Labutis.Pastaroju metų ir aš jaučiu nuovargi ,labai noriu išsimiegoti,mažiukas keliasi anksti,o pora dieneliu ir diena labai trumpai miega.Žinoma jautiesi nuovargis, o kada dar jis ne vienas

. Ir pirmam sūneliui reika dėmėsio,taip mes mamos ir sukames ,o ką padarysi? Negaliu sakyti kad vyras nepadeda,bet kiek jis namie būna? O man ir mažiuka prižiureti,o dar toks aktyvus,visur lenda ,visko reika

ir maistą pagamink ir tas ir anas...pačios mamytes žinote ,ka čia man aiškinti.Galiu pasakyti,tik neišsigaskyte kad ko toliau to sunkiau,kada mažyliai pradės vaiksčioti jie darosi labai nesukalbami, o dar trečiuju metų krize...Oi,kiek dar visko idomaus laukia

Bet mus gamta taip sutveria kad galim viska,o vyrai silpnoki jiem kur kas sunkiau šiam pasauli

Bet aš jau ne į ta tema pradedu rašyti
O mažius mano jau tikrai sedi , jokiasi ir aš su jo

Ačiū visoms mamytems už pasveikinimus.
gintariux82ir mano mažiukas persirgo trijų dienų karš.

Ir kas čia darosi su mažiukais,ir
gudytejol mažiukas sirgo ir lendros berniukas.Bet mes ačiū devuliui apsejomes be ligoninės,bet susirgimas tikrai nemalonus
Apie buteliukus- tai aš jau seniai nesterelizuoju

tik perplaunu karštų vandieniu ir viskas.Jis jau mažai iš buteliuko ir geria porą kartų,valgo iš šaukštelio ,o vandens ar sulčio iš puoduko su snapelių.
Skaitau apie akites,tai mano mažiukui jau gal pora savaičių ne tai kad pulioja viena akis,bet akite mažais pulingai spuogeliais išberia,kaip miežiai,bet maži.Viena dingsta tai kitas atsiranda

Jis visa laika trina ta akyte,net nežinau nuo ko?Ir ten kur spuogeliai vokas raudonas.Gal čia kokia alergija
Štai kiek prirašiau

Gerai mamytės,geros naktelės ir IKI.