mano ir pirma kelesi iki kokiu pusantru metuku,ir bernuziukas visdar keliasi,neimu y galva paaugs ir ismiegos visa naktele

Nuo vieno menesiuko

Mano dukrytei 5 menesiai. Uzmiega kazkur 21 val.,bet po 24 val.,jau turiu kaisioti soski. Ir taip kas 30 min. mazdaug. Sianakt ir su soskiu atsibudo 4 val. ryto, nors valgyt visai nenorejo. As jos naktim jau nebemaitinu, bet ji labai neramiai miega, visa nakti reikia soski kaisioti, per miegus bando apsiversti ant pilvo. Kai bandau laikyti, visai isbunda. Zinau, kad ji nemiegos ant pilvo, tai ir neleidziu. Vienu zodziu, kuo toliau tuo sunkiau. Anksciau pavalgydavo ir miegodavo, o dabar...
QUOTE(almani @ 2009 06 04, 17:48)
Mano dukrytei 5 menesiai. Uzmiega kazkur 21 val.,bet po 24 val.,jau turiu kaisioti soski. Ir taip kas 30 min. mazdaug. Sianakt ir su soskiu atsibudo 4 val. ryto, nors valgyt visai nenorejo. As jos naktim jau nebemaitinu, bet ji labai neramiai miega, visa nakti reikia soski kaisioti, per miegus bando apsiversti ant pilvo. Kai bandau laikyti, visai isbunda. Zinau, kad ji nemiegos ant pilvo, tai ir neleidziu. Vienu zodziu, kuo toliau tuo sunkiau. Anksciau pavalgydavo ir miegodavo, o dabar...
sveikute..nu vat nereikejo su cockiu pratinti miegoti,o tai butu sau ramiai miegojusi

Maniske ismiegodavo nakti nuo 9men. bet dabar tai taip kada tai atsikelia 3nakties tai vel ismeiga, uzmiegam 9 ar po 9. keliames tai tarp6 ir 7 gan anksti.
Mano abu vaikai naktimis pradejo miegot nuo 1 men. Tai ir dabar maziukas uzmiega apie 21.30 ir miega iki kokiu 7.00

Musu mergyte nuo dvieju menesiu ismiega vis ankti..bet mes maitiname misinuku..manau su mamos pienuku niekada vaikai teik neismiegotu

QUOTE(sigizmundas @ 2009 06 05, 13:55)
Musu mergyte nuo dvieju menesiu ismiega vis ankti..bet mes maitiname misinuku..manau su mamos pienuku niekada vaikai teik neismiegotu 

taip tu teisi,kadangi misinukas yra sunkiai virskinamas,va o mamytes stebuklingas pienukas yra lengvai suvirskinamas,todel kudikis valgys dvigubai dazniau...manau,kad del vaikiuko sveikatytes verta paukoti ir savo miegiuka

mano mazyliui jau 10,5 men, per visa ta laika nei vienos nakties ismiegotos nebuvo, vis dar keliames 2-4 kartus MP

maniskei beveik 7 men,bet 2k vistiek atsikelia, taip laukiu kada miegos visa nakti
o mums kai baigesi pilvo diegliukai o tai buvo kzkur apie 4 men, tai nuo to laiko naktim isvis nesikelia o mums beveik jau 11 men,