Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

Sveikos 4u.gif
Nikutis diena uzmiega arba prie MP arba supamas ant didelio kamuolio thumbup.gif , na o vakare tai jau tevelio problemos lotuliukas.gif .Nuo pat gimimo tik tevelis vakare supa ir nesioja, pavalgo kose, paskui MP ir pabega nuo manes pas teti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 06 19, 16:55)
vakare tai jau tevelio problemos lotuliukas.gif .Nuo pat gimimo tik tevelis vakare supa ir nesioja, pavalgo kose, paskui MP ir pabega nuo manes pas teti bigsmile.gif

blink.gif , aš apakus blink.gif , reikės MB parodyt lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(mirasevindik @ 2008 06 18, 12:25)
o siaip kiek as zinau zuvi galima duoti bent jau cia taip mums sake, ir galima duoti 1-3 kartus per savaite.

o ati aš pabusiu balta varna: o tai jau galima žuvį duot?

QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 19, 09:05)
O kaip jums sekas savo mazuosius uzmigdyti?

Nuo pirmų dienų savo lovytėj užmiega. tik dabar reikia paglostyt ar duot ranką savo pasilaikyt. na aišku einam miegot prieštai išsidukę.
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 06 18, 23:03)
LELKA kaip ten su ta auto kedute? skolinga neliksiu  blush2.gif

o gal kas zinot kur raganiauskiene dingo? negi jau lietuvoje  g.gif

labutis, taip as jau lietuvoj lotuliukas.gif o pries tai dejausi daiktus ir vargau kol juo sutalpinau doh.gif mirksiukas.gif o dabar mazius su mociute ir dedem bendrauja. nors dedes labai atsirenka, nes bijo blink.gif bigsmile.gif o po to ant ranku sedi bigsmile.gif
o kaip jus laikotes?
ai dar mazius jau gavo dovanu, supamaji arkliuka. tai labai jam patinka thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 06 19, 15:55)
Baik tu as pajuokavau del pasiplovimo lotuliukas.gif ,ir napagalvojau kad prilipai,tikrai ne,gal as ne taip isireiskiau blush2.gif .Tai reikia kazkaip su tavo mama susisiekt,iki tavo atskridimo,kada atskrendi ,primink g.gif ,liepos 1 atrodo g.gif .O mama su masina butu,jai ne tai nepatogu butu ja parsinest g.gif .Gal mums  telefonu aptart visa ta reikala g.gif

jo mama su masina.atskrendu liepos 1d. tai gera atminti turi, duosiu as tau jos telefona ir pasakysiu ,kad tu skambinsi del auto kedutes ir DIDELIS tau dekui uz vargus. jos telefonas-861880678.vardas regina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 06 19, 18:51)
labutis, taip as jau lietuvoj lotuliukas.gif o pries tai dejausi daiktus ir vargau kol juo sutalpinau doh.gif  mirksiukas.gif  o dabar mazius su mociute ir dedem bendrauja. nors dedes labai atsirenka, nes bijo blink.gif  bigsmile.gif  o po to ant ranku sedi bigsmile.gif
o kaip jus laikotes?
ai dar mazius jau gavo dovanu, supamaji arkliuka. tai labai jam patinka thumbup.gif  bigsmile.gif

labas tai kaip jum faina jaaaau. o kaip dar dantu nei kvapo? laikomes siaip ka as zinau streikuoja ji man karts nuo karto su tuo valgymu, o dabar jau su miegu g.gif nezinau net ka ir pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 06 19, 11:36)
As sureli daviau maziuka "miau" ir visa,tai nakti prastai miegojo doh.gif ,gal per daug buvo pirmam kartui g.gif
Papildyta:
Sveikos mamytes 4u.gif ,mano mazius anksciau uzmigdavo pats ,paguldai ir vaiko kaip nebera,pavydedavo drauges ax.gif ,na o dabar pries kiekviena miega ant ranku supu,kartais net vaiksciodama niuniuoju doh.gif .Sianakt vel prastai miegojo,jau trecia naktis,kolkas dantuku daugiau nesimato ,tai nezinau kam mest beda del nemiego doh.gif ,o ir diena nebegeras buna doh.gif ,nelaimingas kitaip sakant lotuliukas.gif O ir keliasi 6 ryto doh.gif
mirasevindik,kedute bus ,jau sutarta drinks_cheers.gif .arba masinine grynai gausit,arba ta kur nesiojasi dar ,nu supratai turbut lotuliukas.gif Del to buk rami, nepasiplausiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
agnita,tai ziurek ir tavo mazius ant uzpakaliuko gal ropos mirksiukas.gif .
Tai va tokios naujienos pas mus 4u.gif
.
Labukas lelka. Manau kad tavo mažiukas po ligos toks neramus pasidare, o dar ir dantukai kalosi.Mano irgi po ligos labai neramus būvo ir miegojo blogai.O dantienos irgi ojojoi kaip skauda doh.gif Kaip raše žurnale, kad dantukų kalimas galima suliginti su protinių dantų digymų pas suaugusius.Man kada tie dantis dygo labai skaudėjo, atrode kad ir gerklė skauda ir galvą.O čia mažiukas. Tu pabandik valerjone pamauditi pypliką, dar yra tokie heomopatiniai lašiukai mums neuropatologe išraše vadinasi Acosedum, nervų lašai. Paskyre po du lašiukus ryte ir vakare po valgio. Jos reikia apie dvi savaitės gerti. O tu nueik pas neuropatologa, jie dar specialus išrašo su magniu, tik jos užsakyti reikia.Mano mažiukui labai padėjo. Dar yra vienas liaudiškas receptukas, bet nežinau proporciju. Berniukui reikia baltų žiedų bijūno užplikiti ir gerti. Bet dabar galvoju, gal jose maudyti??? g.gif
O dieną kaip jis miegą?
Gerai mamytės ,ikiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 19 birželio 2008 - 21:52
Sveikute Ksena,,jo diena irgi blogai miega,per pietus vos pusvalanduka numiega,o dabar va vakare tik 23val uzsupiau doh.gif ,manau kad dantys nes besededamas tokius upelius seiliu paleidzia,oioi doh.gif .Kisu viburkolio zvakutes,bandysiu ryt duot melisos arbatos,o jai vis bus prastai eisiu pas daktariuka,gal tikrai kokiu lasiuku israsys,o kaip dantys augo ir man ,as atsimenu,tikrai skauda, cia pypliukas dar pasakyt nemoka nieko doh.gif .Bet kaip sakant abu pakentesim ir lauksim rezultatu,manau kad bus dantukai mirksiukas.gif .
Papildyta:
mirasevindikas vargo cia jokio nematau mirksiukas.gif ,ryt ar poryt as kedute parsivesiu namo ,nes jin vis dar pas puske mano,ir tada paskambinsiu tavo mamai ir sutarsim kada ja gali paimt.Ir tada lauksim jusu visu LT,ir paskirsim pasimatyma kokia dienele,labai smagu bus susitikt,gal isieis,nes tikiu kad noresis daug ka aplankyt mirksiukas.gif lotuliukas.gif .Eisiu jau liules mazylis miega reik ir man miegot,ziuresim kokia si naktele bus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 19 birželio 2008 - 22:34
Labas rytas visiems! biggrin.gif Vakar gavome dovanu tokias didelias masinas: ekskovatoriu ir kazkokia kitokia, na kaip dviratukai, tik su kojom reikia atsispirti thumbup.gif . Tai mazyliam taip patiko, kad nenorejo nuo ju nulipti thumbup.gif . Zinoma, dar nesiekia kojom zemes, dar nemoka jomis naudotis, bet efektas tai puikus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 20 birželio 2008 - 07:32
QUOTE(lelka @ 2008 06 19, 22:34)
Sveikute Ksena,,jo diena irgi blogai miega,per pietus vos pusvalanduka numiega,o dabar va vakare tik 23val uzsupiau doh.gif ,manau kad dantys nes besededamas tokius upelius seiliu paleidzia,oioi doh.gif .Kisu viburkolio zvakutes,bandysiu ryt duot melisos arbatos,o jai vis bus prastai eisiu pas daktariuka,gal tikrai kokiu lasiuku israsys,o kaip dantys augo ir man ,as atsimenu,tikrai skauda, cia pypliukas dar pasakyt nemoka nieko doh.gif .Bet kaip sakant abu pakentesim ir lauksim rezultatu,manau kad bus dantukai mirksiukas.gif .
Papildyta:
mirasevindikas vargo cia  jokio nematau  mirksiukas.gif ,ryt ar poryt as kedute parsivesiu namo ,nes jin vis dar pas puske mano,ir tada paskambinsiu tavo mamai ir sutarsim kada ja gali paimt.Ir tada lauksim jusu visu LT,ir paskirsim pasimatyma kokia dienele,labai smagu bus susitikt,gal isieis,nes tikiu kad noresis daug ka aplankyt mirksiukas.gif  lotuliukas.gif .Eisiu jau liules mazylis miega reik ir man miegot,ziuresim kokia si naktele bus schmoll.gif

Labutis, na siaip as aplankyti neperdaugiausiai ka turiu, tik tiek kad su tais pasais ir dokumentais susitvarkyti reikia, o po to esu tikra susitiksim ir mes mirksiukas.gif nes busiu viiiisa menesi smile.gif dekui uz viska mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 20 birželio 2008 - 09:01
QUOTE(mirasevindik @ 2008 06 19, 22:13)
jo mama su masina.atskrendu liepos 1d. tai gera atminti turi, duosiu as tau jos telefona ir pasakysiu ,kad tu skambinsi del auto kedutes ir DIDELIS tau dekui uz vargus. jos telefonas-861880678.vardas regina smile.gif
Papildyta:

labas tai kaip jum faina jaaaau. o kaip dar dantu nei kvapo? laikomes siaip ka as zinau streikuoja ji man karts nuo karto su tuo valgymu, o dabar jau su miegu  g.gif  nezinau net ka ir pasakyti.

na tas smagumas kaip cia pasakius, nespeju lakstyt is vieno galo i kita, vis reikalai. doh.gif o ir mano streikuoja su valgymu, su miegu ir tas pats vargas doh.gif o dantu tai ne kvapo schmoll.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 19, 09:05)
O kaip jums sekas savo mazuosius uzmigdyti?Supat, ant ranku ar patys lovytej uzmiega?Manasisi tik pas mane gleby blush2.gif Zinau, kad jau reik viena pratinti senai, bet taip ilgai jis ten lovoj kankinas vienas....

tik supant ir nei kalbos kitaip schmoll.gif o dažnai net ne kartą paguldžius į lovytę vėl tenka išsiimt doh.gif dabar ypač jautrus, nes dantukai jau kaltis ima. o per kiek laiko jie prasikala, kai jau pasirodo pirmieji dygimo ženklai? blush2.gif

QUOTE(agnita @ 2008 06 19, 17:18)
blink.gif , aš apakus  blink.gif , reikės MB parodyt  lotuliukas.gif  cool.gif

ir maniškiui būt ne pro šalį partodyt lotuliukas.gif

QUOTE(inrinke @ 2008 06 20, 08:31)
Labas rytas visiems! biggrin.gif Vakar gavome dovanu tokias didelias masinas: ekskovatoriu ir kazkokia kitokia, na kaip dviratukai, tik su kojom reikia atsispirti thumbup.gif . Tai mazyliam taip patiko, kad nenorejo nuo ju nulipti thumbup.gif . Zinoma, dar nesiekia kojom zemes, dar nemoka jomis naudotis, bet efektas tai puikus thumbup.gif  lotuliukas.gif

įsivaizduoju thumbup.gif

o maniškis labai per masažus verkia ir apskritai kažkodėl jautriai į svetimus žmones reaguoja doh.gif ir ne tik į svetimus ax.gif pavyzdžiui už jį 9 mėn pusseserė jį šnekina, o tik jai garsiau šūktelėjus maniškis dūdas paleidžia doh.gif
mudu išlekiam į kaimą ir nežinau kada grįšim, tad laikykitės mamytės ir vaikučiai. smagu čia su jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos Mamytės smile.gif
Kaip gyvenimėlis? Mano mažylė dabar miega, tad nusprendžiau parašyt kelis žodelius mirksiukas.gif
Nuo vakar ji labai užkimo, ką daryti verysad.gif
Visą dienelę buvo irzli, prastai valgė verysad.gif
Dar labai prakaituoja, ypač kai pavalgo smile.gif
Atsakyti