Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(Sputnik @ 2009 06 11, 22:35)
Na mes susitarem su dviem pamergem ir rytoj vaiuosim i salona, matuoti sukneles.. trecios nebus, nes uzsienyje ji, taciau nufotografuosiu pamerges ir issiusim... smile.gif
tikrai tikiu, kad rytoj kas nors paaiskes... nes laiko iki vestuviu liko 3 menesiai ir jeigu siuti sukneles tai mazai laiko lieka, nes reikia dar medziaga issirinkti.
Tai po keliones papasakosiu kaip viskas vyko smile.gif

siaip dar daug laiko trys menesiai , nes gariunuose madziagos isvis labai pigiai kainuoja sifono metras kainuoja 14 lt o kaune va kainuoja metras gabalas 45 lt ar dar daugiau. maniskem dar tik pradejo siuti sukneles o like yra menesis ir 27 dienos . tad tau mergyt dar daug laiko yra viska spesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2009 06 11, 20:31)

wow  thumbup.gif super vaizdas labai gražu wub.gif

tikrai nerealiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2009 06 11, 19:31)
wow  thumbup.gif super vaizdas labai gražu wub.gif

QUOTE(justLUCKY @ 2009 06 11, 22:59)
tikrai nerealiai atrodo thumbup.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 06 11, 22:34)
siaip dar daug laiko trys menesiai , nes gariunuose madziagos isvis labai pigiai kainuoja sifono metras kainuoja 14 lt o  kaune va  kainuoja metras gabalas 45 lt ar dar daugiau.  maniskem dar tik pradejo siuti sukneles o like  yra menesis ir 27  dienos . tad tau mergyt dar daug laiko yra viska spesit smile.gif

Tai visai nebrangiai! O suknlei reikia apie 2,5 metru, a ne? Nes man siuveja sake, kazkur apie 2,5 reikes. ax.gif Ir kainos iki 20lt tikrai galima rasti gera medziagyte gariunuose, buvau vakar nuvaziavus, apsiziuret tiesiog kaip ten ir kas smile.gif
Na siandien paziuresim parduotuvese, gal ir rasim smile.gif nes norisi kad bent jau butu isrinktos sukneles, ar medziaga nupirkta, kad ramiau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 06 12, 10:45)
Tai visai nebrangiai! O suknlei reikia apie 2,5 metru, a ne? Nes man siuveja sake, kazkur apie 2,5 reikes.  ax.gif  Ir kainos iki 20lt tikrai galima rasti gera medziagyte gariunuose, buvau vakar nuvaziavus, apsiziuret tiesiog kaip ten ir kas smile.gif
Na siandien paziuresim parduotuvese, gal ir rasim smile.gif nes norisi kad bent jau butu isrinktos sukneles, ar medziaga nupirkta, kad ramiau butu smile.gif

na tai rasi rasi , bet kaune brangokai kainuoja medziagos , bet nieko pasius tas suknytes . aga uztenka laisvai tiek medziagos. as tai va laukiu kada pasius pamergem leksim ir paziureti kas ten gavosi , nes siaip modeliuka grazu isiinko pamergytes toki kuklu , bet elegantiska.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 11, 14:57)
Sveikutes,
Mano pamerges buvo vienodomis suknelemis ir turejo vienodas puoksteles.

O liudininkus nudazem - ne i tema  lotuliukas.gif  bet toks sumanymas ir buvo

http://public.fotki....si/1001884.html

labai graziai viskas atrode 4u.gif
o savo puokste gal is arciau turi?ten kalijos?as ir noriu is kaliju puokstes ax.gif
QUOTE(Sputnik @ 2009 06 11, 21:35)
Na mes susitarem su dviem pamergem ir rytoj vaiuosim i salona, matuoti sukneles.. trecios nebus, nes uzsienyje ji, taciau nufotografuosiu pamerges ir issiusim... smile.gif
tikrai tikiu, kad rytoj kas nors paaiskes... nes laiko iki vestuviu liko 3 menesiai ir jeigu siuti sukneles tai mazai laiko lieka, nes reikia dar medziaga issirinkti.
Tai po keliones papasakosiu kaip viskas vyko smile.gif

sekmes tau tikiuosi pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratux88 @ 2009 06 12, 09:55)
labai graziai viskas atrode 4u.gif
o savo puokste gal is arciau turi?ten kalijos?as ir noriu is kaliju puokstes ax.gif

Taip ten kalijos - norėjau, kad puokštė - būtų paprasčiausia šluota ax.gif

http://public.fotki....s/cimg2730.html

Pamergems taip pat panasias padarem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 12, 11:49)
Taip ten kalijos - norėjau, kad puokštė - būtų paprasčiausia šluota  ax.gif

http://public.fotki....s/cimg2730.html

Pamergems taip pat panasias padarem  smile.gif

Aš truputį ne į tema, bet norėjau paklaust kaip tas gėlytes prie auto tvirtinot, ar brangiai kainuoja? g.gif Labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tomike,

Čia dirbtinė gėlytė pritvirtinta prie elementaraus siurbtuko stiklui. Su žiogeliu žiedelis prisegtas prie to siurbtuko ax.gif
Apie litą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulka83: 12 birželio 2009 - 12:27
graziai atrodo orandzines pamergytes:) a nuotrauka super, vejas taip graziai plaiksto sijonus
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 12, 13:26)
Tomike,

Čia dirbtinė gėlytė pritvirtinta prie elementaraus siurbtuko stiklui. Su žiogeliu žiedelis prisegtas prie to siurbtuko  ax.gif
Apie litą ax.gif

Atrodo tikrai nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 06 12, 18:52)
Atrodo tikrai nerealiai  bigsmile.gif

super thumbup.gif
Atsakyti