viskas gerai jos sake svarb u kad uzpakali uzdengtu biggrin.gif manau man pasitaike pamerges sukalbamos ax.gif as nesuprantu kodel jos taves nesupranta viena uzsioziavo ir viskas balsuokit ir darykit kaip dauguma nuspres ir nekvarsink sau galvytes del to yra juk ir kitokiu reikaliuku kuriuos reikia nuveikt mirksiukas.gif as turbut tavo situacijoj buciau grieztai pasakius ir jos zino mane biggrin.gif tikrai buciau sakius atsiprasau jei netinka mano norai del grazios sventes lauksiu jusu sventeje kuri vyks vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 05 28, 07:57)
skaitau ir alvoju kap gerai kad mano pamerges sutiko su viskuo,zydra spalva visoms tiko smile.gif na man sita grazi spalva thumbup.gif as tai deciausi belekokia kad tik nuotaikai negadint nervu nes yra ir svarbesniu dalyku 4u.gif

va va, as id deciau bet kokia. Pas mane pamerges, tai visos sutiko su pasakyta spalva ir nebuvo jokiu nesamoniu.
Atsakyti
skaitau skaitau ir as pasisakysiu smile.gif kadangi as nenorejau papildomai leisti pinigeliu dar ir pamergiu suknelems, tai leidau rengtis tokiom, kokiu pacios mergaites nori. Tik prasiau, kad nebutu juodos, o daugiau tai jau ju apsisprendimas smile.gif ziuresim, kaip viskas atrodys, bet man atrodo, kad per vestuves ne svarbiausia, kokios spalvos tos sukneles , ar kokio ilgio... svarbu laimingi veidai, zavios sypsenos... o jei tiek reik aiskintis ir nervintis, tai kaip paskui ramiai i tas pamerges ziuret ir negalvot, kiek jos tau nervu sugadino...
Atsakyti
Is tikruju daznai taip buna, kad pamerges nori buti grazesnemis nei jaunosios, bet ka jau cia padarysi, palinkeciau visoms, kad tokiu nebutu jusu sventeje wink.gif o kartu ir manoje hah.gif
man asmeniskai negrazu ir pamerges su balinemis sukniomis, visos kaip klonai vienodos spalvos, kam grazu, prasom, bet man graziau kai vestuves dalyvaujancios pamerges parodo, kad jos dar jaunutes ir netekejusios group.gif man graziausios iki keliu laisvo stiliaus vasariskos suknutes thumbup.gif kam tie ipareigojimai, nuo kuriu nei viena puse nebuna laimingesne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 05 28, 11:58)
Is tikruju daznai taip buna, kad pamerges nori buti grazesnemis nei jaunosios, bet ka jau cia padarysi, palinkeciau visoms, kad tokiu nebutu jusu sventeje  wink.gif o kartu ir manoje  hah.gif
man asmeniskai negrazu ir pamerges su balinemis sukniomis, visos kaip klonai vienodos spalvos, kam grazu, prasom, bet man graziau kai vestuves dalyvaujancios pamerges parodo, kad jos dar jaunutes ir netekejusios  group.gif man graziausios iki keliu laisvo stiliaus vasariskos suknutes  thumbup.gif kam tie ipareigojimai, nuo kuriu nei viena puse nebuna laimingesne  tongue.gif

oh... viskas taip ir yra, iki keliu, lengvutes sukneles, kokios nori ir visi laimingi!
na nezinau, galvoju gal isvis atsisakyti sios idejos su pamergem, jei jau visos nori atrodyti grazu-graziausiai, tai gali apsivilkt bet kokia suknele bet kokios spalvos ir visi bus laimingi.. reikia gal dar karta paklaust ar jos nori buti pamergem, ar kaip cia tada suprasti su pasisakymus ir nepasitenkinima viskuo ka siulau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 28, 12:13)
oh... viskas taip ir yra, iki keliu, lengvutes sukneles, kokios nori ir visi laimingi!
na nezinau, galvoju gal isvis atsisakyti sios idejos su pamergem, jei jau visos nori atrodyti grazu-graziausiai, tai gali apsivilkt bet kokia suknele bet kokios spalvos ir visi bus laimingi.. reikia gal dar karta paklaust ar jos nori buti pamergem, ar kaip cia tada suprasti su pasisakymus ir nepasitenkinima viskuo ka siulau  g.gif

Aš taip saviškėm buvau pasakius, kai dėl ilgio ir spalvos pradėjo pageidavimus pasakot... Tai visos atrašė, kad mano šventė ir jos rengsis ką aš noriu blink.gif Vienu žodžiu geriau būt pamerge su žalia nei ne pamerge su žydra.
Atsakyti
QUOTE(kicius_be_batu @ 2009 05 28, 12:29)
Aš taip saviškėm buvau pasakius, kai dėl ilgio ir spalvos pradėjo pageidavimus pasakot... Tai visos atrašė, kad mano šventė ir jos rengsis ką aš noriu  blink.gif Vienu žodžiu geriau būt pamerge su žalia nei ne pamerge su žydra.

cia aisku kad skonio reikalas tos spalvos, bet vistiek gi, visos jaunos, grazios, sukneles issirinks pagal savo figura, grazus bateliai, sukuosena, papuosalai, gelytes... eh... na grazu bus vistiek! smile.gif na praeis kazkiek laiko, tai gal susitvarkis savaime. Nes atsibodo jau aiskintis, tik kad neramu man kai susipikstu su ko nors schmoll.gif ir nenoriu but visko kalta, kad dar ir nesnekes su manim. Zodziu, tikekimes viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 28, 12:48)
cia aisku kad skonio reikalas tos spalvos, bet vistiek gi, visos jaunos, grazios, sukneles issirinks pagal savo figura, grazus bateliai, sukuosena, papuosalai, gelytes... eh... na grazu bus vistiek!  smile.gif  na praeis kazkiek laiko, tai gal susitvarkis savaime. Nes atsibodo jau aiskintis, tik kad neramu man kai susipikstu su ko nors  schmoll.gif  ir nenoriu but visko kalta, kad dar ir nesnekes su manim. Zodziu, tikekimes viskas bus gerai  4u.gif

tu taip nepergyvenk friends.gif as tada nesuprasciau tavo panergiu jei oziuotusi ir virsune jei dar nesikalbetu doh.gif
Atsakyti