QUOTE(AIRRA @ 2005 04 28, 11:40)
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia
Mano mergytei jau 6 men, bet keliasi 2-3 nakti valgyti ir toliau miega, eina miegot 22 val ir keliasi 9val. Kai ji buvo 1.5 men buvo pradejusi miegoti 6 val nakti be kelimosi as taip dziausgiausi, bet neilgai truko reikejo kraustytis pas uosvius nes bute potapas buvo . Turbut pajuto kad aplinka pasikeite ir daugiau zmoniu atsirado ir susimaise jai viskas ir iki siol naktim keliasi 2-3 kartus.
Ji taip pat issispardo is kaldrytes ir kai pradeda salti verkia, Didelis palengvejimas siom dienom kai ismoko pati soske susirasti ir isideti i burna, nereikia sokineti man is lovos kas kelias valandas.