QUOTE(fragolla @ 2009 07 07, 18:23)
O mano brangiosios pamergytės buvo štai tokiomis suknytėmis
labai sauniai atrode!
ir batu kitokiu kaip juodu nesivaizduoju prie tokiu sukniu!
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 06 17, 18:25)
Sveikutes
Atradau dilema..

busiu pamerge ir nezinau kokia sukuosena pasidaryti

nesinori kad ji butu per daug grazi (nes jaunoji ta diena turi buti graziausia) bet ir mums pamergemes reikia patarimo, kokia sukuosena, makiaza, ruba pasirinklti (forume ieskojau patarimo pamergems del sukuosenos bet niekur neradau

tik radau del rubu, puoksciu). Taigi kvieciu busimas ir buvusias pamerges patarti viena kitai

kad ir kokie plaukai bebutu ilgi, ar trumpi ar pusiilgiai, tiesus, garbanoti, juodi, sviesus, rudi ar raudoni

oi atsiprasau jei apisrikau ir neradau patarimo pamergems del sukuosenu. prasau idekite tada ir nuoroda

taigi as pradesiu
kokia siulytumete sukuosena, jei plaukai pusiilgiai tai yra iki peciu, o suknyte atrodo taip
sukne labai grazi! manau sukuosena turi rinktis pagal tai kas tau tinka! pasitark su kirpeja, bet manau kazkas elegantisko cia labai tiktu!
QUOTE(Sputnik @ 2009 06 22, 11:22)
Pratesiu as savo istorija apie mano pamergyciu sukneles
Buvom nuvaziave i salona, visos penkios!

(cia taip antra karta pavyko visas kartu suburt) kiekviena isrinko savo suknele: t.y. parode nuotraukose, paaiskino kokios butent sukneles nori ir visos liko laimingos

ilgis vienodas, iki keliu, modeliukai skiriasi:
vienas pamerge bus su tokia
kita nori kazka
tokios panasaus
trecia
su tokia suknele
ketvirtos dabar negaliu rasti sukneles, penkta bus ne pamerge, o liudininke musu, tai jinai bus su ilga suknyte, taciau vienodos spalvos visos bus...

o dabar del spalvos.
Nuvaziavom visos medziaga ziureti, kartu su vadove, kuri uzsiims sukneliu siuvimu

as nieko nesakiau ir jos pacios isrinko spalva: zalia arba rozine

taip jau gavosi, kad apie rozine net neviena nekalbejo, o pries zalia spalva buvo greztai nusiteikusi viena is pamergiu. Tai jos man dave rinktis zalia ar rozine - pagalvojau ir pasakiau, kad rozine ir vel visos laimingos! Isskyrus ta, kuri nenorejo zalios, nors pasakiau rozine, beveik todel, kad nenorejau gincytis su drauge del to, kad ji desimt kartu sake, kad nenori zalios...
Tai sia savaite vaziuosiu pirkti medziagas ir prasides siuvimas!

pagaliau, palengvejo, tikrai-tikrai
jetaui jetau is kur tiek kantrybes..labai jau skirtingi modeliai! is tiesu tas pirmas toks labai jau paprastas, antras visai domus, o trecias man tokia daugiau kokteiline sukne!