Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

Labukas visoms! 4u.gif Na, mes dar pabusime dar siame menesiukyje kelias dieneles, bet tikrai greitai susitiksime lotuliukas.gif .
Sekmes visiems wub.gif .
Atsakyti
Labas vakariukas smile.gif na stai ir mes paskutine dienele 8 menesyje, rytoj jau sikeliausim i devinta thumbup.gif na ka mes ismokome per si meneiuka : visu pirma daug sneketi (ma-ma, ba-ba, te-te, de-de ir t. t.) lotuliukas.gif , labai gerai ropoti, savarankiskai sedeti thumbup.gif , atsistojus pasileisti ir kelias sekundes jau pastoveti 4u.gif be galo daug zbitkinti ir daryti namuose tvarka lotuliukas.gif ir sulaukeme pirmuju dantuku tongue.gif su kuriais labai skaudziai kandame kur tik pakliuva tongue.gif na ka kitoms mamytems linkime kantrybes, o maziesiems daraugams sveikatytes smile.gif 4u.gif juk vasara, reikia dziaugtis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis! biggrin.gif Maniskiai irgi plepuciai: berniuko dazniausiai kartojamas zodis- fraze et lotuliukas.gif , labai graziai skamba thumbup.gif . Taip pat sako te-te, ma-ma, ba-ba ir visokiu nesuprantamu skiemenu lotuliukas.gif .
Berniukas lovyteje vaikscioja, o mergyte tik laikydamasi stovi, labai jau bijo pasileisti ar zingsneli zengti doh.gif . Matyt, atsargi bus lotuliukas.gif
Geros dieneles visiems 4u.gif
Atsakyti
Labas labas 8-asis menesiuk,ir sveikos mamytes mirksiukas.gif atkeliavom ir mes pas jus,dukryte kolkas dantuku dar neturi,taipat nzn kiek sveria ir koks ugis,nes pas gyd. buvom 7-men rolleyes.gif ,mazute jau puikiai ropoja,pati atsiseda,priropojus pvz prie stalo isikibus atsistoja-dar tik vakar tai ismoko thumbup.gif ,sedi ant naktipuodzio,bet aisku ir pamperiu dar neatsisakom blush2.gif ,sako tete,o kai paprasau sakyt mama tai tik juokiasi ir kartoja tete lotuliukas.gif dar sako mam mam,kai nori valgyt, labiausiai megsta misinuka,bet neatsisako pienisku koseliu ir darzovieniu smile.gif ,miega nuo 22val iki 7 ryto viena karta atsigerdama misinuko,nelabai megsta arbatas doh.gif ir dar baigiam persirgti vejaraupiais,liga praejo lengvai,nedaug spuogiuku ir be temperaturos thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif
mano išdykėlis išmoko atsidaryti stakčius ir spinteles. doh.gif Šiandien makaronus po visą virtuvę paskleidė lotuliukas.gif Reiks važiuotio pirkti lipdukų pritvirtinimui, kažkur mačiau, tik nebepamenu, kur g.gif

doviliuke, ar tikrai tavo mergytė gimusi 2006? bigsmile.gif

inrinke, pasakoji apie savo mažuosius, tai taip vaizdas, mano matytas prieš 10 metų, iškyla biggrin.gif smagu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos:) ir mes jau cia:)
o tai linksmas metas prasidejo:) ropojima praleidom, uztat begiojom po divana prie nugareles.. o tik spek gaudyt...

noriu paklausti mamyciu - ar dar duodat vitamina D? kazkaip man g.gif nezinau ar tiek ilgai reikia
nors gydytoja sake taip. bet gi tiek lauke sedim.. ka?papasakokit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alves @ 2008 07 03, 14:40)
sveikos:) ir mes jau cia:)
o tai linksmas metas prasidejo:) ropojima praleidom, uztat begiojom po divana prie nugareles.. o tik spek gaudyt...

noriu paklausti mamyciu - ar dar duodat vitamina D? kazkaip man  g.gif  nezinau ar tiek ilgai reikia
nors gydytoja sake taip. bet gi tiek lauke sedim.. ka?papasakokit ax.gif

as tai dar duodu, nors gygytoja ir nieko nesake... bet kad ir pati daznai pamirstu jo duoti... blush2.gif
o as norejau paklausti ar jau migdote savo vaikucius su pagalve?
Atsakyti
na mes jau irgi keliaujame į kitą mėnesiuką thumbup.gif laikas taip greitai bėga, kad negaliu patikėt doh.gif sako svetimi vaikai greitai auga, bet man ir savas greit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 03, 13:59)
na mes jau irgi keliaujame į kitą mėnesiuką thumbup.gif laikas taip greitai bėga, kad negaliu patikėt doh.gif sako svetimi vaikai greitai auga, bet man ir savas greit ax.gif

va va, aš irgi taip sakau - šitas man irgi laaabai greitai auga. bigsmile.gif

o pagalvytę kaip tik šią savaitę ir daviau. tik kad jis ant jos neguli, o nučiuožia ir įsiremia pakaušiu ar nosimi lotuliukas.gif jam turbūt taip patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
As tai duodu saviskiams vitamino D3. Aliejini, berniukui po 3 lasus, mergaitei po 4 lasus. ax.gif Gydytoja sake, kad pagal svori lotuliukas.gif
Na, pagalveles paslaugomis kol kas mes dar nesinaudojam lotuliukas.gif , nebent rytais, kai pas tevelius lovoj isdykaujam lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alves @ 2008 07 03, 15:40)
noriu paklausti mamyciu - ar dar duodat vitamina D?

Vis dar duodu vandeninį D3.
QUOTE(*kitty @ 2008 07 03, 15:46)
o as norejau paklausti ar jau migdote savo vaikucius su pagalve?

Miegam dar be pagalvės. Berods iki vienerių metų nerekomenduojama.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif vitamina D3 dar duodu ir gyd.sake iki metu reikia,nebent lauke labai karsta,tai isimti galima padaryt,praleist kelis kartus,nors as ir taip kartais pamirstu blush2.gif ,o miegam dar be pagalves mirksiukas.gif
Atsakyti