Man tai jau viskas per sia savite reik butinai issirinkti kokiu noriu puoksciu sau,pamergems ir liudininkei, nes reik vaziuoti uzsakyti, o as vis dar nieko negaliu sugalvoti. tik liudininkei sugalvojau
Papildyta:
QUOTE(Fainulka1 @ 2009 05 31, 20:12)
O as su pamergemis tai nervu prisigadinau

aciu Dievui kad buvo tik 3

jos buvo is skirtingu miestu ir kilo sunkumu kad atvaziuotu vienu metu visos i salona...tai susitariau su kiekviena atskirai ir visa menesi trankiausi su kiekviena atskirai i salona...

sugalvojau, kad visos bus su melsvomis suknelemis ir parinkau man atrodziusi graziausia modeli...tada ir prasidejo pretenzijos...tai vienai spalva prie veido netinka, tai kita stora jauciasi su sia suknele, dar kitai per ilga ir bus karsta...

nu zodziu..paskutiniai mano zodziai buvo - tai tada pacios viska ir derinkites...ir isejau

man buvo net sunku patiketi, jog del tokiu nieku dar kvarsino man galva lyg ir taip pries vestuves rupesciu man maza

juolab, kad uz sukneles sakiau, jog as sumokesiu...bet nusprendziau, jog jei jau taip niekas netinka tegul pacios ir renkasi tada..kaip atrodys taip...na ir visai sauniai gavosi...aisku su skirtingu spalvu bei modeliu suknelemis dalyvavo, bet bent jau nervu sutaupiau
As su dviem nuejau sukneliu rinkti, joms tiko ir patiko, man taip pat, tad kitos 3 bus su tokiom paciom, pretenziju nebuvo, viena bande kazka sakyti, bet paskiau, kad modeliukas yra toks, kad tinka viu tipu figuroms, tai tiks visoms ir bus grazu, ner cia ko. Blogiausiu atveju dvi pamerges ieskosis atskirai, jei joms ten visai netiks, tai vilniuj kartu issirinksim