Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Manoji tai 6 mėn jau išmiegodavo visą naktį, bet džiaugsmas buvo tik savaitę dabar net 3 kartus atsikelia naktį o jau 9 mėn. įdomu kiek aš dar taip vargsiu?
o kaip pas jus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2005 04 28, 20:40)
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia  cry.gif  cry.gif

tai turbut nežindai? manoji tai papuko pačiulpa ir nereik naktį maitint
Atsakyti

Mano abu vaikai nuo 1mėn. išmiegodavo visą naktį, iki 8 ryto. Mažiukas tai išvis užmigdavo 7 vakare ir atsikeldavo 7 ryte thumbup.gif
Atsakyti
Mano sūnus visą naktį pradėjo miegot 2 mėnsių (nuo 24.00 iki 6-7 ryto). Tas laikas po truputį ilgėjo ir dabar miega iki 10.30 ryto thumbup.gif Pabunda kartais papusryčiaut kokią 7-9 ir parpia toliau (dabar jam metai).
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2005 04 28, 11:40)
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia  cry.gif  cry.gif

Mano mergytei jau 6 men, bet keliasi 2-3 nakti valgyti ir toliau miega, eina miegot 22 val ir keliasi 9val. Kai ji buvo 1.5 men buvo pradejusi miegoti 6 val nakti be kelimosi as taip dziausgiausi, bet neilgai truko reikejo kraustytis pas uosvius nes bute potapas buvo . Turbut pajuto kad aplinka pasikeite ir daugiau zmoniu atsirado ir susimaise jai viskas ir iki siol naktim keliasi 2-3 kartus.
Ji taip pat issispardo is kaldrytes ir kai pradeda salti verkia, Didelis palengvejimas siom dienom kai ismoko pati soske susirasti ir isideti i burna, nereikia sokineti man is lovos kas kelias valandas.
Atsakyti
Labai anksti pradėjo miegoti visą naktį. Gal nepilnai 2 mėnesių. Užmiega 12-1 valandą nakties ir keliasi apie 10-11, o kelias dienas net iki 12 sugebėjo išmiegoti. Maitinu mišinukais.
Atsakyti
Mano dukra ismiega visa nakti nuo 1.3 metuku. Ir tai dar kartais ko nors atsikelia. O geriau nakti pradejo miegot kai nustojau duoti MP.
Atsakyti
mes tai nuo 6 mėnesių išmiegam visą naktį.
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2005 04 29, 07:37)
Mano dukra ismiega visa nakti nuo 1.3 metuku. Ir tai dar kartais ko nors atsikelia. O geriau nakti pradejo miegot kai nustojau duoti MP.

gal ir man reik atsisakyti =indyti tada geriau miegos?
Atsakyti
Sūnus miegodavo nuo 2 mėn visą naktį, o dukra jau 4 mėn, bet deja kelia 2 kartus. Gydytoja pasakė,kad tos kurios maitina mišiniais tokios problemos neturi, turi tos kurios matina krūtimi, ir dažnai tai teisiasi tol kol matini krūtimi...
Atsakyti
QUOTE(caty @ 2005 04 30, 09:37)
Sūnus miegodavo nuo 2 mėn visą naktį, o dukra jau 4 mėn, bet deja kelia 2 kartus. Gydytoja pasakė,kad tos kurios maitina mišiniais tokios problemos neturi, turi tos kurios matina krūtimi, ir dažnai tai teisiasi tol kol matini krūtimi...

Mano 2.gif visą naktį miegą jau nuo 2 mėn. ir nei karto neprabunda thumbup.gif
As maitinu tik krūtimi smile.gif
Atsakyti