Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(bonitute20 @ 2008 11 03, 21:54)
negerai kad tokios ilgos atviru duru dienos buna.  4u.gif  jauciu cia tik man taip vienai.  g.gif

Ne, nevienai 4u.gif . Man irgi praeitą mėnesį įdėjo ir dabar va jau 7d. kaip "džiaugiuosi" mm. Seniau tos "šventės" trukdavo iki 5-6d. ir būdavo gausiausios 2-3-oji jų diena, po to eidavo viskas į pabaigą, o dabar netaip gausiai, bet tepa vienodai raudonai visas dienas.
Kažin ar kad jos pirmos taip ilgai trunka ar kad kažkas negerai čia g.gif Kiek jums truko pirmosios mm po įdėjimo?
Atsakyti
Gali teplioti iki pusės metų.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 11 07, 12:02)
Gali teplioti iki pusės metų.

Šitą aš žinau, bet vat kaip su mėnesinėmis, kiek ilgai jos gali tęstis? Pirmos turbūt gali užsitęsti ilgiau. Mane jaudina tai, kad 7-ta diena, o mm vis kaip pirmomis dienomis- šviesiai raudono kraujo, nors ir negausios. Jau turėtų, atrodo, tik tepliojimas likt unsure.gif
Atsakyti
Pirmos mm buvo labai gausios ir truko 10d, issigandau gyd net skambinau, tai ji sake dar truputi palaukt jei nepraeis atvaziuot, israsys vaistu ir apziures, bet gerai praejo, sekanti men mm buvo trumpos negausios, trecia men jos prapuole ir jau 1m kaip nesergu mm
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 11 07, 11:50)
Šitą aš žinau, bet vat kaip su mėnesinėmis, kiek ilgai jos gali tęstis? Pirmos turbūt gali užsitęsti ilgiau. Mane jaudina tai, kad 7-ta diena, o mm vis kaip pirmomis dienomis- šviesiai raudono kraujo, nors ir negausios. Jau turėtų, atrodo, tik tepliojimas likt unsure.gif

Pirmuosius 3 mėnesius gali būti gausesnės nei įprastai.
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2008 11 07, 12:55)
Ne, nevienai  4u.gif . Man irgi praeitą mėnesį įdėjo ir dabar va jau 7d. kaip "džiaugiuosi" mm. Seniau tos "šventės" trukdavo iki 5-6d. ir būdavo gausiausios 2-3-oji jų diena, po to eidavo viskas į pabaigą, o dabar netaip gausiai, bet tepa vienodai raudonai visas dienas.
Kažin ar kad jos pirmos taip ilgai trunka ar kad kažkas negerai čia g.gif Kiek jums truko pirmosios mm po įdėjimo?

as kazkaip is viso keistai per menesi du kartus sirgau, kai idejo mirena patepliojau kokias 3 dienas, o po to sirgau 3d, bet gal cia nesirgimas buvo, nezinau, po poros savaiciu vel mm, bet tada gausesnes ir 11d. bet pirmos 2d, idomiai rudai buvo o po to raudonai... nepraejo nei savaite o siandien vel skauda pilvo apacia ir nugara, vel pradejau rudai, o jum taip nebuvo, kad rudai? zinokit nezinau ar cia gerai ar ne kad tiek ilgai ir man dar pora kart per menesi, manau kad nelabai gerai, gal netinka, arba susitvarkys per pora menesiu... berods knygutej rase kad gali buti ilgas kraujevimas... nu teks laukti kaip cia bus toliau.. o jum dar nebuna, kad po lytiniu santykiu, na kai isbega palikuonys vyro blush2.gif buna rausvi o ne balti? man taip kartais buna... doh.gif pagelbekim viena kitai gal kas stampa... na su ilgom mm tai sutampa... gal taip turi buti...
Atsakyti
pirmus du mėnesius tepliojo po dvi savaites. paskui lyg viskas buvo kaip seniau. dabar eina 8 mėnuo, paskutinės mmm truko pusę dienos.
O kaip jums su apetitais? mano žiaurus bash.gif:

Pirkau camelijoj, ten su camelijos kortele 10 proc. nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 09 lapkričio 2008 - 15:23
QUOTE(Neglaite @ 2008 11 09, 17:21)
pirmus du mėnesius tepliojo po dvi savaites. paskui lyg viskas buvo kaip seniau. dabar eina 8 mėnuo, paskutinės mmm truko pusę dienos.

Pirkau camelijoj, ten su camelijos kortele 10 proc. nuolaida

ai, mano tai normalus apetitas, o dar siuo metu dietos laikausi, na kelias dienas nusizengiau ir daugiau valgiau, bet taip tai nera didelis apetitas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2008 11 09, 16:21)

Abejoju, kad tai su mirena susije g.gif Per daug mazos ir lokalizuotos hormonu dozes mano manymu smile.gif
Atsakyti
turiu apie pusmeti, prie spirales gavau ir jaunatviska spuogeliais nuseta veiduka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2008 11 09, 22:50)
Abejoju, kad tai su mirena susije  g.gif  Per daug mazos ir lokalizuotos hormonu dozes mano manymu  smile.gif

na, nežinau, manau kievienam organizmui kitaip. Pirmais mėnesiais krūtys buvo labai jautrios, niežėjo viską kaip nėštumo pradžioj doh.gif . Dabar lyg ir gerai jaučiuos, išskyrus apetitą.
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2008 11 10, 13:14)
turiu apie pusmeti, prie spirales gavau ir jaunatviska spuogeliais nuseta veiduka blush2.gif

Na veidukas pas mane irgi toks pasidare,siek tiek sumazejo,bet smakras ir kakta pasiliko verysad.gif ,bet taip ramu su mirena.... smile.gif
Atsakyti