Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

Ksėna, laaaabai saunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maniskis irgi meto zaislus, uzsimerkia susiraukia (pasiruosia lotuliukas.gif ) ir trenkia, o paskui ziuri kur nukrito blink.gif , ir musasi, mane musa verysad.gif ir nesibuciuoja, bet nori kast blink.gif O dabar labai geras zaislas, bliudas su vandeniu ir keliais plaukiojanciais zaislais, bet vieno aisku nepalieku, nes dar neskes blink.gif
Sianakt, jau galvojau ji uzmusiu ir sesiu i kalejima blink.gif verysad.gif doh.gif , kelesi kas valanda doh.gif , o dabar diena irgi pamiegojo 2 kartus po 40 min, tai su siaubu laukiu nakties verysad.gif , nemiega ir nors pasiusk. Dar baltos naktys, kad jas kur perkunas doh.gif doh.gif ,nors kol vaiko nebuvo, tai labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytės ir leliukai smile.gif senokai nesilankėm, nes ligoninėj gulėjom ir tik šiandien namučių parvykom smile.gif mus tridienė karštinė užpuolus buvo doh.gif mažiui tris diena žemiau 38 temp numušt nėjo, o vieną naktį iki 39,8 sukilo doh.gif tai kaip jautėsi mažius net sakyt nereikia verysad.gif o ligoninėj venų nerado, kateterio įstatyt nėjo, tai prikankino vaiką juodai verysad.gif net nežinau, kiek kartų dūrė doh.gif pamato baltą chalatą ir klykia doh.gif tai dabar dar jautresnis pasidarė. miegant turi įsitikinti, kad aš šalia, o jei ne puola į ašaras doh.gif ir dabar supu, tai miega, o kitaip niekaip schmoll.gif
na o šiaip nori stotis, gerai ropoja, o pats tvirtai neatsisėda schmoll.gif dantukų irgi nė ženklo schmoll.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas vakariukas smile.gif a maniskis taip pat padauza patapo ax.gif Visur lenda kur negalima ir neleidziu, zaislus meto ir viska ka tik paima i rankas biggrin.gif biggrin.gif Tad jau sunkoka, nes niekur negali paleisti vieno, dabar dar kai jau ropineja sauniai ir visur isikibes stojasi tongue.gif Tai lakstau per diena is paskos, kad ko tik nepasidarytu ar nenugriutu, nors ir sauniai krenta tik ant uzpakaliuko, bet nezinai kas gali atsitikti ... biggrin.gif lauke taip pat nenuorama pasidare, lipa is vezimo lauk, nori stotis labai o jei neleidziu tai visas miestas skamba, kartais tenka namo parsinesti ant ranku o vezimeli persistumpti kita schmoll.gif O musu jau 2 dantukai gerai islinde, nes kai tik nutaiko proga tai ir stengiasi man arba teciui i nosi ikasti rolleyes.gif Taip pat namie turim suni maza, tai jam ir nepiragai, jau kai pagauna tai liudnos misios buna mirksiukas.gif O dar kai pradejo ropoti i vaikstyne visai nenori, tad laksto suniukui is paskos ir gainioja po visas namus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 06 11, 17:27)
sveikos mamytės ir leliukai smile.gif senokai nesilankėm, nes ligoninėj gulėjom ir tik šiandien namučių parvykom smile.gif mus tridienė karštinė užpuolus buvo doh.gif mažiui tris diena žemiau 38 temp numušt nėjo, o vieną naktį iki 39,8 sukilo doh.gif tai kaip jautėsi mažius net sakyt nereikia verysad.gif o ligoninėj venų nerado, kateterio įstatyt nėjo, tai prikankino vaiką juodai verysad.gif net nežinau, kiek kartų dūrė doh.gif pamato baltą chalatą ir klykia doh.gif tai dabar dar jautresnis pasidarė. miegant turi įsitikinti, kad aš šalia, o jei ne puola į ašaras doh.gif ir dabar supu, tai miega, o kitaip niekaip schmoll.gif
na o šiaip nori stotis, gerai ropoja, o pats tvirtai neatsisėda schmoll.gif dantukų irgi nė ženklo schmoll.gif
sėkmės  4u.gif

oi kaip gaila verysad.gif ,mes irgi sita zaraza persirgom doh.gif ,tik nereikejo ligonines namie issisakpstem g.gif
sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
maniskiai jau lyg ir sveiki,bet naktys tai sunkios kuiciasi jis toj lovytej,tai suverkia,nu vienu zodziu keliuosi po desimt kartu doh.gif ,o kartais ir daugiau,siandien snekuosi su drauge kad jau nieko nenoriu atsikeliu ryte su istinusia galva ir galvoji kad laukia daug darbu,bet nekyla rankos ,sakau astuoni menesiai kaip nemiegojus tai is kur tos sveikatos bus.
ar jus irgi taip nuvargstat su savo mazyliais.
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 06 11, 15:21)
kelesi kas valanda doh.gif , o dabar diena irgi pamiegojo 2 kartus po 40 min, tai su siaubu laukiu nakties verysad.gif , nemiega ir nors pasiusk.

Viena pazystama savo vaika pas homeopata vede(2 sav nemiegojo naktim,israse kazkokiu zirniuku ir padejo, o pseimos gydytoja pas neurologa siunte.Sako berniukams dazniau taip buna naktim g.gif
Atsakyti
Labutis.Pastaroju metų ir aš jaučiu nuovargi ,labai noriu išsimiegoti,mažiukas keliasi anksti,o pora dieneliu ir diena labai trumpai miega.Žinoma jautiesi nuovargis, o kada dar jis ne vienas g.gif . Ir pirmam sūneliui reika dėmėsio,taip mes mamos ir sukames ,o ką padarysi? Negaliu sakyti kad vyras nepadeda,bet kiek jis namie būna? O man ir mažiuka prižiureti,o dar toks aktyvus,visur lenda ,visko reika doh.gif ir maistą pagamink ir tas ir anas...pačios mamytes žinote ,ka čia man aiškinti.Galiu pasakyti,tik neišsigaskyte kad ko toliau to sunkiau,kada mažyliai pradės vaiksčioti jie darosi labai nesukalbami, o dar trečiuju metų krize...Oi,kiek dar visko idomaus laukia biggrin.gif Bet mus gamta taip sutveria kad galim viska,o vyrai silpnoki jiem kur kas sunkiau šiam pasauli doh.gif Bet aš jau ne į ta tema pradedu rašyti ax.gif
O mažius mano jau tikrai sedi , jokiasi ir aš su jo thumbup.gif Ačiū visoms mamytems už pasveikinimus. mirksiukas.gif

gintariux82ir mano mažiukas persirgo trijų dienų karš. unsure.gif Ir kas čia darosi su mažiukais,ir gudytejol mažiukas sirgo ir lendros berniukas.Bet mes ačiū devuliui apsejomes be ligoninės,bet susirgimas tikrai nemalonus doh.gif
Apie buteliukus- tai aš jau seniai nesterelizuoju blush2.gif tik perplaunu karštų vandieniu ir viskas.Jis jau mažai iš buteliuko ir geria porą kartų,valgo iš šaukštelio ,o vandens ar sulčio iš puoduko su snapelių.
Skaitau apie akites,tai mano mažiukui jau gal pora savaičių ne tai kad pulioja viena akis,bet akite mažais pulingai spuogeliais išberia,kaip miežiai,bet maži.Viena dingsta tai kitas atsiranda g.gif Jis visa laika trina ta akyte,net nežinau nuo ko?Ir ten kur spuogeliai vokas raudonas.Gal čia kokia alergija g.gif
Štai kiek prirašiau doh.gif Gerai mamytės,geros naktelės ir IKI. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 11 birželio 2008 - 21:23
smagu, mamyts, kad jūsų mažiukams ta karštinė ne taip stipriai pagriebė, nes mano mažiukui ir traukuliai, ir haliucinacijos, kaip gydytojai sakė buvo prasidėjusios, tad tikrai vaikas prisikankino, o dabar tik siabingai nubertas verysad.gif
na aš irgi pavargstu, nors kaip kurią dieną ax.gif kai naktį geriau miega,tai ir aš dieną darbingesnė, o kartais tai žiauru, bet tikrai tokia mūsų dalia smile.gif o kaip jau visai negaliu tverti lekiu pas savo mamą, kuri netoli kaime gyvena, ten mažiukas daug dėmesio gauna, pailsi ir aš atsigaunu thumbup.gif
o dėl sterilizavimo, tai seniai to nedarau schmoll.gif tik karštu vandeniu perpilu ir viskas ax.gif
o kai šilti orai, kuo aprengę savo mažus nakčiai migdote? mirksiukas.gif
Atsakyti
Momos, mamytes! Kokia as laiminga! thumbup.gif biggrin.gif Leido pamiegot thumbup.gif . Vakare pavalge savo megstamos pieniskos koses, po pusvalandzio i vonia, po pusvalandzio MP, paskui vaikiska muzika ir tevelio rankos, o paskui i vaikiska lova, o po ciuziniu valerijonu saknys bigsmile.gif Bandziau duoti hipp arbatos , tos kuri nakciai, spjove, tai pati prisigeriau melisos tongue.gif Vienzo, pabundu apie 5 , mano vaikas pas mane zinda thumbup.gif , pavalge ,uzmigo, vel i lovyte ir taip iki 6 30. thumbup.gif. Ai, dar nakciai i lovyte idejau jo megstama savo maikute ax.gif Mamos, per 3 savaites pirma kart issimiegojau, tai jau laime - be galo lotuliukas.gif O nakciai rengiu labai mazai, tik pampersas ir smelinukas su trumpom rankovem ir neuzsegtas tarp koju, uzkloju vaikisku pleduku ir viskas. Bet maniskis uzsigrudines, gal jusu vaikuciams taip saltoka g.gif
gintariux.82 sveikit, sveikit group.gif :
gudytejol, pabandyk ir tu, gal kas pades g.gif
Paziuresim, kaip sianakt bus rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis mamytes mirksiukas.gif lendra ,tikrai žinau kaip gera būna po gero miegelio thumbup.gif ir jėgu turi ir nuotaika puiki.Miegas tai vaistas nuo visų ligų, o ypač nuo depresijos.
Aš guldau mažiuka panašiai kaip lendra, tik užkloju nakčiai šiltesnia koldryte.O diena tik plėduku. O ka liečia miegą tai mano mažiui irgi kaip užeina,bet kada sirgo tai miego visai neturėjau,mažo to naktym klykė,verkė tikra kančia. Dabar jau geriau,bet sakau jam irgi nuo nuotaikos priklauso.
Ikiukas ir geros dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 06 12, 11:49)
Momos, mamytes! Kokia as laiminga! thumbup.gif  biggrin.gif  Leido pamiegot thumbup.gif . Vakare pavalge savo megstamos pieniskos koses, po pusvalandzio i vonia, po pusvalandzio MP, paskui vaikiska muzika ir tevelio rankos, o paskui i vaikiska lova, o po ciuziniu valerijonu saknys bigsmile.gif  Bandziau duoti hipp arbatos , tos kuri nakciai, spjove, tai pati prisigeriau melisos tongue.gif Vienzo, pabundu apie 5 , mano vaikas pas mane zinda  thumbup.gif , pavalge ,uzmigo, vel i lovyte ir taip iki 6 30. thumbup.gif. Ai, dar nakciai i lovyte idejau jo megstama savo maikute ax.gif  Mamos, per 3 savaites pirma kart issimiegojau, tai jau laime - be galo lotuliukas.gif  O nakciai rengiu labai mazai, tik pampersas ir smelinukas su trumpom rankovem ir neuzsegtas tarp koju, uzkloju vaikisku pleduku ir viskas. Bet maniskis uzsigrudines, gal jusu vaikuciams taip saltoka g.gif
gintariux.82  sveikit, sveikit group.gif
gudytejol, pabandyk ir tu, gal kas pades g.gif
Paziuresim, kaip sianakt bus  rolleyes.gif

zinai as irgi sianakt issimiegojau thumbup.gif ,maziukas pabudo penkta pavalge ir dar uzmigo tada nubudo 6.30 nu galvoju jau baigesi miegas,bet pazaide 8.00 isleidom tety ir broly ir dar abu nuluzom tai iki 10.15,tai va pavalgem ir eisim i laukuty ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,siandien mum 8menesiukas 4u.gif .Atkeliavom su vienu dantuku,bet kolkas dar neropojam ax.gif .Seip dabar mazylis tikrai labai smalsus,visur lenda,viskas jam idomu,reikia paciupineti ir paragauti smile.gif .O labiausiai tai laukiam kitos savaites nes skrendam i LT, pagaliau ir seneliai pamatys savo maziuka anukiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif Geros dienos mamytems ir ju maziukams!
Atsakyti
labas mamytes, na ka mano maziukas ir pasigavo kazkokia slogyte, ziurium kad nosiukas uzsikises, ir koseti pradeda vis dazniau. verysad.gif kazkaip tikejausi, kad nepasigausim jokiu virusiuku, bet... verysad.gif tai dabar nosiuka su juros vandenuku plaunu, o kaip maziukui tai nepatinka doh.gif per diena girdau arbatelem nuo kosulio. nes cia vaku priziuretojos tai tikras raganos. jei vaikas valgo, temperaturos nera, zodziu viskas savaime praeis doh.gif tai bijau, kad kai reiks skristi su lektuvu, vaikui nebut dar blogiau. arba ant krikstynu, kad visai blogai nebutu. nes lietuoj vyro seseru vaikai ir kazkokiu virusu prisigaude, nes labai stipriai kosti ir snargliuojasi. tai bijau, kad ir mums nebutu taip.
o siaip, labai gerai sedim, ropinejam, lovytej bandom stotis, mokam patys is buteliuko atsigerti, soskiuka pasiimt ir isidet i burnyte. labai noriai valgom avizine kose, obuolius, ir aprikosus. daug snekam mirksiukas.gif bigsmile.gif

sekmes 4u.gif

paulauskaite mes ir kita savaite skrendam i Lietuva bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiauskiene: 12 birželio 2008 - 12:14