Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Ar pati maitinau, ar mišinukais, maniškiai visą naktį išmiegot pradėjo ne anksčiau 2 metų cry.gif
Atsakyti
mums 9 menesiai, bet nakti vis dar keliames valgyti, bent jau viena karta tai tikrai, o kartais prabunda ir daugiau kartu.Jei atsikelia viena karta per nakti, tai man jau buna svente biggrin.gif
Atsakyti
MANO MAŽUTĖ DABAR TRIJŲ MĖNESIŲ.VISĄ NAKTĮ MIEGA NUO 1,5MĖN.DABAR MIEGOTI EINAME 10.30 O KELIAMĖS 10 VAL RYTE.BET LABAI NENORIU GIRTIS,NES TIK KAM PASAKYK, TAI PASKUI LYG TYČIA PRIEŠINGAI, NUTINKA. unsure.gif
Atsakyti
O mano mazoji musiuke jau nuo 2men.visa nakty ismiega mirksiukas.gif eina miegoti 9vakaro o keliasi 7-8val ryto,atsigeria pienuko ir dar iki kokiu 10val miega ax.gif
Atsakyti
Mano 2.gif tuoj bus 6 mėn., bet naktį valgo kokius 3 - 4 kartus doh.gif Didžiausia šventė, jei prireikia tik 2 maitinimų thumbup.gif
Atsakyti
na mums beveik 4 menesiukai, bet as taip pat bijau girtis kad neatsitiktu atvirksciai. nu mes jau menuo kaip miegam nuo 23-24 iki 8 ryto, pavalgom ryte ir dar siektiek miegucio gulam. Zinoma maitinu misinuku, todel gal ir miega. na nakti reikia atsikelt, ikist tutuka ir toliau liuliuko.
Atsakyti
QUOTE(Saldi @ 2005 05 01, 17:51)
na mums beveik 4 menesiukai, bet as taip pat bijau girtis kad neatsitiktu atvirksciai. nu mes jau menuo kaip miegam nuo 23-24 iki 8 ryto, pavalgom ryte ir dar siektiek miegucio gulam. Zinoma maitinu misinuku, todel gal ir miega. na nakti reikia atsikelt, ikist tutuka ir toliau liuliuko.

gal, kad mi6inuku maitini del to i6miega
Atsakyti
o mes nuo triju menesiuku ax.gif , bet as siek tiek pasidarbavau situo klausimu blush2.gif . Svorio priaugdavo gerai, tai as nakti kai atsibusdavo neduodavau valgyt, o pamyluodavau, pasupdavau ir taip per tris keturias naktis atprato blush2.gif
Atsakyti
[COLOR=red]

Mano sūnelis (dabar jam 10mėn.) visą naktį išmiega nuo 2 mėn.Pati maitinau beveik iki 9 mėn.bet naktim vistiek nesikėlė ir dabar nesikelia. Zinoma, kartais tenka atsikelti ir užkloti ar įdėti į burnytę čiulptuką, nes pradeda stenėti, pukšėti ir vartytis.Kai užkloju vėl nurimsta ir miega toliau.Tik kai susergam tada tai jau prasčiau su miegeliu būna. 4u.gif
Atsakyti
mano pirmas sūnus labai ilgai keldavosi nakti valgyti bet tikiuosi kad mažieji auginu 3mėn. dvynius drinks_cheers.gif busgeresni ir neužilgo jau leis mamytei pamiegoti kokias penkias valandėles neprabudus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuks! @ 2005 05 01, 21:20)
o mes nuo triju menesiuku  ax.gif , bet as siek tiek pasidarbavau situo klausimu  blush2.gif . Svorio priaugdavo gerai, tai as nakti kai atsibusdavo neduodavau valgyt, o pamyluodavau, pasupdavau ir taip per tris keturias naktis atprato  blush2.gif

Aš panašiai elgiausi, kadangi svorio priaugdavom normaliai, tai nuo kokio trečio ar ketvirto mėnesiuko naktim nebeduodavau valgyti, o kai naktį nubusdavo, tai paduodavau žinduką, paglostydavau, už rankytės palaikydavau ir vėl užmigdavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2005 05 02, 14:20)
Aš panašiai elgiausi, kadangi svorio priaugdavom normaliai, tai nuo kokio trečio ar ketvirto mėnesiuko naktim nebeduodavau valgyti, o kai naktį nubusdavo, tai paduodavau žinduką, paglostydavau, už rankytės palaikydavau ir vėl užmigdavo. smile.gif

gal man taip meginti, tai jau negaliu naktim kelinetis po 3-4 kartus doh.gif
Atsakyti