Įkraunama...
Įkraunama...

Ar čia yra inžinierių?

QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2008 11 21, 15:11)
Kaip suprast "su mano kvalifikaciją"? Nepasitiki savo žiniomis?  g.gif

mano kvalifikacija siuo metu yra toli grazu ne technine, planuoju pasukt siuo keliu, tai kol pasuksiu, tol manau be sansu kazka pan isbandyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 30, 21:20)
mano kvalifikacija siuo metu yra toli grazu ne technine, planuoju pasukt siuo keliu, tai kol pasuksiu, tol manau be sansu kazka pan isbandyt verysad.gif

Kaip suprantu ruošies studijuot inžinerinius mokslus. O tai kokia sritį pasirinkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justejan @ 2008 12 03, 08:22)
Kaip suprantu ruošies studijuot inžinerinius mokslus. O tai kokia sritį pasirinkai? ax.gif

Kol kas turiu du variantus, statybos inzinerija arba pastatu inzinerines sistemos g.gif tikiu, kad bus nelengva po socialiniu, bet noras labai didelis rolleyes.gif
Atsakyti
La. Jungiuosi ir aš prie inžinierių. Esu baigus importo inžineriją anglų kalba doh.gif Ir nors jau daugelį metų, šios specialybės studentus ruošia vienas LT universitetų, bet dar niekad neteko pamatyt, nė vieno darbo pasiūlymo atitinkančio šią specialybę lotuliukas.gif Vot nauda iš jos doh.gif Praktiškai 99% baigę ją dirba paprasčiausiais vadybininkais doh.gif Ir kam tiek vargo buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(uksis @ 2008 12 16, 21:18)
La. Jungiuosi ir aš prie inžinierių. Esu baigus importo inžineriją anglų kalba  doh.gif  Ir nors jau daugelį metų, šios specialybės studentus ruošia vienas LT universitetų, bet dar niekad neteko pamatyt, nė vieno darbo pasiūlymo atitinkančio šią specialybę  lotuliukas.gif  Vot nauda iš jos  doh.gif  Praktiškai 99% baigę ją dirba paprasčiausiais vadybininkais  doh.gif Ir kam tiek vargo buvo  g.gif

cia biausiausia, kai baigi, o paskui pasirodo snipstas is visa to unsure.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Esu statybos inžinierė. Dirbu kelių srityje. Skaičiavau įvairias sąmatas. Įsidarbinau iškart po baigimo ir pagal specialybę. O mama vis pergyveno, kur aš rasiu darbą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuos ir as prie inzineriukiu smile.gif
esu inziniere - tecchnologe, baisgusi statybiniu medziagu ir dirbiniu gamybos srity, galiu projektuoti gamybines linijas. Bet pagal igyta profesija nedirbau. Isidarbinau statyb. imonej skaiciavau samatas, tvarkiau dokumentus, leidimus, namu pridavimus
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie inžinierių 4u.gif
Baigiau statybos inžinerija. Pagal specelybe dirbu konstruktore, projektuoju pramoninius, visuomeninius, ypatingos paskirties statinius. Darbas yra labai atsakingas ir pakankamai sudėtingas. ax.gif
Atsakyti
sveikučiai smile.gif o kaip su darbeliu statybos inžinieriams dabar?ar yra kokių galimybių trečio,ketvirto kurso studentams įsidarbinti šioje srityje,pasidėt pamatus?
Atsakyti
QUOTE(uksis @ 2008 12 16, 22:18)
La. Jungiuosi ir aš prie inžinierių. Esu baigus importo inžineriją anglų kalba  doh.gif  Ir nors jau daugelį metų, šios specialybės studentus ruošia vienas LT universitetų, bet dar niekad neteko pamatyt, nė vieno darbo pasiūlymo atitinkančio šią specialybę  lotuliukas.gif  Vot nauda iš jos   doh.gif  Praktiškai 99% baigę ją dirba paprasčiausiais vadybininkais  doh.gif Ir kam tiek vargo buvo  g.gif

Kartais ne eksporto inzinerija g.gif ? Nes pati pabegau po antro kurso ir perejau i kita fakulteta, kad igyti tikrai vertinga specialybe 4u.gif O kas tese mokslus toliai, tai taip kaip tu ir sakai dirba vadybininkais cool.gif Ir tai jei dar pasiseka isidarbinti, nes skamba graziai, bet kai isigilini wacko.gif Net pagal destomus dalykus sunku susigaudyti ka jie ruosia is tikruju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 29 sausio 2009 - 08:45
sveikuts! o as turiu klausimuka- ka manote apie transporto inzinerija? ar tai paklausu siuo metu? matot esu abituriente noriu pasirinkti teisinga kelia taip sakant:) al turetumete kokiu patarimu ar verta rinktis tokias studijas ar link kokiu liknti jusu nuomone? 4u.gif seip man pvz butu labai idomu dirbti kokioj transporto imonej,manau tai idomus darbas,bet gal kas zino kaip is tikro yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 02 04, 22:26)
... matot esu abituriente noriu pasirinkti teisinga kelia taip sakant:)

hihihi.gif Kaip sake viena protinga teta "Tik istekejus suprasi kokio vyro tau nereikia" rolleyes.gif Tas pats ir su aukstuoju biggrin.gif
Grubiai paskaiciavus (tarp mano pazystamu) is 30 zmoniu pagal spec. dirba kokie 6-8 cool.gif As is ju tarpo biggrin.gif O visi kiti net pamirso ka studijavo biggrin.gif Praejo visokias atestacija, kvalifikacijos kelimo kursus ir pirmyn ok.gif Dirba ten kur patinka, ir kur daugiau moka tongue.gif
Bet kai kiek teko susidurti, darbdaviai pagarbiau ziuri i tuos (ypac i tas ) kurie baige inzinerija , o ne kokia nors ten vadyba, sociologija, administravima...
Cia ne mano nuomone, taip jau parode gyvenimas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 05 vasario 2009 - 07:55