Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

QUOTE(astule1977 @ 2008 07 06, 15:38)
Sveikos,mamytes,mas  cia naujos,tad smagu susipazinti thumbup.gif
Pasiskaitynejau apie jusu vaikucius ir smagiau pasidare,kad ne vien mes tokios mazulytes mirksiukas.gif
Manoji sveria gal kokius 7kg.. ax.gif ,bet jau ropineja ,sedi,vartosi,laksto su vaikstuku ir megina zingsniuot prilaikoma... biggrin.gif Bijau tos dienos,kai pati vaiksciot prades,nes jau ir dabar sugeba iskraustyt visas spinteles,kurias pasiekia doh.gif  Pop."zaislai"-mobilus,distancinis,kompiuteris ir kita buitine technika- del ju net per mane perropoja  biggrin.gif
Miegam visa nakti jau nuo pat pirmojo menesio,dabar nuo 10h iki 8-9h.,o diena 2 kartus po 1-2h.,zodziu,esam ziaaaurios miegales blush2.gif
Pries pora savaiciu pasikrikstyjom -visa ceremonija prasijuokem... lotuliukas.gif Dukryte susidomejo kunygo knygos raudona juostele ir pabande ja atimti,veliau "padejo" jam vartyti puslapius...ji megsta vandeni,tad pati kiso rankas ir visus slapino,zodziu,jokiu asaru biggrin.gif

Sveiki, sveiki, naujai prisijugusieji! biggrin.gif Dziaugiames, kad gretos pasipildo naujais nariais! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brita22 @ 2008 07 07, 11:05)
sveika astule1977 prisijungus 4u.gif ,musu merginos tos pacios dienos drinks_cheers.gif ,o veikiam mes ta pati ka ir visi kiti vaikuciai biggrin.gif P.S o dantuku ar turit? mirksiukas.gif

Kaip smagu thumbup.gif
Siandien pasirode antras dantukas apacioje biggrin.gif ,o virsutiniai vis nelenda verysad.gif
Pirmuju labai nepajutom t.y. nei papildomu asaru,nei temperaturos ar kazko panasaus nebuvo biggrin.gif Laukiam kitu ax.gif
O pas jus kaip?
Papildyta:
QUOTE(la_bamba @ 2008 07 06, 16:34)
sveika prisijungus, nors mes jau tuoj išsikraustom
Išskyrus miegojimą, labai jau panašūs tie mūsų spirgiukai. Mes irgi mėgstam žaisti su tuo, kas visai ne žaislai. Bet mobilų duodu tik tada, kai reikia pakeisti pampersą, nes kitaip be šansų  doh.gif apsiverčia ir pabėga  lotuliukas.gif

Pavydžiu tokio gero miegojimo. Pas mus jei 3 val miego be perrtraukos, tai aš jau patenkinta. Ir tai miega tik kartu su mumis. Tiesa, jis vis dar geria MP, gal todėl  g.gif
Sėkmės visiems ir visoms. Aukit dideli ir sveiki  4u.gif , o mes kraustomės į 9 mėnesiuką. Susitiksime ten  bye1.gif

Manoji irgi geria MP,bet ji jau pilve buvo miegale biggrin.gif Per apziuras ja vis zadindavo lotuliukas.gif O ir neislindo tol,kol neiskrapste, iki pat gimdymo nezinojau kas tai yra saremiai smile.gif Zodziu, auginu maza meskute biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir vaikuciai 4u.gif jungemes ir mes.Esam tokie pat nedidukai kaip daugelis ax.gif sveria gal kokius 8kg ugis 73cm,ropoja,vaiksto prilaikomas uz rankyciu,pats atsistoja,bando eiti aplink baldus(tik kazkodel vis dar veikia zemes trauka biggrin.gif ,gerai kad yra oro pagalve lotuliukas.gif )sako mama(ypac manes prireikia kai nuo brolio gauna) patika visa buitine ir audio technika,yra tikras elektrikas,gelininkas biggrin.gif ima pavyzdi is brolio jau po biski kartu zaidzia(tai atsipust galiu),be galo megsta kartu su broliuku maudytis.Turim viena dantuka virsuje(atrodo tai thumb_yello.gif ) ir kitas jau pakeliui smile.gif
Atsakyti
daugelis jau dantuoti thumbup.gif ,o mes tai dar ne..niu bet labai laukiam pirmu kapliuku ax.gif ,mes dar neropojam,bet ant keturiu pirmyn,atgal linguojam,gal tuoj supras kad galima judet rolleyes.gif ,atsistojam,lovytei aplink einam,tik po biski,nes dar kojos susipina,o vaikstyne jau nebereikalinga,vedzioti matai mergina reikia biggrin.gif
Atsakyti
ir mes be dantuku dar:) nervinasi, grauzia viska, matyt nezti jai burnytej.
bet uztat judam visur ir visaip:) divanas - kaip begimo takelis:) palei nugarele:)
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brita22 @ 2008 07 07, 20:46)
daugelis jau dantuoti thumbup.gif ,o mes tai dar ne..niu bet labai laukiam pirmu kapliuku ax.gif ,mes dar neropojam,bet ant keturiu pirmyn,atgal linguojam,gal tuoj supras kad galima judet rolleyes.gif ,atsistojam,lovytei aplink einam,tik po biski,nes dar kojos susipina,o vaikstyne jau nebereikalinga,vedzioti matai mergina reikia biggrin.gif

mes irgi tik linguojam ant keturiu - bet gal jau tuoj ir ropos tikiuosi smile.gif nors ramu kol neropoja - bent jau randi tam paciam kambary kur palieki biggrin.gif
o dantis turim 2 jau nuo 6 men, o kiti 2 tai ant ribos...
tik mes nevaikstom, nelabai stojames - gal kad mama nesudaro salygu kur kibtis?
Atsakyti

tik mes nevaikstom, nelabai stojames - gal kad mama nesudaro salygu kur kibtis?
[/quote]
[QUOTE]
manoji,tai lovytei ismoko atsistot ten gi labai lengva ismokt,uz pagaliuku kabinasi ir atsistoja,nu nebent toj maniezinej lovytei miegat,tai ten nepatogu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiames ir mes i jusu gretas 4u.gif
Niu pasiekimai musu figuros srityje nemazi - 11.4 kg ir 77 cm smile.gif mes apvaluciai blush2.gif Judam irgi neblogai: mazius pats atsiseda, atsistoja tik isikabines kur nors, o sliauzia kaip profas, pagaut sunku tongue.gif vaiksto isikabines i baldus, o vaikstynej kai buna nzn ka jis ten daro, kazkaip skersai vaziuoja pasispirdamas, tai as kuo reciau stengiuos ji tren det doh.gif
Kas liecia apetita, tai nesiskundziam tik kai MP siurbiam smile.gif visam kitam maistui labai isrankumas didelis, per didziausius vargus ir mamos pastangas suvalgo kanors.. nors dantys jau 6.. lyg ir yra su kuo kramtyt unsure.gif
Sneket irgi nelabai: kol kas tik trrr, brrr, ir kai supyksta ba-ba-ba-ba... Jau reaguojam i varda, bet ate ate rodyt nenori visai, kai mes jam "ate" parodom, pasiziuri kaip i kokius durnius, ir tiek ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes ir ju zuikuciai! biggrin.gif
Mano antroji dukrele, kai pradejo vaikscioti, tai irgi sonu ejo. lotuliukas.gif
Kaip ismoko laikydamasi eiti, tai is pradziu taip sonu ir eidavo. doh.gif Taciau tikrai tai laikinas dalykas mirksiukas.gif .
Geros dieneles visiems! lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu o as jau buvau pradejus nerimaut, kad vaikas skersas varineja blink.gif bet ko gero issitiesins, kai prades normaliai vaiksciot.. rolleyes.gif
Inrinke, kaip tau pavyksta su visais vaikuciais susitvarkyt.. man su vienu kartais kantrybes neuztenka doh.gif o cia 4 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grike @ 2008 07 09, 12:32)
Niu o as jau buvau pradejus nerimaut, kad vaikas skersas varineja  blink.gif  bet ko gero issitiesins, kai prades normaliai vaiksciot..  rolleyes.gif
Inrinke, kaip tau pavyksta su visais vaikuciais susitvarkyt.. man su vienu kartais kantrybes neuztenka  doh.gif  o cia 4  thumbup.gif

Zinai maniskis ir skersuoja ir ant pirstu galu eiti pradejo blink.gif pirma vaika be vaikstyniu auginau ir dziaugiausi,o mazajam nupirkom tik tam kad brolis nesutryptu biggrin.gif tai dabar vaikstukai i vyresnelio kolekcija masinu pateko biggrin.gif nesodinsiu daugiau mazojo ne uz ka,man baisu del kojyciu,vaikstynes tikrai nera butinybe.
Atsakyti
QUOTE(Grike @ 2008 07 09, 12:32)
Niu o as jau buvau pradejus nerimaut, kad vaikas skersas varineja  blink.gif  bet ko gero issitiesins, kai prades normaliai vaiksciot..  rolleyes.gif
Inrinke, kaip tau pavyksta su visais vaikuciais susitvarkyt.. man su vienu kartais kantrybes neuztenka  doh.gif  o cia 4  thumbup.gif

Sveikutes! biggrin.gif Sunku... doh.gif , bet turiu pagalbininku. Vyresneliai mano jau 15 metu, tai labai daug padeda thumbup.gif . Taip pat vyro mama pasonej gyvena lotuliukas.gif , tai ji su viduriniaja padraugauja thumb_yello.gif .
Na, o nakti, tai vyras suneli globoja, o as dukryte lotuliukas.gif .
Taip ir gyvenam... Kuo tolyn, tuo lengvyn group.gif
Atsakyti