mums 9 menesiai, bet nakti vis dar keliames valgyti, bent jau viena karta tai tikrai, o kartais prabunda ir daugiau kartu.Jei atsikelia viena karta per nakti, tai man jau buna svente

MANO MAŽUTĖ DABAR TRIJŲ MĖNESIŲ.VISĄ NAKTĮ MIEGA NUO 1,5MĖN.DABAR MIEGOTI EINAME 10.30 O KELIAMĖS 10 VAL RYTE.BET LABAI NENORIU GIRTIS,NES TIK KAM PASAKYK, TAI PASKUI LYG TYČIA PRIEŠINGAI, NUTINKA.

O mano mazoji musiuke jau nuo 2men.visa nakty ismiega
eina miegoti 9vakaro o keliasi 7-8val ryto,atsigeria pienuko ir dar iki kokiu 10val miega

Mano
tuoj bus 6 mėn., bet naktį valgo kokius 3 - 4 kartus
Didžiausia šventė, jei prireikia tik 2 maitinimų

na mums beveik 4 menesiukai, bet as taip pat bijau girtis kad neatsitiktu atvirksciai. nu mes jau menuo kaip miegam nuo 23-24 iki 8 ryto, pavalgom ryte ir dar siektiek miegucio gulam. Zinoma maitinu misinuku, todel gal ir miega. na nakti reikia atsikelt, ikist tutuka ir toliau liuliuko.
QUOTE(Saldi @ 2005 05 01, 17:51)
na mums beveik 4 menesiukai, bet as taip pat bijau girtis kad neatsitiktu atvirksciai. nu mes jau menuo kaip miegam nuo 23-24 iki 8 ryto, pavalgom ryte ir dar siektiek miegucio gulam. Zinoma maitinu misinuku, todel gal ir miega. na nakti reikia atsikelt, ikist tutuka ir toliau liuliuko.
gal, kad mi6inuku maitini del to i6miega
o mes nuo triju menesiuku
, bet as siek tiek pasidarbavau situo klausimu
. Svorio priaugdavo gerai, tai as nakti kai atsibusdavo neduodavau valgyt, o pamyluodavau, pasupdavau ir taip per tris keturias naktis atprato

[COLOR=red]
Mano sūnelis (dabar jam 10mėn.) visą naktį išmiega nuo 2 mėn.Pati maitinau beveik iki 9 mėn.bet naktim vistiek nesikėlė ir dabar nesikelia. Zinoma, kartais tenka atsikelti ir užkloti ar įdėti į burnytę čiulptuką, nes pradeda stenėti, pukšėti ir vartytis.Kai užkloju vėl nurimsta ir miega toliau.Tik kai susergam tada tai jau prasčiau su miegeliu būna.
Mano sūnelis (dabar jam 10mėn.) visą naktį išmiega nuo 2 mėn.Pati maitinau beveik iki 9 mėn.bet naktim vistiek nesikėlė ir dabar nesikelia. Zinoma, kartais tenka atsikelti ir užkloti ar įdėti į burnytę čiulptuką, nes pradeda stenėti, pukšėti ir vartytis.Kai užkloju vėl nurimsta ir miega toliau.Tik kai susergam tada tai jau prasčiau su miegeliu būna.

mano pirmas sūnus labai ilgai keldavosi nakti valgyti bet tikiuosi kad mažieji auginu 3mėn. dvynius
busgeresni ir neužilgo jau leis mamytei pamiegoti kokias penkias valandėles neprabudus

QUOTE(mamuks! @ 2005 05 01, 21:20)
o mes nuo triju menesiuku
, bet as siek tiek pasidarbavau situo klausimu
. Svorio priaugdavo gerai, tai as nakti kai atsibusdavo neduodavau valgyt, o pamyluodavau, pasupdavau ir taip per tris keturias naktis atprato 

Aš panašiai elgiausi, kadangi svorio priaugdavom normaliai, tai nuo kokio trečio ar ketvirto mėnesiuko naktim nebeduodavau valgyti, o kai naktį nubusdavo, tai paduodavau žinduką, paglostydavau, už rankytės palaikydavau ir vėl užmigdavo.

QUOTE(marsiukė @ 2005 05 02, 14:20)
Aš panašiai elgiausi, kadangi svorio priaugdavom normaliai, tai nuo kokio trečio ar ketvirto mėnesiuko naktim nebeduodavau valgyti, o kai naktį nubusdavo, tai paduodavau žinduką, paglostydavau, už rankytės palaikydavau ir vėl užmigdavo. 

gal man taip meginti, tai jau negaliu naktim kelinetis po 3-4 kartus