Įkraunama...
Įkraunama...

1 metukų vaiko šneka

maniske jau koki menesi isikandus zodi ka?ir po 100kartu per diena,ka?ka?seip tete pasako,ate,aaaa dainuoja,baba.daugiau savo kalba burbuliuoja.ir vis ka?
Atsakyti
Maniske sako : mama, tete, papa, caca, ate ate, lialia, neee, kai nori miegoti sako aaa aaa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 18 rugsėjo 2010 - 09:37
QUOTE(rara @ 2010 08 20, 11:39)
Mūsų mergaitė labai panašiai mokėjo tokio amžiaus, o dabar kai 1 m ir 9 mėn tai moka skaičiuoti iki 10, daineles dainuoja ir šiaip mums neblogai susišnekėti sekasi    4u.gif

bigsmile.gif oho..as tikiuosi, kad or maniske toek kalbes tokio amziaus, nes dabar 1.3m jau 15 garsazodziu sako ir susikalbeti gana gerai iseina thumbup.gif
Atsakyti
oho kiek jusiskiai moka bigsmile.gif mano tai sako tik papa arba tete (tetis rusas) amam (valgyt) ate ate... mama dar nesako.. unsure.gif
Atsakyti
Nesako nieko konkreciai. Nebent mama, tete, tata, ne. Toliau pui-fui, put-vista saukia, o daugiau jos pacios ismislai visokie, marmaliuoja labai daug, kaip anksciau zodzio netardavo.
Atsakyti
maniskiui 1.4 men beveik,labai aiskiai pasako niam niam niam,dede(cia gal labiau noretu tete sakyti) bet kol kas tik dede biggrin.gif ,mama labai neseniai ismoko,nors anksciau buvo jau tarias,po to gal primirso,bebe,niu niu niu,ate,dok(duok) kitaip neiseina kol kas ir dar daugiau man nelabai kol kas suprantamu zodeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2008 04 20, 22:26)
sveikos mamytes 4u.gif  norejau pasidometi kiek jusu mazieji snekucai jau sneka?kokius zodelius jau istaria, ir ar supranta ka kalba?
va mano mergyte tai pamaciusi teveli sako tete, pamaciusi mane sako mama, pasako lele(kai mato vaikus) moka pasakyti ate(ir parodo) o daugiau tai sneka jau sava kalba, dar man nelabai suprantamus dalykus rolleyes.gif

Musiskis sako "teti", "mama", kai numeta ka nors ir nemato, sako "baba" (nera), pamates suniuka sako "au au", parodo ir pasako "ate", paglosto ir sako "caca", istiesia i auksti rankutes ir sako "dideis" (didelis)... o sava kalba tai ciauska daug tik suprask biggrin.gif
Atsakyti
Musu dukryte anksti pradejo sneket,tai db jau moka raiskiai pasakyt:KATE,FU.MAMA,MAMAM,TETE,MOTUTE(MOCIUTE)arba BABAsako.IEVA(cia pusesere jos ir pirmas zodis buvo),DEDE,TETA,PUTIS(suniuko muso vardas),KA,MANO,MANE,AAA PUPA dainuoja,CIA,SYSIU,KAKA,NORIU,CYPA,KAS CIA(jau nusibodes mums visiems nes istisai kur ka pamato ir klausineja po 100 kartu KAS CIA?KAS CIA? doh.gif )BATA.Susisnekam kuo puikiausiai ir supranta viska lyg smile.gif
Atsakyti
Vaikas ne is snekiuju. Is kazko panasaus i zodzius sako mama, tete (abu zodzius kai prasosi paimamas, amam (kai nori kazko valgyti, o kartais, kad kazka paduociau) , aaa, da (duok)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 28 rugsėjo 2010 - 15:07
MANAJAI 1 IR 4MEN. reiksmingu zodziu sako labai mazai, bet mes gerai susisnekam ir jos kalba biggrin.gif
sako. atia.mamy.miau.diadia
Atsakyti
Mūsiškei 1m.ir 3men.šneka,bet dar nelabai aiškiai,sako tetia,mama,ate(jau senai moka pasakyti),aciu,niam niam ir dabar va nesenai pardejo sakyti retkarciais,nenoliu,neee,pasau,kas cia,tutia, ka ir kartoja daznai..labai jau laukiam kada gi pasipils jos tei žodeliai,nes taip atrodo supratinga mergaitė,tik kad dar savo kalbele kalba,o mes taip laukia jos tu žodelių. wub.gif
Atsakyti
Drauges mergaitei 1m ir 4,5 men. Stulbinamai daug sneka. Ne viska aiskiai, bet puikiai kartoja mamos ivardintus daiktu pavadinimus ir pati atsimena (rodo po to ir sako). Turejau savo vaiko gertuve priejo ir sako "noliu noliu gelti sita" ir rodo pirstuku i gertuve "duok sita, noliu noliu". Kai padaviau, pasake "Asiu". Zodziu, su vaika jau gali suprati ne tik namiskiai, bet ir kiti zmones.

Oj, mums iki to, tai dar toli toli toli...
Atsakyti