Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

o tiksliai, neparasiau...
ar perpilate virintu vandeniu buteliuka?
Atsakyti
Na bedanciai dainuokit kartu susikibe friends.gif ir pienuko pripampe alc.gif ohmy.gifi laukiam laukiam, mes dantuku laukiam! As taip dainavau ir turim jau 5, jau ne velnio ju nelaukiu, patys lenda bigsmile.gif
Babaužienė, keista kad viena akyte, jeigu alergija g.gif Tikriausiai tu teisi, ir nera jokios alergijos, o sloga nuo akytes uzdegimo ir buvo ax.gif
Atsakyti
Nezinau kaip kitos, bet as neperpilineju rolleyes.gif Isplaunu gerai su sepeteliu(tik be jokio ploviklio, nes prie plastikiniu limpa chemija), kas trecia diena verdanciame vandenyje palaikau rolleyes.gif

mirasendvik, na neliudek tu taip, juk buna, kad ir metu pasirodo dantukai, tai daba liudesi ir nerimausi tiek laiko doh.gif Juk geriausia yra nesitiketi ir tada dazniausiai staigmena buna biggrin.gif
Durna mano katyte.Sedi prie balkono kniaukia, kad ileisciau.Ibega, uzdarau, tada pradeda kniaukti prie balkono duru, kad isleisciau doh.gif Jau penkta kart doh.gif O gal kuri irgi turit gyvuneli kaip rezguoja vaikai, patys gyvunai?
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 09, 23:54)
Mirasendvik, tikrai buna, kad islenda iltiniai, bet greiciausiai ten yra antrieji kandziai, tiktai atrodo, kad iltiniai mirksiukas.gif .Mano maziukui  virsuj taip pat is pradziu antrieji kandziai, o po to pirmieji kapliukai isdygo biggrin.gif
Ksena_nenusimink, tikrai islys dantukai, kiekvienam savo laikas, buna metuku pasirodo, bet juk vaikiukas nuo to ne ka  blogesnis uz kitus  4u.gif O man bedanciai tokie zavus ax.gif
Lendra- puzle, tai cia superine mintis thumbup.gif Buna ir jis pas mane be pamperio, bet namie toks laminatas buvo saltas, kad net man kojos saldavo, bet dabar kai sitiek atsilo ne beda smile.gif
Savajam taip pat duodu zurnalus paplesyt, tai net dreba palupis is malonumo biggrin.gif O jau ropoja-nebeina sugaudyt doh.gif Tik, kad stotis jau nori, o dar gerai nesugeba, slysta, tai tik spek gaudyti, kad kur kaktos neprasiskeltu, nes lupa jau pasventinta doh.gif
Man atrodo maziukui nera alergija, nes palasinau dvi dienas vaistukus ir pasitaise.Dabar nezinau ar verta darytis ta alergenu tyrima g.gif ka patarsit, mamukai?
Romixx-sveikinam 4u.gif
Gudytojel Saunu, kad jau sveikstat, ner cia ko ligoms nuolaidziauti mirksiukas.gif

sveika,o mum akyte jau nuo 3men traiskanoja,kaip sirgom dar labiau bego asarytes su puliukais,naudojom dveijus vaistus bet nepadejo,dabar laukiam eiles pas akiu gydytoja,ir tik liepos 24d talona gavom,bet bandysiu eit kazkur greiciau,nes jau gaila vaiko,sako iki puses metu isauga ,bet mums taip nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 06 10, 21:39)

Tik pirmą mėn virinau, tik gerai išplaunu 4u.gif

QUOTE(lelka @ 2008 06 10, 22:39)
sveika,o mum akyte jau nuo 3men traiskanoja,kaip sirgom dar labiau bego asarytes su puliukais,naudojom dveijus vaistus

o kokius naudojai? šiaip jau labai geras Fucithalmic, porą dienų ir viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 06 10, 21:39)

sveiki, nežinau kaip kitos mamytės, bet aš buteliukus stengiuosi išvirinti vieną kartą per parą blush2.gif Šitas procesas žiauriai atsibodo doh.gif todėl galvoju įsigyti buteliukų sterilizatorių g.gif
Atsakyti
o kaip su žaislais, kuriuos kiša į burną? negi visus sterelizuosim g.gif man regis čia jau perdėtai, juk jau nebe naujagimiai, reikia po truputį prie normalių kasdieninių sąlygų pratinti, aš neturiu omenyje, kad prie nešvaros bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytės mirksiukas.gif Mano mažius šiandien pagaliau pats atsisėdo clap.gif žinau kad jūsų mažyliai jau seniai patis sedi,o mano kažkaip tinginevo, o šiandien tik OP ir atsisėdo biggrin.gif Dar mano mažius pasidare toks mušeika doh.gif pradėjo jau muštis,pats to nesupranta bet broliukui kaip spire tai tas net nesuprato,užrekė.O Donatelis patenkintas jokiasi.Ir dar megsta visus žaislus iš lovytės metyti ir dar su tokiu garsu .O grindis laminuotos tai isivaizduojat koks BAH būna,visas namas girdi.Ir patenkintas šypsosi.Nežinau gal greit dantuka turėsim,bet bijau ir vėl suklisti,rašysiu apie dantukus kada tikrai jos turėsim.
Geros visoms dienelės 4u.gif
Atsakyti
Ksena, sveikinam 4u.gif Dabar kuo geriau sedes, tuo maziau nores guleti.Dabar kai noriu saviskiui pamperi pakeist, tai ohoho kiek isbara mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 06 10, 23:52)
Tik pirmą mėn virinau, tik gerai išplaunu 4u.gif
o kokius naudojai? šiaip jau labai geras Fucithalmic, porą dienų ir viskas ok 4u.gif

Sveikute,pradzioj naudojau ir F raides atrodo nebeprisimenu blush2.gif ,o sekancius Gentamicin,atrodo padeda keliom dienelem ir viskas g.gif .
O buteliuku tai as nebevirinu,pries darant misinuka pripilu verdancio vandens papurtau ir psio ax.gif ,o del zaisliuku tai nezinau ar reikia juos sterilizuot g.gif ,juos ciupineja musu vaikuciai,ar seimos nariai,juk namai tai ne kiemas ax.gif
Ksena sveikinam su pasiekimu thumbup.gif,o mano mazylis megsta ir zaislus metyti is lovytes,o ypac soske,viena radau po keliu dienu tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 11 birželio 2008 - 11:54
Sveikutės 4u.gif
Man irgi iškilo šiom dienom klausimas dėl indų perpylimo virintu karštu vandeniu. Iki šiolei visus perpildavau, labai retai pavirindavau. Sakau, gal jau laikas baigti?
QUOTE(lelka @ 2008 06 10, 23:39)
sveika,o mum akyte jau nuo 3men traiskanoja

Kai maniškei traiškanojo, tai sakė valyti kelis kartus per dieną labai silpnu ramunėlių užpilėliu, kad vos spalva būtų arba virintu vandenėliu. Tada lašinom Oculoheel ir masažavom mažuoju piršteliu vidinį akies kamputį, nes mums buvo užsikimšęs ašarų kanalėlis ir kad nereikėtų zonduoti, reiklingas masažas. Viskas susitvarkė.
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 11, 12:09)
Labas rytas mamytės mirksiukas.gif Mano mažius šiandien pagaliau pats atsisėdo clap.gif

Sveikinu mamytę ir mažiuką4u.gif Maniškė dabar irgi labai nenoriai gulasi keisti pampo ir garsiai protestuoja, ypač vakarais.
Atsakyti
[quote=rava,2008 06 11, 13:54]
Sveikutės 4u.gif
Man irgi iškilo šiom dienom klausimas dėl indų perpylimo virintu karštu vandeniu. Iki šiolei visus perpildavau, labai retai pavirindavau. Sakau, gal jau laikas baigti?

Kai maniškei traiškanojo, tai sakė valyti kelis kartus per dieną labai silpnu ramunėlių užpilėliu, kad vos spalva būtų arba virintu vandenėliu. Tada lašinom Oculoheel ir masažavom mažuoju piršteliu vidinį akies kamputį, nes mums buvo užsikimšęs ašarų kanalėlis ir kad nereikėtų zonduoti, reiklingas masažas. Viskas susitvarkė.

As ir ploviau su ramunelem,bet nemasazavau nieks nepatare,tik apylinkes daktare dave siuntima pas akiu dakt,bet ilgai laukt reikia iki liepos men,manome kad ir kanalelis uzsikimses doh.gif ,dar sake kad iki puses metu kiti isauga,o mes ne,mums tas pats vis doh.gif Bandysiu eit gal privaciai ,kad greiciau susitvarkyt ta reikala.
Atsakyti