Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

QUOTE(Elzyte @ 2006 02 02, 09:17)
Pas mane rytais buna labai daug pieno,as ji nusimelziu.Ir pradejau nusimelztu pienu primaitinti vakare.Nes vakare pas mane pieno labai mazai,jis gal nedavalgo ir uzmiega.Nakti jeigu prabunda tai ikisu jam soske 2.gif  biski pasupu(jei labai reikia)ir jis miega. 4u.gif

Mano nedavalgęs neužmigtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(medasta @ 2006 02 02, 12:03)
Mano nedavalgęs neužmigtų schmoll.gif

Gal jis pas mane greit pavargdavo g.gif del to tik paemes krutine,biski patraukdavo ir uzmigdavo,o po pusvalandzio vel atsikeldavo 4u.gif
Atsakyti
Na o maniskiui 5 men., ismiegojes buvo visa nakti tik 2savaites kai masazvomes, o dabar nakti valgo 1-2 kartus, bet mazdaug nuo 00.30 keliasi kas pusvalandi iki 5.00 ryto, nezinau kodel , nes siulau valgyti jis nevalgo verysad.gif g.gif
Atsakyti
Maniskis dabar 7 mėn., bet keliasi naktį du kartus doh.gif Pavydziu toms mamytems, kuriu kleckai ismiega blush2.gif
Atsakyti
mano karapuzikas pradejo miegoti visa nakti kazkur nuo 2,5 men.dabar kai uzminga apie 10 tai iki kokiu 8 ryto ismiega thumbup.gif Anksciau tai budavo 2-3 nakties ir kokia 6-7 vel keliasi valgyti doh.gif o dar ir pilvuka paskaudedavo blink.gif zodziu mes jau isvargom (tpfu tris kart)Kantrybes 4u.gif visiems matyt skirtingai rolleyes.gif
Atsakyti
mes išmiegodavom visą naktį tik pirmą mėnesį-nuo 22.00 iki 7.00. dabar einam liuliuko22.00 , tada keliamės valgyt kažkur 3.00 ir dar kartelį 6.00-6.30 ir būna jog išmiega iki 10.00-11.00 thumbup.gif
Atsakyti
mes pries menesi ismiegodavom nuo 21 iki 6-7 ryto, paskui pavalgo ir dar iki 9-10...bet vel grizom i kudikyste jau pora sav -kai nakti kilnojame spo 2-3 kartus doh.gif doh.gif ir nesuprasi nuo ko priklauso... doh.gif o jau dziaugiaus, kad issimiegu doh.gif
Atsakyti
Miegoti? Visą naktį? Svajonė... ax.gif Keliasi mano mažius kas 2-3 val, kartais ir dažniau mirksiukas.gif Taip kad mano svajonė kol kas, kad tik kokį vieną - du kartus keltųsi per savo nakties miegelį rolleyes.gif
Atsakyti
o leliai, kurie kilnojas MP ar misinukus valgo??? maniske tai MP mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškė nuo 2 mėn. pavalgydavo 22 val. ir miegojo visa naktį iki 10-11 val., dabar jai jau metai ir 8 mėn. miega nuo 22-23 val. iki 9 val.
Atsakyti
Nuo 2men ismiegodavom visa nakty,4 su puse pradejo vel naktim keltis 1 arba 2 kartus,bet man nieko,maitinu pati thumbup.gif ,tai tik pavalgo ir vel pucia i aki biggrin.gif
Kai dantys dygo,tai buvo irzlesne,dabar vel ramu,kol kiti dygs...
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2006 02 20, 11:54)
mes išmiegodavom visą naktį tik pirmą mėnesį-nuo 22.00 iki 7.00. dabar einam liuliuko22.00 , tada keliamės valgyt kažkur 3.00 ir dar kartelį 6.00-6.30 ir būna jog išmiega iki 10.00-11.00 thumbup.gif

Mums virs menesiuko, bet panasiai miegam. Jei uzmiega 23.00 ar 1.00 tada tik keliasi 6.00. Bet jei 10.00 tai kokia 3.00 greitukui uzvalgymui thumbup.gif
Atsakyti