Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(Criseyda @ 2009 07 13, 14:37)
Geltonos skunytes su juodais aksesuarais - liuks derinukas  mirksiukas.gif

Atrodo rysku ir grazu, bet ta geltona jau ikyrejo kiek
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 13, 15:37)
Atrodo rysku ir grazu, bet ta geltona jau ikyrejo kiek

O kokia dabar suknelių spalva būtų neinkyri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie20 @ 2009 07 13, 15:47)
O kokia dabar suknelių spalva būtų neinkyri?  g.gif

Jetau tik neisizeiskit, tiesiog labai paplites derinys, ir tiek.
Pati su pamergytemis ieskojau sukneliu, maciau nuostabiu pilku, tamsiai zaliu, violetiniu, sokoladiniu sukneliu. mano akiai graziau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 13, 15:58)
Jetau tik neisizeiskit, tiesiog labai paplites derinys, ir tiek.
Pati su pamergytemis ieskojau sukneliu, maciau nuostabiu pilku, tamsiai zaliu, violetiniu, sokoladiniu sukneliu. mano akiai graziau.  4u.gif

Ne,nėra čia ko įsižeisti...Tik pasidarė įdomu kokios tos neinkyrios spalvos smile.gif

Na, o man gražu TIK ryškios spalvos,aišku dar daug kas priklauso ir nuo modeliuko blush2.gif Man tai pvz labai nepatinka tos tikrosios pūstos,ilgos, balinės(pamergių) suknelės...
Atsakyti

sukne labai grazi! manau sukuosena turi rinktis pagal tai kas tau tinka! pasitark su kirpeja, bet manau kazkas elegantisko cia labai tiktu!
jetaui jetau is kur tiek kantrybes..labai jau skirtingi modeliai! is tiesu tas pirmas toks labai jau paprastas, antras visai domus, o trecias man tokia daugiau kokteiline sukne!
[/quote]

Hmz g.gif
Kad spalva vienoda, tai gražu thumbup.gif bet modeliai labai labai skiriasi. Ta pirma žalia, modelis man labiau tinkantis vestuvėms, nei kiti du. Antra tokia, kad mano manymu labiau tiktų paauglei, ar vos ne išleistuvėms (daug tokias renkasi), o trečia kaip ir sakė, kokteilinė. Net nežinau, kaip atrodytų visas aprengus ir nuotaką. Gal, bet mano manymu nelabai... unsure.gif

Zinokit pritariu, kad visiskai skyriasi sukneles, dar ketvirtos nematete ten irgi kitokio modeliuko... na nzn, man tiesiog norisi, kad pamerges butu geros nuotaikos ta diena, ir jaustu, kad graziai atrodo smile.gif
tik praeita savaite paskambino siuveja ir paaiskino, kad butinai reikia is vienodos medziagos siuti sukneles, t.y. is atlaso, tai optimalus variantas visom suknelem... taciau... nzn kaip apie tai pasakyti vienai pamergei, nes ji labai nenorejo, kad suknele blizgetu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 07 13, 17:54)
Zinokit pritariu, kad visiskai skyriasi sukneles, dar ketvirtos nematete ten irgi kitokio modeliuko... na nzn, man tiesiog norisi, kad pamerges butu geros nuotaikos ta diena, ir jaustu, kad graziai atrodo smile.gif
tik praeita savaite paskambino siuveja ir paaiskino, kad butinai reikia is vienodos medziagos siuti sukneles, t.y. is atlaso, tai optimalus variantas visom suknelem... taciau... nzn kaip apie tai pasakyti vienai pamergei, nes ji labai nenorejo, kad suknele blizgetu...  doh.gif

Keistai man nuotaka mąsto g.gif Pasakysiu kaip aš manau. Ta diena yra šventė, šventė jauniesiems, jiems dviems. Tai jų abiejų diena. Ir galvoti ne apie tai kas patiktų jiems, kad jų vestuvinės nuotraukos būtų gražios, kad jiems nebūtų gėda jas rodyti ir po 50 metų (duok dieve jums to 4u.gif ) kad jų nuotaika būtų puiki, o taikytis prie kiekvieno asmens, kad jam patiktų suknelė, bateliai, kažkaip man nelabai. Jau vien didelė šventė (daug svečių, tėvų, dėdžių, tetų) man rodos yra daroma ne sau, o kitiems.

Aš būčiau bjauri ir pasakyčiau. Suknelės bus tokios, ir visos vienos medžiagos. Jūsų reikalas, renkatės jas, apsirengiat ir negadinat man nervų arba būna svečiais mano vestuvės. Taškas. lotuliukas.gif

Aš aišku čia tik savo nuomonę išsakiau 4u.gif Šiaip, linkiu susitarti su ta mergina dėl tos suknelės. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 07 13, 17:54)

Kad spalva vienoda, tai gražu thumbup.gif bet modeliai labai labai skiriasi. Ta pirma žalia, modelis man labiau tinkantis vestuvėms, nei kiti du. Antra tokia, kad mano manymu labiau tiktų paauglei, ar vos ne išleistuvėms (daug tokias renkasi), o trečia kaip ir sakė, kokteilinė. Net nežinau, kaip atrodytų visas aprengus ir nuotaką. Gal, bet mano manymu nelabai... unsure.gif

Labas, o man visos sukneles dailios, tegul renkasi panasaus ilgio ir skirtingas, is vienos medziagos atrodys puikiai 4u.gif Beje, pirma suknele, mano akimis ziurint, nepatraukliausia, atgyvenes man tas modelis, antrai nereikia tiek pustumo, o trecia yra tobula wub.gif Atrodysite puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 07 13, 19:13)
Keistai man nuotaka mąsto  g.gif Pasakysiu kaip aš manau. Ta diena yra šventė, šventė jauniesiems, jiems dviems. Tai jų abiejų diena. Ir galvoti ne apie tai kas patiktų jiems, kad jų vestuvinės nuotraukos būtų gražios, kad jiems nebūtų gėda jas rodyti ir po 50 metų (duok dieve jums to 4u.gif ) kad jų nuotaika būtų puiki, o taikytis prie kiekvieno asmens, kad jam patiktų suknelė, bateliai, kažkaip man nelabai. Jau vien didelė šventė (daug svečių, tėvų, dėdžių, tetų) man rodos yra daroma ne sau, o kitiems.

Aš būčiau bjauri ir pasakyčiau. Suknelės bus tokios, ir visos vienos medžiagos. Jūsų reikalas, renkatės jas, apsirengiat ir negadinat man nervų arba būna svečiais mano vestuvės. Taškas.  lotuliukas.gif

Aš aišku čia tik savo nuomonę išsakiau  4u.gif Šiaip, linkiu susitarti su ta mergina dėl tos suknelės. biggrin.gif  4u.gif

Suprantu tave, pati noreciau taip pasielgti gal, taciau jau nemazai nervu buvo sugadinta su suknelem, tai nenorisi daugiau nieko smile.gif Aciu uz nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 13, 19:38)
Labas, o man visos sukneles dailios, tegul renkasi panasaus ilgio ir skirtingas, is vienos medziagos atrodys puikiai  4u.gif Beje, pirma suknele, mano akimis ziurint, nepatraukliausia, atgyvenes man tas modelis, antrai nereikia tiek pustumo, o trecia yra tobula  wub.gif Atrodysite puikiai  mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif as irgi manau, tvarkoj viskas bus, susitarsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 14 liepos 2009 - 09:38
QUOTE(Dorotti @ 2009 06 19, 23:03)
Auks'iuke siaip yra temele apie pamergiu sukuosenas, tik ji truputi apmirus 4u.gif http://www.supermama...howtopic=165577

As irgi uz poros savaiciu busiu pamerge ir keliausiu i vestuves su tokia suknyte. Tik bateliu dar neradau graziu ir tinkamu  ax.gif

Man labai patiko ši suknytė wub.gif negaliu atsižiūrėti wub.gif wub.gif gal žinote, kur ją rasti? ax.gif
Atsakyti
esu buvus as vestuvese, kur buvo pries tai daug konfliktu del pamergiu sukneliu. astai kazkaip labai stirpriai nesureiksminu. ir sakau, kad tai jaunuju diena, ir pamerges nturi daryt taip, kaip nori jaunoji (aisku jei ji su protu nori, ir stilingai).
o seip tai is vis nedaryciau poru ir problemu bus maziau:)
Atsakyti
Labai graži spalva ir puokštytės gražiai suderintos
user posted image
O taip man labai patinka, norėčiau per savo vestuves
user posted image
Atsakyti
[quote=V*i*k*a,2009 07 15, 14:16]Labai graži spalva ir puokštytės gražiai suderintos

O taip man labai patinka, norėčiau per savo vestuves

labai grazi pirma spalvyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 15 liepos 2009 - 18:35