Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

o mes va dabar pratinamės nevalgyt naktį MP, gal tada geriau miegos?
Atsakyti
Mano dukrytė dar ir dabar neišmiega neatsibusdama schmoll.gif
Atsakyti
Maniske 1men jau ismiegojo nuo 23.30val iki 6val pavalgydavo ir vel liuliuot o dabar 2men tai nuo 23.30val iki 8val
Atsakyti
Maniškis nuo maždaug 2 mėn. miega nuo ~22val. iki iki 5-6val., tada pavalgo ir dar miega iki~9-10 thumbup.gif
Atsakyti
Pirmas vaikas išmiegodavo visą naktį nuo 7 mėnesių, o antras, jam 8 mėnesiai, keliasi valgyt 2 kartus.
Papildyta:
Pirmas vaikas išmiegodavo visą naktį nuo 7 mėnesių, o antras, jam 8 mėnesiai, keliasi valgyt 2 kartus.
Atsakyti
Mnaoji princese pirmojo menesio pradzioje mus palepino ismiegodama visa nakti, o dabar buna visaip: Arba nuo 22:00 iki kokiu 5 val. ryto. arba nuo 22:00iki 3 val, o po toiki kokiu 9 val nuo 4 ryto. rolleyes.gif Be to, man atrodo, kad ji per ilgai budrauja ir per mazai miega... Gal del pilvuko, o kartais turbut todel, kad labai jau komunikabili asmenybe. Nuo pat gimimo troksta ypatingo bendravimo cool.gif
Atsakyti
nu va, nebeduodu naktimis papuko, tai ilgiau išmiega, prabudęs pats mokosi užmigt
Atsakyti
QUOTE(Livcia @ 2006 03 07, 22:38)
Manoji tai jau nuo pradziu gerai miegojo ir visa nakti ismiegodavo,bet dabar nuo 5menesio pradejo prabudinet nakti pora kartu verysad.gif  kazi taip dabar ilgai bus???maitinu pati...

va va pas mus tas pats tik nuo kokio 3 mėn.o kad galėčiau tau atsakyt smile.gif

QUOTE(Raganiute @ 2006 03 09, 13:10)
nu va, nebeduodu naktimis papuko, tai ilgiau išmiega, prabudęs pats mokosi užmigt

o kaip tu tai darai g.gif nes man ir patarė nebeduot , sako didelis jau lelius reik jam susiprast , kad naktį reik miegot g.gif
Atsakyti
sveiki, as auginu suneli, greit jam bus 11 menesiu, nuo kokiu 3 men.jis pradejo miegoti beveik visa nakti, apie 8 val.
siulyciau pabandyti, kai nakti atsibus, duoti vietoj papuko ciulptuka, man daznai pavykdavo taip apgauti, kai jam buvo kokie 6 men.,nes pradejo vel prasibusti nakti ir prasyti pienuko, pati maitinu iki dabar, aisku duodu ir kitokio maisto,nes jau didelis vaikutis ir nebeuztenka tik pienuko 4u.gif
Atsakyti
Mano merginai tai tuoj 4 mėn bus,,tai ji dabar vieną kart per naktį pavalgyt apie 4 val keliasi, o paskui tik ryte 8.30 val. tai sakyčiau visai gerai blush2.gif ir jai, ir man gerai išsimiegot pavyksta 4u.gif
Atsakyti
Mano mergytė, nepabusdama išmiegodavo nuo 4-5men. kai pradėjau duoti ryžių, avižų, grikių su pienu(pertrindavau pvz: ryžius ir atskiesdavau su pienu) vietoj mišinio(iš pokelio) , labai sotu todėl ir nepabusdavo biggrin.gif
Atsakyti
Na žiūrint nuo kada prasideda ta naktis lotuliukas.gif
Maniškis jau dabar užmiega apie 24val. o pabunda apie 6val. tai manyčiau,kad jau išiega visą naktį biggrin.gif
Atsakyti