QUOTE(Sputnik @ 2009 07 13, 17:54)
Zinokit pritariu, kad visiskai skyriasi sukneles, dar ketvirtos nematete ten irgi kitokio modeliuko... na nzn, man tiesiog norisi, kad pamerges butu geros nuotaikos ta diena, ir jaustu, kad graziai atrodo
tik praeita savaite paskambino siuveja ir paaiskino, kad butinai reikia is vienodos medziagos siuti sukneles, t.y. is atlaso, tai optimalus variantas visom suknelem... taciau... nzn kaip apie tai pasakyti vienai pamergei, nes ji labai nenorejo, kad suknele blizgetu...
Keistai man nuotaka mąsto

Pasakysiu kaip aš manau. Ta diena yra šventė, šventė jauniesiems, jiems dviems. Tai jų abiejų diena. Ir galvoti ne apie tai kas patiktų jiems, kad jų vestuvinės nuotraukos būtų gražios, kad jiems nebūtų gėda jas rodyti ir po 50 metų (duok dieve jums to

) kad jų nuotaika būtų puiki, o taikytis prie kiekvieno asmens, kad jam patiktų suknelė, bateliai, kažkaip man nelabai. Jau vien didelė šventė (daug svečių, tėvų, dėdžių, tetų) man rodos yra daroma ne sau, o kitiems.
Aš būčiau bjauri ir pasakyčiau. Suknelės bus tokios, ir visos vienos medžiagos. Jūsų reikalas, renkatės jas, apsirengiat ir negadinat man nervų arba būna svečiais mano vestuvės. Taškas.
Aš aišku čia tik savo nuomonę išsakiau

Šiaip, linkiu susitarti su ta mergina dėl tos suknelės.