Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo aliejus tarpvietei

QUOTE(Andrijana @ 2009 02 17, 18:31)
Na bent vienas teigiamas pasisakymas apie si produkta. Aciu!
Labai gaila, kad lietuvaites mes tokios kategoriskos ir nepriimancios naujoviu.

Labai keistai nuskambėjo jūsų toks pasisakymas... kaip agitacija... reklama ar kažkas tokio g.gif

QUOTE(Andrijana @ 2009 02 18, 13:26)
Tiek daug kartu girdejau is gimdziusiu, kad jau viskas pasidaro dzin tuo momentu - tik istraukit ta vaika greiciau! ...

Atleiskite už tokį klausimą, bet "Ar jūs pati esate gimdžiusi?" unsure.gif

QUOTE(Andrijana @ 2009 02 20, 17:13)
Reiskias tavo odai jis netinka. Tai neturetu buti prieazstis sustoti...Tik pagalvok kas gali nutikti tarpvietei gimdymo metu...

doh.gif Netinka, bet vistiek naudoti??? doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nebukit reklamos aukos, cia tas pats kas tepti tepaliuku dantenas pries einant pas stomotologa kad neskaudetu lotuliukas.gif
Koks dar gali but elastingumas padidintas nuo susikto aliejuko, kai raumenys sauslysles ir raisciai tempiasi??? jei tokia priemoni butu efektyvi, tai medikai patikekit patartu ja naudot ir patys reklamuotu, nes jie patys suinteresuoti kad gimdyve neplystu ir nereiktu kirpti tarpvietes 4u.gif
Atsakyti
Piktis ima. mad.gif Nesuprantu tu, kurie netiki, kad aliejukas gali padeti padaryti oda minkstesne ir elastingesne. Kiek as suprantu, tai gimdant plysta butent tarpvietes odele (o ne raisciai ir raumenys, kaip minejo cia anksciau), aisku buna atveju, kai plysta ir gimdos kaklelis ir pan, bet ne tam skirtas tas aliejukas.

Tai, pavyzdziui, man pasirode, kad neigiamai raso tie zmones, kurie apskritai netiki jokio kremo efektingumu ax.gif Tai gal nustojam tepti ir drekinti savo pilvukus, rankas, veida?! schmoll.gif

Mano kosmetologe pastebejo, kad butent nesciosioms labai issauseja bikini-tarpvietes oda. Tad as manau, kad tikrai pirksiu ta aliejuka. O pades arba ne - tai cia pasakysiu jums vasara mirksiukas.gif
Atsakyti

ogo kokios diskusijos del tepaliuko unsure.gif
as jau laukiuosi antro mazuliuko ir tikrai vel darysiu tarpvietes masaza su alijuku... 4u.gif kadangi su pirmuoju si procedura pasitvirtino blush2.gif niekur neplysau...aisku pradzioje kiek pamenu buvo keistas jasumas...juolab kad taip velai ta masaza reikia pradeti...bet kaip daba pagalvoju dziaugiuosi, kad pasinaudojau gydytojos patarimu... thumbup.gif
Atsakyti
Kur galima isigyti ta aliejuka? rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkodel galvoju,kad Kegelio pratimai daug naudingesni tarpvietei nei aliejukas smile.gif bet cia tik mano nuomone ir niekam jos nepersu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katty22 @ 2009 05 27, 20:45)
Piktis ima.  mad.gif Nesuprantu tu, kurie netiki, kad aliejukas gali padeti padaryti oda minkstesne ir elastingesne. Kiek as suprantu, tai gimdant plysta butent tarpvietes odele (o ne raisciai ir raumenys, kaip minejo cia anksciau), aisku buna atveju, kai plysta ir gimdos kaklelis ir pan, bet ne tam skirtas tas aliejukas.

Tai, pavyzdziui, man pasirode, kad  neigiamai raso tie zmones, kurie apskritai netiki jokio kremo efektingumu  ax.gif  Tai gal nustojam tepti ir drekinti savo pilvukus, rankas, veida?!  schmoll.gif

Mano kosmetologe pastebejo, kad butent nesciosioms labai issauseja bikini-tarpvietes oda. Tad as manau, kad tikrai pirksiu ta aliejuka. O pades arba ne - tai cia pasakysiu jums vasara  mirksiukas.gif

man truputi gaila zmoniu, kurie visas markeingines akcijas priima "uz gryna piniga", - antra vertus pirkit ir naudokit, kam cia rasinejat dar g.gif .
Man gydytoja apskritai pasake - visi tie kremai ir aliejai - vien tik del reklamos ir pinigu. Mano gydytoja tikrai profesionali. Joks aliejus nepadarys zmogaus odos gumine, jeigu ji persitemps, tai ir plis. Jeigu moteris niestumo metu priauga 30 kg, tai jai ir striju bus ir viskas ten plis, nes vaikiukas bus nemazas ir t.t. Bet cia tik vienas niuansu.
Atsakyti
QUOTE(Xuligane_23 @ 2009 06 10, 10:38)
Man gydytoja apskritai pasake - visi tie kremai ir aliejai - vien tik del reklamos ir pinigu. Mano gydytoja tikrai profesionali. Joks aliejus nepadarys zmogaus odos gumine, jeigu ji persitemps, tai ir plis. Jeigu moteris niestumo metu priauga 30 kg, tai jai ir striju bus ir viskas ten plis, nes vaikiukas bus nemazas ir t.t. Bet cia tik vienas niuansu.

Del striju ir svorio galiu pasigincyti - nestumo metu priaugau 28 kg, bet ant pilvo neliko nei vienos strijos, nors ant koju ir krutines ju turiu, bet vat ant pilvo ne. Tepliojau kazkokiu kremu, bet tikrai nemanau, kad cia jo itaka g.gif
Beja vaikas mano buvo 3260 g, tai tikrai nedidelis, nors svorio priaugau nemazai doh.gif
Atsakyti
Na o as manau surizikuosiu - Kegelio pratimai plius sitas masaziukas ir ziuresim kaip seksis biggrin.gif bent psichologiskai bus lengviau, kad kazka darau ir ruosiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katty22 @ 2009 05 27, 20:45)
Piktis ima.  mad.gif Nesuprantu tu, kurie netiki, kad aliejukas gali padeti padaryti oda minkstesne ir elastingesne. Kiek as suprantu, tai gimdant plysta butent tarpvietes odele (o ne raisciai ir raumenys, kaip minejo cia anksciau), aisku buna atveju, kai plysta ir gimdos kaklelis ir pan, bet ne tam skirtas tas aliejukas.

Tai, pavyzdziui, man pasirode, kad  neigiamai raso tie zmones, kurie apskritai netiki jokio kremo efektingumu  ax.gif  Tai gal nustojam tepti ir drekinti savo pilvukus, rankas, veida?!  schmoll.gif

Mano kosmetologe pastebejo, kad butent nesciosioms labai issauseja bikini-tarpvietes oda. Tad as manau, kad tikrai pirksiu ta aliejuka. O pades arba ne - tai cia pasakysiu jums vasara  mirksiukas.gif

Matau jau pagimdet, na ir kaip padejo aliejukas, kodel nepasidalinat patirtim ax.gif
Atsakyti
Aš naudojau šį aliejuką prieš pirmą gimdymą... bet pradėjau plyšti, tad kirpo...
Prieš antrą gimdymą irgi jį naudojau+Kegelio pratimus dariau, bet vėl plyšau, tik šį kartą nekirpo...
Tai va, man nepasitvirtino jo teigiamas poveikis... verysad.gif
Atsakyti
Nemanau kad labai reikalingas tas aliejus, bet cia kiekvienos nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti