ok iskelsiu toki klausima , kas per vestuves yra svarbiausi asmenys ir kas tik papildo derinuka kazkokia spalva prie jaunuju? pulkas tad mano supratingumu pulkas turi dereti , o ne misraine padaryti
cia kiekvienas turi savo nuomone as ja turiu ganetinai griezta , aciu dievui jog mano pamergytes tikrai su viskuom sutinka ir tikiu jog visos atrodys elegantiskai ir grazei ir kaip cia sakot kaip is kariuomenes
, bet nors deres
QUOTE(rosena @ 2009 06 03, 23:31)
ok iskelsiu toki klausima , kas per vestuves yra svarbiausi asmenys ir kas tik papildo derinuka kazkokia spalva prie jaunuju?pulkas tad mano supratingumu pulkas turi dereti , o ne misraine padaryti
cia kiekvienas turi savo nuomone as ja turiu ganetinai griezta , aciu dievui jog mano pamergytes tikrai su viskuom sutinka ir tikiu jog visos atrodys elegantiskai ir grazei ir kaip cia sakot kaip is kariuomenes
, bet nors deres 
Nuo to ir reikėjo pradėt
QUOTE(Tomike @ 2009 06 04, 00:37)
Nuo to ir reikėjo pradėt
kad atrodytume gražiai pasistengsime su vyru
o iš mums brangių žmonių dekoracijų nedarysim 
prie ko cia tos dekoracijos visiskai ne i tema
QUOTE(rosena @ 2009 06 03, 23:31)
ok iskelsiu toki klausima , kas per vestuves yra svarbiausi asmenys ir kas tik papildo derinuka kazkokia spalva prie jaunuju? pulkas tad mano supratingumu pulkas turi dereti , o ne misraine padaryti
, bet nors deres 
na zodziu, cia kompromisas suprantamas kaip ultimatumas.
Arba nuotaka arba pamerges turi nusileisti! Tai tokiu atveju, as uz nuotaka. Juk jos diena, ir ji nori kad buti taip ir taip, kodel ji turi klausyti priekaistas 6(5,4,3) pamergiu?
joms nepatinka kaip ji organizuoja savo svente, kviecia prisijungti prie organizavimo. Jei nepatinka tikrai geriau neeit nei savo nervu negadinti nei nuotakai!
Arba nuotaka arba pamerges turi nusileisti! Tai tokiu atveju, as uz nuotaka. Juk jos diena, ir ji nori kad buti taip ir taip, kodel ji turi klausyti priekaistas 6(5,4,3) pamergiu?
QUOTE(kurksyte @ 2009 04 15, 10:56)
Taigi vaziavau per visus is eiles
Man irgi ten patiko
Merginos, gi ne del nuotrauku tuokiames
pamergyciu tikrai ne ta paskirtis, kad visos butu kaip viena, kad nuotraukose bateliai deretu, o tam kad jos jaunajai padetu ir palaikymas is ju puses butu, o jei viskas gerai - tai visi linksmai svest turi
ir i pamerges kvieciamos tikros jaunosios drauges, tai nemanau, kad butu grazu sakyt, kad jei nenori derintis sukneliu - nebuk mano pamerge
QUOTE(Itare @ 2009 06 04, 15:33)
Merginos, gi ne del nuotrauku tuokiames
pamergyciu tikrai ne ta paskirtis, kad visos butu kaip viena, kad nuotraukose bateliai deretu, o tam kad jos jaunajai padetu ir palaikymas is ju puses butu, o jei viskas gerai - tai visi linksmai svest turi
ir i pamerges kvieciamos tikros jaunosios drauges, tai nemanau, kad butu grazu sakyt, kad jei nenori derintis sukneliu - nebuk mano pamerge 
Va taip!
Kaip bebutu jau ten, vistiek vestuviu diena viskas bus gerai, visi laimingi ir patenkinti!
QUOTE(Sputnik @ 2009 06 04, 23:12)
Kaip bebutu jau ten, vistiek vestuviu diena viskas bus gerai, visi laimingi ir patenkinti!

Aukso žodžiai
As net neklausiau savo pamergiu, pasakiau kad noriu vienodu sukneliu, pati ju ieskojau, pati jas veziau matuotis, klausiau ar joms ne per brangu. Kartu vaziavom rinktis puoksciu, uz kurias patariau siulyti sumoketi pabroliams
nebuvo jokiu problemu del to. Visoms patiko suknele ir db visos jau laukia nesulaukia mano vestuviu
be to, man sukneliu salone moteriske sake, kad cia net nesvarbu ar patinka pamergems, svarbu kad nuotakai patiktu, ji renkasi, kad butu grazios sukneles, nes jai nuotraukos liks visam gyvenimui 
Papildyta:
o cia pamergyciu suknele
http://public.fotki....s/p5294961.html
Papildyta:
o cia pamergyciu suknele
http://public.fotki....s/p5294961.html
QUOTE(Culotte @ 2009 06 05, 10:44)
grazi suknyte