Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Mamytės, kurių vaikeliai išmiega visą naktį, o ar dieną Jūsų mažyliai miega?
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 05 02, 16:55)
gal man taip meginti, tai jau negaliu naktim kelinetis po 3-4 kartus doh.gif

as tai isbandziau ir si metoda, tikslaiu bandziau, nes kaip uzsirekdavi, kai kai jai papo neduodavai - baisu, o tik kyst, taip vaikas apsiramina, matyt, pienukas kviepia. Vyras irgi bande, ja verkiancia paimt ir pasupt - katastrofa buvo, kadangi as buvau isejus i kita kambari, tai neiskenciau, taip ir iki siol kankinuosi nakti keliames kas 4 val ir tai padejo daktares mikstura, nes iki jos keldavosi kas 2val. O dabar dar natukai tai ir tas keturias val ismiega neramiai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 11:22)
Mamytės, kurių vaikeliai išmiega visą naktį, o ar dieną Jūsų  mažyliai miega?

Dieną mano zuikis miega 15-20min. po kelis kartus per dieną. Kad miegotų ilgiau nei pusvalandį turi būti mirtina tyla,nė krepšt.Kai ji užmiega aš keliauju į virtuvę.
Tiesa,pamiršau paminėti,kad man atrodo naktį ji gerai miega,nes visada ją suvystau.pirmiausiai į ploną palutę, o po to dar į šiltesnę vieną.
Atsakyti
mano mažoji tai dažnai išmiega nuo 22val. iki 6-7 ryto thumbup.gif ir taip nuo 2mėn. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažiui prieš porą dienų suėjo metai. Naktį keliasi 1-2 kartus, pageria pienuko (iš bonkutės) ir vėl užmiega. Kai maitinau pati iki 11 mėn. keldavosi 2-4 kartus. Patraukdavo papą ir vėl miegodavo. Labai šaunu, kad kai kurie vaikučiai tokie geri ir išmiega visą naktį thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif kaip as jums pavydziu, kad taip gerai miega vaikuciai, maniske tai keliasi atrodo simtus kartu per nakti, tai jai soske iskrenta, tai atsigert uzsimano, tai ant kito sono reik apversti, tai apkloti, tai nukloti.....
kosmaras kazkox, tai taip jau puse metu kariaujam ir tik galim pasvajoti,kad kadanors jinai miegos visa nakti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 09:22)

maniske tik pirmas 4 savaites keldavosi apie 2 kartus nakti pavalgyti. dabar jau nebesikelia, kaip uzmiega 9 vakaro, tai keliasi apie 7 ryto, na karta i savaite atsikelia apie 5, bet as ja pasiimu i savo lova, tai ir vel sminga. thumbup.gif o dienomis dabar pradejo maziau miegoti, bet jau geriau diena nemiega, negu nakti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astajan @ 2005 05 03, 13:12)
Mano mažiui prieš porą dienų suėjo metai. Naktį keliasi 1-2 kartus, pageria pienuko (iš bonkutės) ir vėl užmiega. Kai maitinau pati iki 11 mėn. keldavosi 2-4 kartus. Patraukdavo papą ir vėl miegodavo. Labai šaunu, kad kai kurie vaikučiai tokie geri ir išmiega visą naktį thumbup.gif

Mano mazoji tik savaite, kai keliasi tik viena karta nakti pavalgyti. Anksciau keldavosi 2-4 kartus. Maitinu dar pati ir jau noriu nutraukti maitinima, bet nesiseka, nes karves pieno negeria.
Atsakyti
Mano lelius eina gult 19.30 - 20.00val. Atsikelia 4 - 5 val.pavalgyt mamytes pienuko ir dar pamiegam iki 6.45val. tongue.gif
Dienos miegas : nuo 10.00 -11.00val. kambaryje ir nuo 14.00 - 16.00val. miegam lauke bevaikstinedami thumbup.gif .
Atsakyti
Mes tai jau dvieju menesiu ismiegojom visia nakti nuo 22.00 iki 6.00
Atsakyti
Mano mazajai 2,5 men. Kartais ismiega visa nakti, kartais atsikelia 1 karta, kartais 2, pavalgo ir vel miega nuo 24 val iki 10 val ryto. Maitinu krutim. Nakti miega gerai. Kartais vidurį nakties pabunda, neverkia, o pradeda ciulpt savo kumštį. Pamaitinu, tai vėl toliau miega. Diena miga trumpai, bet daznokai. Kai issivedu į lauką, miega ilgiau - 2, 3 val. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva P. @ 2005 05 03, 09:22)

Na mūsų lėlytė tai naktį irgi aukselis tongue.gif einam liūlia apie 23 ir keliasi tik pavalgyt apie 7 ir vėl liūlia. tik va dieną tai mamytei reikia su ja labai draugauti - pamiega gal tik nuo kokių 12 iki 15 o toliau jau .... doh.gif ir gyvenam taip. dar gerai kad mėgsta stebėti kai ką nors tvarkausi tai pabuna ramiai truputuką tongue.gif
Atsakyti