QUOTE(rosena @ 2009 06 10, 23:36)
as kai paskaitau kai kuriu mergaiciu postus man kraupu darosi . cia taip gaunasi jog diktuoja viska pulkas o ne jaunoji , bet jus neziurit kiek jauniesiems kainuoja vestuves o kiek pamergem pasiruosimas , kai tuo labiau jai jaunoji ziuri , kad kuo pigiau , bet kad ir butu grazu . kaip bebutu eidamas i svecius eidamas i pulka i pirslius nesutaupysi pinigu bus dideliu islaidu , bet ne tokios islaidos kaip jauniesiems tai kodel negali jaunoji pasakyti jog noriu to to . kodel as turiu ziureti i nuotraukas ar siaip , kur ten viena pamerge su tokia suknele ir ne i tema bateliai .
As aplamai manau jog pamerge eidama i tokia svente atstovauti jauniesiems ju apdarai ir sukuosenos turi buti kukliai bet elegantiskai , nes ta diena yra jaunuju , o ne pulko pasipikavimas. cia mano nuomone ir tiek.
gal aš labai kaprizinga kaip kai kas sako ir tt.... tebūnie, bet man buvo labai negražu kai vienose vestuvėse pamergė buvo apsirengusi balta suknele, fui, nuotraukuose kaip dvi nuotakos, va ir leisk rengtis ką nori, ypač kai kvieti kokį pusbrolį jo draugę ar žmoną, kurią mažiau pažįsti

nežinai kokių pokštų gali prikrėsti, kad tik save pademonstruotų ir pasistengtų pabūti dėmesio centre
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 06 11, 16:19)
Birzelio pab. atskrenda viena pamergyciu, ir trauksiu su visom trim ieskoti medziageles. Mano pamerges be galo grazios merginos, ir manau tai, kad bus vienodomis suknelemis, tik i pliusa. Jau apsitarem kad sukneles nebus ilgos ir prasmatnios, issirinksime modeliuka,nusipirksime medziagu ir pas siuveja.
As cia postu pasiskaicius persigandus buvau, nes visos mergaites yra asmenybes ir nori buti individualios,
bet nemanau, kad individualuma nulemia suknele. Jis slypi kur kas giliau
va čia auksiniai žodžiai, gali visas vienodai aprengti, vienodai nudažyti padažyti ir tt.. vienodas šukuosenas, bet viena išsiskirs šypsena, kita akim ir tt... nematau čia tragedijos, be to mano dalis pamergyčių yra šokusios, viename šokių kolektyvę kur tikrai kaip klonai būdavom pasirodymams padaromos, ir nė kart nekėlėm isterijų bet kažkaip individualumo ir nepraradom.
Papildyta:
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 11, 14:57)
Sveikutes,
Mano pamerges buvo vienodomis suknelemis ir turejo vienodas puoksteles.
O liudininkus nudazem - ne i tema

bet toks sumanymas ir buvo
http://public.fotki....si/1001884.html
wow

super vaizdas labai gražu