o tiksliai, neparasiau...
ar perpilate virintu vandeniu buteliuka?
Na bedanciai dainuokit kartu susikibe
ir pienuko pripampe
i laukiam laukiam, mes dantuku laukiam! As taip dainavau ir turim jau 5, jau ne velnio ju nelaukiu, patys lenda
Babaužienė, keista kad viena akyte, jeigu alergija
Tikriausiai tu teisi, ir nera jokios alergijos, o sloga nuo akytes uzdegimo ir buvo

Babaužienė, keista kad viena akyte, jeigu alergija

Nezinau kaip kitos, bet as neperpilineju
Isplaunu gerai su sepeteliu(tik be jokio ploviklio, nes prie plastikiniu limpa chemija), kas trecia diena verdanciame vandenyje palaikau
mirasendvik, na neliudek tu taip, juk buna, kad ir metu pasirodo dantukai, tai daba liudesi ir nerimausi tiek laiko
Juk geriausia yra nesitiketi ir tada dazniausiai staigmena buna
Durna mano katyte.Sedi prie balkono kniaukia, kad ileisciau.Ibega, uzdarau, tada pradeda kniaukti prie balkono duru, kad isleisciau
Jau penkta kart
O gal kuri irgi turit gyvuneli kaip rezguoja vaikai, patys gyvunai?

mirasendvik, na neliudek tu taip, juk buna, kad ir metu pasirodo dantukai, tai daba liudesi ir nerimausi tiek laiko

Durna mano katyte.Sedi prie balkono kniaukia, kad ileisciau.Ibega, uzdarau, tada pradeda kniaukti prie balkono duru, kad isleisciau

QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 09, 23:54)
Mirasendvik, tikrai buna, kad islenda iltiniai, bet greiciausiai ten yra antrieji kandziai, tiktai atrodo, kad iltiniai
.Mano maziukui virsuj taip pat is pradziu antrieji kandziai, o po to pirmieji kapliukai isdygo
Ksena_nenusimink, tikrai islys dantukai, kiekvienam savo laikas, buna metuku pasirodo, bet juk vaikiukas nuo to ne ka blogesnis uz kitus
O man bedanciai tokie zavus
Lendra- puzle, tai cia superine mintis
Buna ir jis pas mane be pamperio, bet namie toks laminatas buvo saltas, kad net man kojos saldavo, bet dabar kai sitiek atsilo ne beda
Savajam taip pat duodu zurnalus paplesyt, tai net dreba palupis is malonumo
O jau ropoja-nebeina sugaudyt
Tik, kad stotis jau nori, o dar gerai nesugeba, slysta, tai tik spek gaudyti, kad kur kaktos neprasiskeltu, nes lupa jau pasventinta 
Man atrodo maziukui nera alergija, nes palasinau dvi dienas vaistukus ir pasitaise.Dabar nezinau ar verta darytis ta alergenu tyrima
ka patarsit, mamukai?
Romixx-sveikinam
Gudytojel Saunu, kad jau sveikstat, ner cia ko ligoms nuolaidziauti

Ksena_nenusimink, tikrai islys dantukai, kiekvienam savo laikas, buna metuku pasirodo, bet juk vaikiukas nuo to ne ka blogesnis uz kitus

Lendra- puzle, tai cia superine mintis

Savajam taip pat duodu zurnalus paplesyt, tai net dreba palupis is malonumo

Man atrodo maziukui nera alergija, nes palasinau dvi dienas vaistukus ir pasitaise.Dabar nezinau ar verta darytis ta alergenu tyrima

Romixx-sveikinam

Gudytojel Saunu, kad jau sveikstat, ner cia ko ligoms nuolaidziauti

sveika,o mum akyte jau nuo 3men traiskanoja,kaip sirgom dar labiau bego asarytes su puliukais,naudojom dveijus vaistus bet nepadejo,dabar laukiam eiles pas akiu gydytoja,ir tik liepos 24d talona gavom,bet bandysiu eit kazkur greiciau,nes jau gaila vaiko,sako iki puses metu isauga ,bet mums taip nera

QUOTE(*kitty @ 2008 06 10, 21:39)
Tik pirmą mėn virinau, tik gerai išplaunu

QUOTE(lelka @ 2008 06 10, 22:39)
sveika,o mum akyte jau nuo 3men traiskanoja,kaip sirgom dar labiau bego asarytes su puliukais,naudojom dveijus vaistus
o kokius naudojai? šiaip jau labai geras Fucithalmic, porą dienų ir viskas ok

QUOTE(*kitty @ 2008 06 10, 21:39)
sveiki, nežinau kaip kitos mamytės, bet aš buteliukus stengiuosi išvirinti vieną kartą per parą

Labas rytas mamytės
Mano mažius šiandien pagaliau pats atsisėdo
žinau kad jūsų mažyliai jau seniai patis sedi,o mano kažkaip tinginevo, o šiandien tik OP ir atsisėdo
Dar mano mažius pasidare toks mušeika
pradėjo jau muštis,pats to nesupranta bet broliukui kaip spire tai tas net nesuprato,užrekė.O Donatelis patenkintas jokiasi.Ir dar megsta visus žaislus iš lovytės metyti ir dar su tokiu garsu .O grindis laminuotos tai isivaizduojat koks BAH būna,visas namas girdi.Ir patenkintas šypsosi.Nežinau gal greit dantuka turėsim,bet bijau ir vėl suklisti,rašysiu apie dantukus kada tikrai jos turėsim.
Geros visoms dienelės

Geros visoms dienelės

Ksena, sveikinam
Dabar kuo geriau sedes, tuo maziau nores guleti.Dabar kai noriu saviskiui pamperi pakeist, tai ohoho kiek isbara mane

QUOTE(agnita @ 2008 06 10, 23:52)
Tik pirmą mėn virinau, tik gerai išplaunu

Sveikute,pradzioj naudojau ir F raides atrodo nebeprisimenu

O buteliuku tai as nebevirinu,pries darant misinuka pripilu verdancio vandens papurtau ir psio

Ksena sveikinam su pasiekimu

Sveikutės
Man irgi iškilo šiom dienom klausimas dėl indų perpylimo virintu karštu vandeniu. Iki šiolei visus perpildavau, labai retai pavirindavau. Sakau, gal jau laikas baigti?
Kai maniškei traiškanojo, tai sakė valyti kelis kartus per dieną labai silpnu ramunėlių užpilėliu, kad vos spalva būtų arba virintu vandenėliu. Tada lašinom Oculoheel ir masažavom mažuoju piršteliu vidinį akies kamputį, nes mums buvo užsikimšęs ašarų kanalėlis ir kad nereikėtų zonduoti, reiklingas masažas. Viskas susitvarkė.
Sveikinu mamytę ir mažiuką
Maniškė dabar irgi labai nenoriai gulasi keisti pampo ir garsiai protestuoja, ypač vakarais.

Man irgi iškilo šiom dienom klausimas dėl indų perpylimo virintu karštu vandeniu. Iki šiolei visus perpildavau, labai retai pavirindavau. Sakau, gal jau laikas baigti?
QUOTE(lelka @ 2008 06 10, 23:39)
sveika,o mum akyte jau nuo 3men traiskanoja
Kai maniškei traiškanojo, tai sakė valyti kelis kartus per dieną labai silpnu ramunėlių užpilėliu, kad vos spalva būtų arba virintu vandenėliu. Tada lašinom Oculoheel ir masažavom mažuoju piršteliu vidinį akies kamputį, nes mums buvo užsikimšęs ašarų kanalėlis ir kad nereikėtų zonduoti, reiklingas masažas. Viskas susitvarkė.
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 11, 12:09)
Sveikinu mamytę ir mažiuką

[quote=rava,2008 06 11, 13:54]
Sveikutės
As ir ploviau su ramunelem,bet nemasazavau nieks nepatare,tik apylinkes daktare dave siuntima pas akiu dakt,bet ilgai laukt reikia iki liepos men,manome kad ir kanalelis uzsikimses
,dar sake kad iki puses metu kiti isauga,o mes ne,mums tas pats vis
Bandysiu eit gal privaciai ,kad greiciau susitvarkyt ta reikala.
Sveikutės

As ir ploviau su ramunelem,bet nemasazavau nieks nepatare,tik apylinkes daktare dave siuntima pas akiu dakt,bet ilgai laukt reikia iki liepos men,manome kad ir kanalelis uzsikimses