kad ankstoka man dar
17 savaitele tik...beje,is kokio jus miesto?

QUOTE(neringuutia @ 2009 03 09, 13:13)
na nieko nebuna per anksti

hmmm.....ir kiek tai kainuotu???

na va nusipirkus ir as jau savaite kai masazuoju - ka zinau, man kazkaip nepatogu per tolki dideli pilva ten masazuotis, bet kirpimo+plysimo bijau labiau nei...
tai viska sakiau padarysiu,.. kuo gimdymas arteja tuo baimes akys didesnes..
beje ligoninej kurioj gimdysiu vykdoma politikka, kad geriau mazas plysimas, negu automatiskas kirpimas, stainori nenori su tokia nuomone reik stengtis..
sekmes visoms
beje ligoninej kurioj gimdysiu vykdoma politikka, kad geriau mazas plysimas, negu automatiskas kirpimas, stainori nenori su tokia nuomone reik stengtis..
sekmes visoms

Sveikutes
norejau paklausti, ar tas aliejukas tapvietej sumazina tempima ''tenai''?
nes man kazkaip pradejo tenai labai tempti

QUOTE(neringuutia @ 2009 03 09, 14:21)
Na uz ta aliejuka noreciau bent 15lt.

QUOTE(Bluebell @ 2009 03 22, 20:20)
na va nusipirkus ir as jau savaite kai masazuoju - ka zinau, man kazkaip nepatogu per tolki dideli pilva ten masazuotis, bet kirpimo+plysimo bijau labiau nei...
sekmes visoms
sekmes visoms

Man masaziukus darydavo vyras

Sveikos, gal galit priminti, nuo kelintos savaites galima ta tepaliuka vartoti ir kur ji isigyti?

na,mamytes,ar yra daugiau gimdant ''nesuplysusiu''?
nes jau uz menesiuko kito reikes gal investuoti i savo geros vietos stangruma
nuo 30 savaiteles lyg rekomenduojama,jei neklystu-pataisykit mane jei ka

QUOTE(neringuutia @ 2009 04 09, 20:53)
na,mamytes,ar yra daugiau gimdant ''nesuplysusiu''?
nes jau uz menesiuko kito reikes gal investuoti i savo geros vietos stangruma
nuo 30 savaiteles lyg rekomenduojama,jei neklystu-pataisykit mane jei ka 

Manau, kad geriau Kegelio pratimus daryti, nei masaziniu aliejum suteptu pirstu landoje mataruotis

QUOTE(claudija @ 2009 04 09, 22:35)
Manau, kad geriau Kegelio pratimus daryti, nei masaziniu aliejum suteptu pirstu landoje mataruotis 

QUOTE(claudija @ 2009 04 09, 22:35)

kazkaip neskaniai nuskambejo tas ''mataruotis'',beja musu vaikuciai taip pat atsirado besimataruojant toje landoje jei kas pamirso...

o kegelio pratimai savaime suprantama yra beveik kaip butinybe,bet plius dar masaziukas su kazkuo kas suminkstintu audinius manau nepamaisytu,juk sitos musu jautrios vieteles toks didelis darbas laukia,tad ir bet koks mataravimasis ten - su prasme,ir ne bet kokia-o didele prevencine prasme nuo plysimu
Prisijungsiu prie daugelio kas pasisake, kad tai niekalas. Masazas- va juo tai patikeciau, tik nezinau ar taip daznai jo reikia... nes kaip ir buvo mineta pavojus priesankstiniam gimdymui vis tik yra...
Siek tiek paatvirausiu: mano pirmasis gimdymas buvo be jokiu kirpimu ir plysimu (tik pavirsine odele itruko), tada gime dukryte beveik 4 kg. Sekmes paslaptis-gimdziau taip, kaip duota gamtos... neklausiau gydytoju raginimu kuo greiciau standintis, stumti ir t.t. Laukiau 9 val. kol naturaliai viskas atsivers, tik va pries paskutini stumima priemejai rekiau "jau saremis-varom", o ji uzsizioplinus "ka ka?", tada ir nesusiderino musu veiksmai, tai siek tiek iplyso pavirsiaus odele, bet tai visiskas niekas... (atsiprasau jos uz pora spyriu is kojos, na labai jau sunku buvo
)
Zinoma, tai nera sekmes formule, kiekvienas organizmas, atvejis yra skirtingi. Va del striju, tai jokie imantrus kremai nepadejo, suplysau visur kur tik imanoma... o ta vietele tvarkoj
, taigi, manau, kad reiktu islaukti to naturalaus momento, kada viskas savaime einasi...
Papildyta:
Beja, vasara gimdysiu antraji. Tada informuosiu jus ar pasiteisino tokia taktika
Siek tiek paatvirausiu: mano pirmasis gimdymas buvo be jokiu kirpimu ir plysimu (tik pavirsine odele itruko), tada gime dukryte beveik 4 kg. Sekmes paslaptis-gimdziau taip, kaip duota gamtos... neklausiau gydytoju raginimu kuo greiciau standintis, stumti ir t.t. Laukiau 9 val. kol naturaliai viskas atsivers, tik va pries paskutini stumima priemejai rekiau "jau saremis-varom", o ji uzsizioplinus "ka ka?", tada ir nesusiderino musu veiksmai, tai siek tiek iplyso pavirsiaus odele, bet tai visiskas niekas... (atsiprasau jos uz pora spyriu is kojos, na labai jau sunku buvo

Zinoma, tai nera sekmes formule, kiekvienas organizmas, atvejis yra skirtingi. Va del striju, tai jokie imantrus kremai nepadejo, suplysau visur kur tik imanoma... o ta vietele tvarkoj

Papildyta:
Beja, vasara gimdysiu antraji. Tada informuosiu jus ar pasiteisino tokia taktika