Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Maniskiui dabar 6 men. keliasi ivairiai ir daznai, ir reciau. Kai klausiau pas pediatre del naktinio miego, sake, kad taip ir bus kol maitinsi ax.gif
Laukiu nesulaukiu kada ismiegos nakti ar kelsis tik koki karta per nakti.
Atsakyti
Mano mazas nuo 5 men. ishmiega visa nakti (nuo tada, kai pradejau maitinti vien mishiniu). Tik priesh dantukui prasikalant, nakti gali atsikelt, bet net valgyti neprasho, o uzhmiega ant ranku toliau.
Atsakyti
as labai noreciau,kad jau mano dukryte ismiegotu visa nakti smile.gif
Atsakyti
Maniske lygiai nuo 3 menesiu miega po 10-11 valandu be prabudimo smile.gif
Atsakyti
sveikutes,mano mazylis nuo 1,5men miega naktim labai gerai,na dabar kai dantukai dygsta tai i savaite koki karta atsikelia vargdamas,atsigeriam arbateles ir vel gerai smile.gif
Atsakyti
Manoji miega visą naktį nuo metukų laiko.Kai nustojau matinti MP tada ir pradėjo išmiegot visą naktį biggrin.gif Dabar jau parpia ir net nebeatsibunda bigsmile.gif
Atsakyti
mano sunelis ismiega visa nakty nuo 6 menesiu
Atsakyti
dukryte nuo dvieju menesiu ismiegodavo visa nakti, taciau veliau, nuo kokiu 4 men vel pradejo keltis valgyti
Atsakyti
mes dara tsikeliam atsigert mp 4u.gif
Atsakyti
maniskei va 6men,tai jau keleta dienu ismiega visa nakty,tikiuos taip toliau ir bus smile.gif
Atsakyti
mums 9 su puse menesio ir vis dar 2-3 kartus valgom nakti ir dar n kartu reikia keltis paduot soskyte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2009 05 17, 19:46)
Maniskiui dabar 6 men. keliasi ivairiai ir daznai, ir reciau.  Kai klausiau pas pediatre del naktinio miego, sake, kad taip ir bus kol  maitinsi  ax.gif
Laukiu nesulaukiu kada ismiegos nakti ar kelsis tik koki karta per nakti.

tikra tiesa. Kai tik pradedimisiniu,jau ta pacia nakti keliesi ziuret pati, ar kas neatsitiko vaikui,kad nesikelia
Papildyta:
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 05 18, 14:53)
Manoji miega visą naktį nuo metukų laiko.Kai nustojau matinti MP tada ir pradėjo išmiegot visą naktį biggrin.gif Dabar jau parpia ir net nebeatsibunda bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti