Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

QUOTE(lelka @ 2008 06 18, 10:39)
šliauš ant uzpakaliuko,pirmas sunus tik ant uzpakaliuko ir varinejo lotuliukas.gif
Sianakt mazylis vel prastai miegojo,nesuprantu ar cia oras veikia,ar trecias dantukas koks išlys doh.gif .

maniškis irgi moka užpakaliuku ant grindų šokinėti ir taip į priekį irtis biggrin.gif
miegojom ir mes šiandien tragiškai, tiksliau beveik nemiegojom g.gif
Atsakyti
Labas, mamos. Vakar galu gale po ilgooooos pertraukos vel nuejom i gimnastika. Buvo grupe nuo 6 iki 9 men. Tai maniskiui nera ka veikt bigsmile.gif , trenere liepe i kita grupe (nuo 9 iki12) ateit , ir dar pasake, kad vaiksciojimas jau tik savaiciu klausimas doh.gif .Vakar letai letai, tyliai tyliai visa kambari perejo thumbup.gif
Sveria apie 9700, bet tiksliai nezinau, nes sukasi ant svarstykliu i visas puses.
Miegojo prastokai, nes kelesi kas 2 val., bet jau miega savo lovytej thumbup.gif , nu aisku dar bijau girtis, bet gal po truputi ir miegos vienas, dar butu gerai ,kad nakti nevalgytu, ar ne?
Pas mus irgi lietingi orai, tai vaikas toks apsiblauses.
Papildyta:
Pamirsau parasyti kaip miega. Na 1-no men, aisku ant sono, paskui jau nuvirsdavo ant nugaros, o as vis guldziau ant pilvuko, kad pyrst geriau darytu, blush2.gif paskui ismoko vartytis ir VISADA persiversdavo miegot ant pilvuko, o dabar vel miega tik ant sonu, net vezime lauke atsigula ant sono ir miega. Taip kad keicias viskas 4u.gif
Atsakyti
Labutis mamytės biggrin.gif O mes jau ir antrą dantuka turim ,šalia pirmo thumbup.gif ka liečia ropojima,tai mano pirmas vaikas iškarto pradėjo vaiksčioti,o mažiukas labai gerai ropoja. Šiandien mažius išmiegojo iki 8.30 ,net keista. gintariux82 gali būti kad mažiuka veikia menulis, dabar mėnulio pilnatis.Aš tai tikių tokiais dalikais.Pati jaučių kad menulio pilnatis mane neigiamai veikia, apetitas užeina žveriškas,nuotaiką keičiasi,o jeigu dar pmso metų tai labai būnų pikta aggressive.gif
Mamytės noriu paklausti dėl maisto,rašiau mityboje, bet niekas taip ir neatsakė.Ar duodate paprastos varškes? Žuvies?
Geros dienelės 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
QUOTE(jurggyte @ 2008 06 17, 16:46)
mano mergaitei kazkaip neiseina ropoti,

Mes tai saviškę mokėm ropoti - padedam žaislą priekyje, paguldom ant pilvo ir pakišdavom ranką atsispirti po pėdutėm. Dar skaičiau, kad reikia bandyti perlipti per susuktą rankšluostį ar pagalvę, kad tai irgi skatina ropojimą. Bet juk iš tikrujų, vaikai skirtingi ir dažnai negaišta laiko ropojimui ir keliasi eiti smile.gif
QUOTE(lendra @ 2008 06 18, 12:29)
dar butu gerai ,kad nakti nevalgytu, ar ne?

Sveikinam su didžiąja kelione per kambarį 4u.gif Jo, gerai kai naktį nevalgo - visai kitaip išsimiegi. Mes irgi naktim vargstam unsure.gif
Mes dabar labai mėgstam atsisėdę diriguoti rankomis ir kažką labai kalbėti, kai pamato atviras vonios duris - su pergalingu šūkiu pasileidžia greituoju ropojimo-šliaužimo būdu link vonios. Reikės jau slėpti kažkur visus miltelius. Lavina pirštukus - turi mėgiamą gėlę, nuo kurios skabo lapelius.
Ksėna, aš neduodu dar nei varškės, nei žuvies. Nors Mažylyje skaičiau, kad žuvį galima pradėti duoti kelios savaitės nuo mėsos ragavimo pradžios, nuo 7,5-8 mėn.
Varškę Mážylyje rekomenduoja pradėti duoti ne anksčiau 10 mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rava: 18 birželio 2008 - 11:02
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 18, 10:50)
Labutis mamytės biggrin.gif O mes jau ir antrą dantuka turim ,šalia pirmo thumbup.gif ka liečia ropojima,tai mano pirmas vaikas iškarto pradėjo vaiksčioti,o mažiukas labai gerai ropoja. Šiandien mažius išmiegojo iki 8.30 ,net keista. gintariux82 gali būti kad mažiuka veikia menulis, dabar mėnulio pilnatis.Aš tai tikių tokiais dalikais.Pati jaučių kad menulio pilnatis mane neigiamai veikia, apetitas užeina žveriškas,nuotaiką keičiasi,o jeigu dar pmso metų tai labai būnų pikta aggressive.gif
Mamytės noriu paklausti dėl maisto,rašiau mityboje, bet niekas taip ir neatsakė.Ar duodate paprastos varškes? Žuvies?
Geros dienelės 4u.gif

sveikinu su dantukais 4u.gif o siaip kiek as zinau zuvi galima duoti bent jau cia taip mums sake, ir galima duoti 1-3 kartus per savaite.
Atsakyti
Ksena, as irgi vis paskaitau maitinima smile.gif
Isviriau lasisos su bulve ir morka, nepatiko schmoll.gif , suvalge 3 sakstelius ir spjove.
Varskes dar nedaviau, tik obuoliu tyres su varske, ir man labai atrodo, kad nuo jos ir beria g.gif , bet labai megsta, suvalgo is karto beveik visa stiklainiuka doh.gif , nors pvz. nuo pieniskos koses atrodo kad neberia g.gif
kartais atsiranda ir nosies uzgultumas ir kosuliukas verysad.gif
Vienzo treciadieni pas daktere prasysiu siuntimo pas alergologa. verysad.gif
Atsakyti
Nei zuvies, nei paprastos varskes dar nedaviau bigsmile.gif . Duodu ta vaikiska lietuviska varskyte. Labai jau megsta thumbup.gif . Galvoju, gal siureli pabandyti duoti? g.gif
Atsakyti
mes pasilabinam su jumis drinks_cheers.gif ,ir sakom ate,nes isvaziuojam savaitelei i kaima,nes savaitgaly tam kraste turim vestuves ax.gif

geru atostogu kas atostogauja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytės ir zuikiukai 4u.gif
Grįžom mes iš savo kaimuko, tiksliau sodo. Tai mažius dabar kaip nesavas namie biggrin.gif
Tai va, o per tas 10 dienelių užsiauginom 2 dantis - abu iš karto išlindo. Moka pats stovėti, kai pamiršta, kad reikia laikytis. O kai atsimena, tai supanikuoja itr klest ant užpakalio lotuliukas.gif Sode labai ragavom visas žolytes, pabandėm žemių. Patiko biggrin.gif
Maudėsi baseiniuke savo - pats įlipa per viena kraštą, perbėga ir išlipa per kitą.
Ir dar bandėm braškių ir žemuogių. Iš pradžių po pusę uogos, bet kai neišbėrė, tai braškes į košę dėdavau, po kokias3-4 per dieną, io žemuogių tai ir neskaičiuodavau gale, gal; po kokias 20 g.gif Labai jam patiko essen.gif
O su valgiu tai pradėjo tik nuvažiavęs fokusus daryti - nevalgo ir viskas. Tik MP unsure.gif TAi po dviejų dienų pasiūliau to paties, ką valgėm patys. Taip sakant iš snapelio į snapelį. Ir valgė bigsmile.gif Tai taip ir maitinamės. Aišku, tenka savo meniu koreguoti biggrin.gif

Tai va, kiek prirašiau

O kaip jūs čia? Gal jau yra savarankiškai vaikštančių?

Tiesa, nupirkom saviškiui vaikyštynę, bet vaikis kategoriškai atsisakė ja naudotis - jam, matot, laisvės mažai protest.gif
Atsakyti
Mes jau irgi bandom po truputeli ropineti,bet dar nelabai iseina,o paguldytas ant pilvelio nusiridena ten kur jam reikia thumbup.gif
Atsakyti
Labukas. la bamba kaip jūms pavidžių, kaip gera su mažiuku pabūti gamtoje, tarp žoličių, uogyčių thumbup.gif Mažiukas gali tirinėti pasauli, daug ka pamatyti, pajusti,paragauti...net ir žemės biggrin.gif thumbup.gif
Mano pypliukui labai patinka vaikšyniose begioti ,bet neilgai irgi nusibosta.
Šiandien pirmą kartą paragavo lašišos ,visai patiko, suvalge ir dar papraše biggrin.gif
Gero vakaro mamytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 06 18, 09:39)
Labas rytas,o me dar neropojam,tik uzpakali kiloja keduteje  labai ir lankstos jai sedi ant zemes,tai manau kad ir neropos o šliauš ant uzpakaliuko,pirmas sunus tik ant uzpakaliuko ir varinejo lotuliukas.gif .O vaikstyneje tai kojyte pasistato ivairiai,buna pilna pedute ir ant pirstuku ax.gif .
Sianakt mazylis vel prastai miegojo,nesuprantu ar cia oras veikia,ar trecias dantukas koks išlys doh.gif .
Geros dieneles 4u.gif

LELKA kaip ten su ta auto kedute? skolinga neliksiu blush2.gif

o gal kas zinot kur raganiauskiene dingo? negi jau lietuvoje g.gif
Atsakyti