Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(fragolla @ 2009 07 07, 20:23)
O mano brangiosios pamergytės buvo štai tokiomis suknytėmis
user posted image  thumbup.gif

kaip su maisu hihihi.gif
Atsakyti

Suknelė graži. thumbup.gif Spalva man super thumbup.gif Tik... tie juodi batai schmoll.gif
Graži puokštė ant rankos, taip patogu, gražu ir rankos laisvos, nereikia nešiotis kartu pasiėmus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 07 08, 07:02)
Suknelė graži.  thumbup.gif Spalva man super thumbup.gif  Tik... tie juodi batai  schmoll.gif
Graži puokštė ant rankos, taip patogu, gražu ir rankos laisvos, nereikia nešiotis kartu pasiėmus. thumbup.gif

O kas del juodu batu, tai jos visos buvo su tokiais juodais batukais, ir turejo juodus rankinukus rankose.Jei butu buve ir batai auksines spalvos, butu buve negrazu,nes mes turejom ir aukso spalvos batus,jie visai nesiziurejo.
o tau kvepainti kava noreciau pasakyti, jei nepatinka tai nebutina yzeidineti.Man mano pamerges buvo pacios graziausios ta diena, taip kad savo negatyvia nuomone prasau pasilaikyti sau, arba galu gale pasakyk kad tau tai negrazu ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fragolla: 08 liepos 2009 - 10:25
QUOTE(fragolla @ 2009 07 07, 18:23)

labai sauniai atrode! thumbup.gif
ir batu kitokiu kaip juodu nesivaizduoju prie tokiu sukniu!
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 06 17, 18:25)
Sveikutes  4u.gif
Atradau dilema.. smile.gif busiu pamerge ir nezinau kokia sukuosena pasidaryti  g.gif  nesinori kad ji butu per daug grazi (nes jaunoji ta diena turi buti graziausia) bet ir mums pamergemes reikia patarimo, kokia sukuosena, makiaza, ruba pasirinklti (forume ieskojau patarimo pamergems del sukuosenos bet niekur neradau smile.gif tik radau del rubu, puoksciu). Taigi kvieciu busimas ir buvusias pamerges patarti viena kitai  thumbup.gif  smile.gif kad ir kokie plaukai bebutu ilgi, ar trumpi ar pusiilgiai, tiesus, garbanoti, juodi, sviesus, rudi ar raudoni  smile.gif
oi atsiprasau jei apisrikau ir neradau patarimo pamergems del sukuosenu. prasau idekite tada ir nuoroda smile.gif
taigi as pradesiu  smile.gif
kokia siulytumete sukuosena, jei plaukai pusiilgiai tai yra iki peciu, o suknyte atrodo taip smile.gif
user posted image

sukne labai grazi! manau sukuosena turi rinktis pagal tai kas tau tinka! pasitark su kirpeja, bet manau kazkas elegantisko cia labai tiktu!

QUOTE(Sputnik @ 2009 06 22, 11:22)
Pratesiu as savo istorija apie mano pamergyciu sukneles  ax.gif
Buvom nuvaziave i salona, visos penkios!  bigsmile.gif  (cia taip antra karta pavyko visas kartu suburt) kiekviena isrinko savo suknele: t.y. parode nuotraukose, paaiskino kokios butent sukneles nori ir visos liko laimingos smile.gif ilgis vienodas, iki keliu, modeliukai skiriasi: vienas pamerge bus su tokia
kita nori kazka tokios panasaus
trecia su tokia suknele
ketvirtos dabar negaliu rasti sukneles, penkta bus ne pamerge, o liudininke musu, tai jinai bus su ilga suknyte, taciau vienodos spalvos visos bus... smile.gif o dabar del spalvos.
Nuvaziavom visos medziaga ziureti, kartu su vadove, kuri uzsiims sukneliu siuvimu smile.gif as nieko nesakiau ir jos pacios isrinko spalva: zalia arba rozine smile.gif taip jau gavosi, kad apie rozine net neviena nekalbejo, o pries zalia spalva buvo greztai nusiteikusi viena is pamergiu. Tai jos man dave rinktis zalia ar rozine - pagalvojau ir pasakiau, kad rozine ir vel visos laimingos! Isskyrus ta, kuri nenorejo zalios, nors pasakiau rozine, beveik todel, kad nenorejau gincytis su drauge del to, kad ji desimt kartu sake, kad nenori zalios...
Tai sia savaite vaziuosiu pirkti medziagas ir prasides siuvimas!  thumbup.gif  pagaliau, palengvejo, tikrai-tikrai  biggrin.gif

jetaui jetau is kur tiek kantrybes..labai jau skirtingi modeliai! is tiesu tas pirmas toks labai jau paprastas, antras visai domus, o trecias man tokia daugiau kokteiline sukne!

Atsakyti
QUOTE(fragolla @ 2009 07 08, 11:22)
O kas del juodu batu, tai jos visos buvo su tokiais juodais batukais, ir turejo juodus rankinukus rankose.Jei butu buve ir batai auksines spalvos, butu buve negrazu,nes mes turejom ir aukso spalvos batus,jie visai nesiziurejo.
o tau kvepainti kava noreciau pasakyti, jei nepatinka tai nebutina yzeidineti.Man mano pamerges buvo pacios graziausios ta diena, taip kad savo negatyvia nuomone prasau pasilaikyti sau, arba galu gale pasakyk kad tau tai negrazu ir tiek

Galimas daiktas, kai nematai, tai taip ir atrodo. Bet šiaip man liuxiškai thumbup.gif wub.gif Labai gražu, kad visos pamergės buvo vienodomis suknelėmis wub.gif Tokio grožio reta. O dėl suknelės apačios, tai ir madinga ir gražu. tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Labai dailu, saunuoles! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 06 22, 13:22)
Pratesiu as savo istorija apie mano pamergyciu sukneles  ax.gif
Buvom nuvaziave i salona, visos penkios!  bigsmile.gif  (cia taip antra karta pavyko visas kartu suburt) kiekviena isrinko savo suknele: t.y. parode nuotraukose, paaiskino kokios butent sukneles nori ir visos liko laimingos smile.gif ilgis vienodas, iki keliu, modeliukai skiriasi: vienas pamerge bus su tokia
kita nori kazka tokios panasaus
trecia su tokia suknele
ketvirtos dabar negaliu rasti sukneles, penkta bus ne pamerge, o liudininke musu, tai jinai bus su ilga suknyte, taciau vienodos spalvos visos bus... smile.gif o dabar del spalvos.
Nuvaziavom visos medziaga ziureti, kartu su vadove, kuri uzsiims sukneliu siuvimu smile.gif as nieko nesakiau ir jos pacios isrinko spalva: zalia arba rozine smile.gif taip jau gavosi, kad apie rozine net neviena nekalbejo, o pries zalia spalva buvo greztai nusiteikusi viena is pamergiu. Tai jos man dave rinktis zalia ar rozine - pagalvojau ir pasakiau, kad rozine ir vel visos laimingos! Isskyrus ta, kuri nenorejo zalios, nors pasakiau rozine, beveik todel, kad nenorejau gincytis su drauge del to, kad ji desimt kartu sake, kad nenori zalios...
Tai sia savaite vaziuosiu pirkti medziagas ir prasides siuvimas!  thumbup.gif  pagaliau, palengvejo, tikrai-tikrai  biggrin.gif

Hmz g.gif
Kad spalva vienoda, tai gražu thumbup.gif bet modeliai labai labai skiriasi. Ta pirma žalia, modelis man labiau tinkantis vestuvėms, nei kiti du. Antra tokia, kad mano manymu labiau tiktų paauglei, ar vos ne išleistuvėms (daug tokias renkasi), o trečia kaip ir sakė, kokteilinė. Net nežinau, kaip atrodytų visas aprengus ir nuotaką. Gal, bet mano manymu nelabai... unsure.gif
Atsakyti

man schmoll.gif o ,kad tau grazu, nebutinai ir kitoms turi buti grazu mirksiukas.gif , as su tokia suknele jausciausi taip pat kaip ir tavo komentuota panele/moteris isireiske doh.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Anksčiau gėlytes įsisegdavo ir pamergės, ir svočios. O kaip dabar? g.gif Ir ar gėlės derinamos prie puokščių? Ar prie suknelių? doh.gif
Atsakyti

Skaitau skaitau, ir nerandu kur ji Tave izeide? g.gif
Matau tik komentara, kuris nepataikauja bet issako kitokia nei Tavo nuomone smile.gif

Tavo pamergytes buvo graziausios Tau smile.gif
Ir jei nori tik pagyrimu, tai ne i si foruma deti reikejo.

Tik neisizeisk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 07 10, 19:50)
Skaitau skaitau, ir nerandu kur ji Tave izeide?  g.gif
Matau tik komentara, kuris nepataikauja bet issako kitokia nei Tavo nuomone smile.gif

Tavo pamergytes buvo graziausios Tau smile.gif
Ir jei nori tik pagyrimu, tai ne i si foruma deti reikejo.

Tik neisizeisk  4u.gif

Visiskai pritariu,jei idedi foto SM forume,komentarus reikia priimt,as irgi buvau kelias foto idejus,tai nebuvo taip,kad visoms patiktu :mirksiukas:nors man visai neblogi variantai buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivona24: 12 liepos 2009 - 21:24
Geltonos skunytes su juodais aksesuarais - liuks derinukas mirksiukas.gif
Atsakyti