QUOTE(IevaZ @ 2010 07 01, 12:56)
Sveikos!
Gal yra baigusiu chemijos inzinerija? kaip sekesi? Ka moketes (girdejau, kad ten braizo ir skaiciuoja ) ? Ka dirbat?
Man idomu, nes galvoju studijuot. Kazin verta?
Aciu.
Aš irgi baigiau chemijos inžineriją KTU, bet paskui dar baigiau daug visokių kitokių mokslų. Pagal specialybę nedirbau nei kiek, Lietuvoje nesikabinau, nes turėjau planų išvažiuoti į užsienį, o tame užsienyje negavau darbo leidimo...nors darbą buvau susiradusi Mokslo ir technologijų miestelyje vienoje įmonėje, kuri kuria vaistus nuo vėžio... Na žodžiu toks gyvenimas. Iš mūsų grupės pagal specialybę dirba koks 20proc. studentų, iš jų tik viena mergina

.
Mokytis buvo sunku. Vien fizikinė chemija ką reiškė

. O dar koloidai

... na ir visi kiti linksmi dalykai kaip atomo fizika, elektrotechnikos pagrindai ir mašinų elementai ir mechanizmai:) Kokia nostalgija apėmė

. Labai daug kas pirmam kurse strigo su informatika (programavom kažkokiu Pascaliu

) ir matematika (matricos, tikimybių teorija, analizės pradmenys, integralai, diferencijalai ir kt baubai) , iškrito gal 20-30proc. studentų. Braižyti braižėm, kas nesugebėdavo- brėžinys lygtais
80litų anais laikais buvo

. Skaičiuot tai sunkaus nieko nebuvo, visgi į tokią pakraipą stojant reikia su skaičiais tikrai draugauti.
Atsukant gyvenimą atgal, studijuočiau tą patį- labai rimti mokslai buvo, patiko, daug davė žinių.