Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(Itare @ 2009 06 11, 13:34)
Saunuole Tomike, is tikruju gi vestuves - ne egoizmo parodymo svente doh.gif man atrodo, is to didelio susireiksminimo jau nebezinoma ka daryt, juk ar taip, ar kitaip, vistiek vestuves gi bus jusu clap.gif

Tai va... man labai gaila, kad kartais žmonės taip susireikšmina, kad pamiršta šios nuostabios šventės prasmę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomike: 11 birželio 2009 - 12:52
Sveikutes,

Mano pamerges buvo vienodomis suknelemis ir turejo vienodas puoksteles.

O liudininkus nudazem - ne i tema lotuliukas.gif bet toks sumanymas ir buvo

http://public.fotki....si/1001884.html
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 06 11, 14:22)
Ir aš nemanau, kad PAPRAŠYTI vienodai rengtis yra košmaras  drinks_cheers.gif  VERSTI rengtis vienodai jau kitas reikalas. Jeigu ir jaunajai ir pamergėm tinka ir patinka tai valio... Kalba eina apie jaunosios kaprizus ir pasakymą renkis taip arba neik į poras  mirksiukas.gif je labai nori kompromisą visada galima rasti  mirksiukas.gif 

P.S. plaukai ir svoris prie suknelės, šukuosenos ir batelių, juk viską reikia paderinti  mirksiukas.gif jeigu tikrai nesupratote arba neperskaitėte tai kartoju... IRONIJA TEN  doh.gif

Kaip suprantu skirta man  biggrin.gif  Pasakysiu taip... Aš manau kad vestuvės tai ne kažkoks paradas kur kažkas kažkam vadovauja. Kaip galima sakyt - "kokia čia draugė, nesirengia kaip liepiu, juk tai mano šventė"... Tada klausimas kokia tada jaunoji DRAUGĖ, jeigu neatsižvelgia į sau artimus žmones.
Aš asmeniškai nepateisinu jaunosios kuri rodo savo vaikiškus kaprizus, bet nepateisinu ir taip pat besielgiančių pamergių. Manau jeigu elgiesi gražiai ir supratingai tai ir mergaitės atsilygins tuo pačiu (aišku nesakau, kad nebūna išimčių)  mirksiukas.gif 
Aš manau kad jeigu iškarto nusiteiki priešiškai tai gero nelauk - ir čia kalba nebeina apie suknelių patikimą ar nepatikimą - čia jau principo reikalas  cool.gif

Linkiu visoms nuostabios šventės, kad ir kokiomis suknelėmis bepasipuoštų jūsų pamergės  biggrin.gif

PEACE

as neturejau taves vien omeny , bet kadangi esi is 2010 metu nuotaka bus smalsu pamatyti tavo vestuves kaip viskas atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 06 11, 15:19)
as neturejau taves  vien omeny , bet kadangi esi is 2010 metu nuotaka bus smalsu pamatyti  tavo vestuves kaip viskas atrodys smile.gif

nelabai supratau prie ko čia mano vestuvės mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 06 11, 16:34)
nelabai supratau prie ko čia mano vestuvės  mastau.gif

na kaip supratau is tavo postu jog tau labiau patinka kai pamerges su skirtingom suknelem tai va bs idomu pamatyti. kiekviena jaunoji turi savita skoni ir savita isivaizdavima vestuviu , o jai jau nuotaka pasako taip tai vaje koks siaubas ji tapusi dezpote kuri viska aiskina ir kaprizus rodo . prie ko cia tie kapryzai jai jaunoji nori jog koloritas deretu kodel pamergem neprisiderinus paprasius. as pasakiau kaip as isivaizduoju savo vestuves pateikiu spalvu palete , bet pabreziau jog isivaizduoju jas taip o jom spresti ar sutikti ar keiciam spalva . tik pamergiu ir tiek jaunosios susitarimas yra , o kad pamerge bus su vienoda suknele ar vienodais bateliais nematau cia nieko tokio baisaus tiesiog manau viskas suderintai butu jai viskas priimtina pamergem valio. tad as ties siuo dalyku esu tik uz jog pamerges turi dereti su koloritu kuris dominuoja vestuvese .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosena: 11 birželio 2009 - 14:51
QUOTE(rosena @ 2009 06 11, 15:46)
na kaip supratau is tavo postu jog tau labiau patinka kai pamerges  su skirtingom suknelem tai va bs idomu pamatyti.

Šiaip kalba ėjo ne apie vienodų suknelių patikimą ar nepatikimą, o apie užsispyrusias nuotakas ir pamerges kurios kariauja ne laiku ir ne vietoje mirksiukas.gif

Man vienodos suknelės gražu mirksiukas.gif tačiau turiu ir gražesnę viziją cool.gif
Papildyta:
QUOTE(rosena @ 2009 06 11, 15:46)
na kaip supratau is tavo postu jog tau labiau patinka kai pamerges  su skirtingom suknelem tai va bs idomu pamatyti. kiekviena jaunoji turi savita skoni ir savita isivaizdavima vestuviu , o jai jau nuotaka  pasako taip tai  vaje koks siaubas ji tapusi dezpote kuri viska aiskina ir kaprizus rodo . prie ko cia tie kapryzai jai jaunoji nori  jog koloritas deretu kodel pamergem neprisiderinus paprasius. as pasakiau kaip as isivaizduoju savo vestuves pateikiu spalvu palete , bet pabreziau jog isivaizduoju jas taip o jom spresti  ar sutikti ar keiciam spalva . tik pamergiu ir tiek jaunosios  susitarimas  yra , o kad pamerge bus su vienoda suknele ar vienodais  bateliais  nematau cia nieko tokio  baisaus tiesiog manau viskas suderintai butu jai viskas priimtina  pamergem valio. tad as ties siuo dalyku esu  tik uz jog pamerges turi  dereti su koloritu kuris dominuoja vestuvese .

Trukt už vadžių vėl iš pradžių doh.gif aš siūlyčiau paskaityti dar kartą mano pasisakymus ir jei tai padarytumėte atidžiai suprastumėte, kad nei viename savo poste nepasakiau, kad vienodos suknelės negražu, vienodais bateliais autis negalima ir t.t.
Jūsų tuo labiau niekas niekuom nekaltina, aš pasisakiau šia tema nes man užkliuvo vienintelis pasisakymas, kad turi būti taip kaip nori jaunoji, o jei nepatinka tada lai neina į poras ... nežinau kas taip sakė ir nelabai man yra skirtumas, dėl manęs jūs tas savi pamerges ir skafandrais galit aprengt, nu kam dabar daryt tragediją ten kur jos nėra, juk turim kėkviena savo nuomonę ir ją pasakom mirksiukas.gif
Atsakyti
Birzelio pab. atskrenda viena pamergyciu, ir trauksiu su visom trim ieskoti medziageles. Mano pamerges be galo grazios merginos, ir manau tai, kad bus vienodomis suknelemis, tik i pliusa. Jau apsitarem kad sukneles nebus ilgos ir prasmatnios, issirinksime modeliuka,nusipirksime medziagu ir pas siuveja.
As cia postu pasiskaicius persigandus buvau, nes visos mergaites yra asmenybes ir nori buti individualios, bet nemanau, kad individualuma nulemia suknele. Jis slypi kur kas giliau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maža mazgė: 11 birželio 2009 - 15:19
QUOTE(maža mazgė @ 2009 06 11, 16:19)
Birzelio pab. atskrenda viena pamergyciu, ir trauksiu su visom trim ieskoti medziageles. Mano pamerges be galo grazios merginos, ir manau tai, kad bus vienodomis suknelemis, tik i pliusa. Jau apsitarem kad sukneles nebus ilgos ir prasmatnios, issirinksime modeliuka,nusipirksime medziagu ir pas siuveja.
As cia postu pasiskaicius persigandus buvau, nes visos mergaites yra asmenybes ir nori buti individualios, bet nemanau, kad individualuma nulemia suknele. Jis slypi kur kas giliau  rolleyes.gif

auksiniai zodziai smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 11, 14:57)
Sveikutes,

O liudininkus nudazem - ne i tema  lotuliukas.gif  bet toks sumanymas ir buvo

tai labai grazu smile.gif sveikinu! 4u.gif
Atsakyti

ispudingai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 06 11, 16:42)

realybej efektas dar geresnis ax.gif dekui uz komentara 4u.gif
Papildyta:

Papildyta:
tai labai grazu smile.gif sveikinu! 4u.gif
[/quote]

dekui dekui, kai pirma karta pamaciau - truputi sunerimau - ar neatrodysim kaip kelininku brigada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 06 10, 23:36)
as kai paskaitau kai kuriu mergaiciu postus man kraupu darosi . cia taip gaunasi jog diktuoja viska pulkas o ne  jaunoji , bet jus neziurit kiek jauniesiems kainuoja  vestuves o kiek pamergem pasiruosimas , kai tuo labiau  jai jaunoji ziuri , kad kuo pigiau , bet kad ir butu grazu . kaip bebutu eidamas i svecius eidamas i pulka i pirslius  nesutaupysi pinigu  bus dideliu islaidu , bet ne tokios islaidos kaip jauniesiems  tai kodel  negali  jaunoji pasakyti jog noriu to to . kodel as turiu ziureti  i nuotraukas ar siaip , kur  ten viena pamerge  su tokia suknele ir ne  i tema  bateliai .
As aplamai manau jog pamerge  eidama i tokia svente  atstovauti jauniesiems  ju apdarai ir sukuosenos  turi buti  kukliai bet elegantiskai , nes ta diena  yra jaunuju , o ne pulko pasipikavimas.  cia mano nuomone  ir tiek.

drinks_cheers.gif
gal aš labai kaprizinga kaip kai kas sako ir tt.... tebūnie, bet man buvo labai negražu kai vienose vestuvėse pamergė buvo apsirengusi balta suknele, fui, nuotraukuose kaip dvi nuotakos, va ir leisk rengtis ką nori, ypač kai kvieti kokį pusbrolį jo draugę ar žmoną, kurią mažiau pažįsti doh.gif nežinai kokių pokštų gali prikrėsti, kad tik save pademonstruotų ir pasistengtų pabūti dėmesio centre blink.gif
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 06 11, 16:19)
As cia postu pasiskaicius persigandus buvau, nes visos mergaites yra asmenybes ir nori buti individualios, bet nemanau, kad individualuma nulemia suknele. Jis slypi kur kas giliau  rolleyes.gif

va čia auksiniai žodžiai, gali visas vienodai aprengti, vienodai nudažyti padažyti ir tt.. vienodas šukuosenas, bet viena išsiskirs šypsena, kita akim ir tt... nematau čia tragedijos, be to mano dalis pamergyčių yra šokusios, viename šokių kolektyvę kur tikrai kaip klonai būdavom pasirodymams padaromos, ir nė kart nekėlėm isterijų bet kažkaip individualumo ir nepraradom.
Papildyta:
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 11, 14:57)
Sveikutes,

O liudininkus nudazem - ne i tema  lotuliukas.gif  bet toks sumanymas ir buvo

wow thumbup.gif super vaizdas labai gražu wub.gif
Atsakyti
Na mes susitarem su dviem pamergem ir rytoj vaiuosim i salona, matuoti sukneles.. trecios nebus, nes uzsienyje ji, taciau nufotografuosiu pamerges ir issiusim... smile.gif
tikrai tikiu, kad rytoj kas nors paaiskes... nes laiko iki vestuviu liko 3 menesiai ir jeigu siuti sukneles tai mazai laiko lieka, nes reikia dar medziaga issirinkti.
Tai po keliones papasakosiu kaip viskas vyko smile.gif
Atsakyti