Įkraunama...
Įkraunama...

Ar čia yra inžinierių?

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 07 09, 09:49)
Matai, cia reikia tureti tam smegenyse ta razinka, kuri atsako uz tai  biggrin.gif Ir nesvarbu mergina tu ar vaikinas irnesakyk.gif. Cia kaip su maistu gaminimu, mitas, kad moterys PRIVALO skaniai moket skaniai gaminti  schmoll.gif Cia tas pats. As verciau atiduosiu vyrui virtuve, o pati eisiu koki vyni ikalt  blush2.gif

biggrin.gif Na va, pasirodo as ne viena tokia! Paprasai vyro ko nors suremontuoti, tai tas kol prisiruos, man nervai neislaiko - pati pasiimu atsuktuva, pasirenku varsta tinkama ir einu pati ir susiremontuoju biggrin.gif O del tvarkos tai irgi vyras tai niekada neranda kur kas yra, man pasako, kad jam reikia pvz, 13 antgalio suktuvui - tai as jam ji iskart ir paduodu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2012 07 09, 22:01)
biggrin.gif  Na va, pasirodo as ne viena tokia! Paprasai vyro ko nors suremontuoti, tai tas kol prisiruos, man nervai neislaiko - pati pasiimu atsuktuva, pasirenku varsta tinkama ir einu pati ir susiremontuoju  biggrin.gif O del tvarkos tai irgi  vyras tai niekada neranda kur kas yra, man pasako, kad jam reikia pvz,  13 antgalio suktuvui - tai as jam ji iskart ir paduodu.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mane tai veza biggrin.gif Nes nereikia laukti vyro, kad griztu is darbo ir sutaisytu staiga trukusia tarpine krane. (Su salyga jei tarpine yra namuose atsargine lotuliukas.gif ). Pas mane tai kraujas uzverda kaip kokiai mamkai didziausia tragedija lenciuga nukritusi nuo vaiko dviracio uzdet doh.gif Parke as kaip pirmoji pagalba, negeda nei susitept nei ka rolleyes.gif Didziausia pasitenkinima jauciu atlikusiu TOKIO TIPO darbus biggrin.gif Daug kas sako, kad gal turejau gimt berniuku g.gif Bet mano sese, ir drauge turiu tokia pat - mes mechanikes ok.gif Bet negaliu skustis ir moteriski rankdarbiai man prie duses ax.gif
Atsakyti
as irgi lenciuga moku uzsidet ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2012 07 10, 20:32)
as irgi lenciuga moku uzsidet  ax.gif  smile.gif

as tai nesuprantu kaip galima jos nemoket uzdet doh.gif Paprasciausias nenoras ir tiek nail.gif:
Atsakyti
sveikos, inžinierės smile.gif) jungiuosi ir aš smile.gif esu statybos inžiniere, šiemet baigiau, bandysiu ieškotis darbelio pagal specialybę smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <spygliukas>: 11 liepos 2012 - 11:58
QUOTE(<spygliukas> @ 2012 07 11, 12:57)
sveikos, inžinierės smile.gif) jungiuosi ir aš  smile.gif  esu statybos inžiniere, šiemet baigiau, bandysiu ieškotis darbelio pagal specialybę smile.gif)

thumbup.gif Sekmiukas 4u.gif Butu idomu suzinot kaip seksis wink.gif Parasyk.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 07 11, 12:00)
thumbup.gif Sekmiukas  4u.gif Butu idomu suzinot kaip seksis wink.gif Parasyk.

na tikiuosi nereikės ilgai ieškoti, bet kai su užsienio kalbom visai "nedraugauju" tai didelis minusas. nu bet tikėkimės smile.gif o ieškosiu Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<spygliukas> @ 2012 07 11, 13:13)
na tikiuosi nereikės ilgai ieškoti, bet kai su užsienio kalbom visai "nedraugauju" tai didelis minusas. nu bet tikėkimės smile.gif o ieškosiu Klaipėdoje smile.gif

O sveikute, as irgi is Klaipedos, ir taip pat ieskausi po truputi darbo. Beje kokiom pareigybem domiesi, nes maciau viena psiulyma ir ten kaip tik reikia su statybiniu issilavinimu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2012 07 13, 10:00)
O sveikute, as irgi is Klaipedos, ir taip pat ieskausi po truputi darbo. Beje kokiom pareigybem domiesi, nes maciau viena psiulyma ir ten kaip tik reikia su statybiniu issilavinimu. ax.gif

kadangi esu dirbusi truputį prie brėžinių braižymo, patiko, tai norėčiau kažką panašaus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(<spygliukas> @ 2012 07 15, 21:38)
kadangi esu dirbusi truputį prie brėžinių braižymo, patiko, tai norėčiau kažką panašaus smile.gif)

Kaip suprantu tau kokio technologo darbas tiktu rolleyes.gif
arba projektuotojo.
gal zinai ta puslapi cvklaipeda.lt ten maciau kelis darbo pasiulymus is imoniu susijusiom su statyba, su gamyba. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo novila: 16 liepos 2012 - 00:34
Sveikos,
O aš baigusi KTU Elektrotechnikos fakultetą. Galima sakyti elektros inžinierė smile.gif Dirbu pagal specialybę projektuoju apšvietimą, šiek tiek elektrą smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

jungiuosi ir aš. Esu statybos inžinierė. Baigiau bakalaurą, o šiuo metu studijuoju Statybinių medžiagų magistrantūroje VGTU. Darbą gavau dar būdama bakalauro ketvirtame kurse, tačiau, kadangi apžora esu, nusprendžiau dar papildomai pauždarbiauti versdama iš anglų į lietuvių smile.gif
Atsakyti