Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(baggio @ 2008 05 17, 21:18)
Na ir prajuokinot lotuliukas.gif "Smalsumas nugalejo kate" atsidariau sia tema ir uzsikabinau, karstai kalbat, verda aistros. Pasisakysiu ir as: man pacios graziausios mazos krutys, tokios stacios ir sangrios, tokias beje ir pati turiu. Su vienom liemenelem 70B, o su kitom75A ir beje esu 180cm ugio.  Nieko nenoriu smerkti, bet as tik uz rekonstrukcine plastine chirurgija. Beje ta smarki mergaite Darija16 gal ir izeidzianciai pasireiske, bet jos zodziuose buta daug  skaudzios tiesos. Didziakrutes gali didziuotis savo privalumais, bet jos neturi to kazko tokio nepaprasto, gal sharmo, kuri turiu as ir del kurio vyrai kraustosi is proto blush2.gif Nes jei jos butu idomios ir sau ir kitiems tai krutines dydis butu nesvarbus. Manau nepilnavertiskumus ir nevisavertiskumus reiktu patiket sielu gydytojui, o ne chirurgui. Tam kad but kitokia ir jaustis normaliai manau reik tikrai but stipria ir subrendusia asmenybe. Su silikonais, manau, ir as atrodiciau kaip "visos normalios"(cia pagal jus), o man svarbu neprarast savo unikalumo.  angel.gif

Kodel tu staiga nusprendei, kad mes neturim sarmo? oi,vaikeli, kiek mes jo turim biggrin.gif
Krutines padailinimas daromas tikrai ne del to, kad sarmo igaut ax.gif
Kraustosi tie vyrai is proto, kraustosi tongue.gif ....ne tam daromos sios operacijos (daugeliu atveju) ir tai nebutinai didinimas, kaip tu isivaizduoji, o tik formos pagrazinimas, kuria prarandam gimdydamos ir maitindamos savo vaikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 05 17, 20:18)
Na ir prajuokinot lotuliukas.gif "Smalsumas nugalejo kate" atsidariau sia tema ir uzsikabinau, karstai kalbat, verda aistros. Pasisakysiu ir as: man pacios graziausios mazos krutys, tokios stacios ir sangrios, tokias beje ir pati turiu. Su vienom liemenelem 70B, o su kitom75A ir beje esu 180cm ugio.  Nieko nenoriu smerkti, bet as tik uz rekonstrukcine plastine chirurgija. Beje ta smarki mergaite Darija16 gal ir izeidzianciai pasireiske, bet jos zodziuose buta daug  skaudzios tiesos. Didziakrutes gali didziuotis savo privalumais, bet jos neturi to kazko tokio nepaprasto, gal sharmo, kuri turiu as ir del kurio vyrai kraustosi is proto blush2.gif Nes jei jos butu idomios ir sau ir kitiems tai krutines dydis butu nesvarbus. Manau nepilnavertiskumus ir nevisavertiskumus reiktu patiket sielu gydytojui, o ne chirurgui. Tam kad but kitokia ir jaustis normaliai manau reik tikrai but stipria ir subrendusia asmenybe. Su silikonais, manau, ir as atrodiciau kaip "visos normalios"(cia pagal jus), o man svarbu neprarast savo unikalumo.  angel.gif

lotuliukas.gif Koks susirupinimas kas vyrams patinka g.gif tik ne tau spresti del ko jie kraustosi is proto.. O to kazko tokio(cia apie sharma)..nemanau ,kad galima igyti arba prarast pasidarius plastine opr....ir nesuristas jis su krutu dydziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet ar įgaus moteris šarmo pasididinus krūtinę? Ar gilios dekolte ir demonstruojama krūtinė pridės žavesio? g.gif Jei jo nėra, tai niekas nepadės. O jei yra, tai kam didintis? Jei moteris pasitiki savimi, myli savo kūną, kam darytis operaciją?
Juk pasididinusios krūtinę, siekiat vyrų dėmesio ir norit, kad žmonės žavėtųsi jūsų giliomis iškirptėmis... rolleyes.gif Vadinasi, prieš operaciją, nesijautėt žavingos...
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 17, 21:56)
Bet ar įgaus moteris šarmo pasididinus krūtinę? Ar gilios dekolte ir demonstruojama krūtinė pridės žavesio?  g.gif Jei jo nėra, tai niekas nepadės. O jei yra, tai kam didintis? Jei moteris pasitiki savimi, myli savo kūną, kam darytis operaciją?
Juk pasididinusios krūtinę, siekiat vyrų dėmesio ir norit, kad žmonės žavėtųsi jūsų giliomis iškirptėmis...  rolleyes.gif Vadinasi, prieš operaciją, nesijautėt žavingos...

Inga..kiek tau galima kartoti..kad NE DEL VYRU..ne del sharmo trukumo..Man va toks ispudis susidaro ,kad jus pacios del vyru is proto einat noredamos atkreipti ju demesi ,nes jau labai daznai juos minit..ieikit i plastines (.)(.) operacijas ir pamatysit..kad ten jie neminimi..mes visos turim savo vyrus,vaiku tevus ir kitu mums nereik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 17 gegužės 2008 - 22:24
QUOTE(inga. @ 2008 05 17, 23:56)
Bet ar įgaus moteris šarmo pasididinus krūtinę? Ar gilios dekolte ir demonstruojama krūtinė pridės žavesio?  g.gif Jei jo nėra, tai niekas nepadės. O jei yra, tai kam didintis? Jei moteris pasitiki savimi, myli savo kūną, kam darytis operaciją?
Juk pasididinusios krūtinę, siekiat vyrų dėmesio ir norit, kad žmonės žavėtųsi jūsų giliomis iškirptėmis...  rolleyes.gif Vadinasi, prieš operaciją, nesijautėt žavingos...

Esu pastebėjus viena g.gif (.)(.) temoje "labiau augusios (ne amžiumi) moterys" bendrauja, ir tai tikrai jaučiasi...čia pastoviai - "trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių"..., va tu pasidarei... gražesnė/negražesnė... patiksi/nepatiksi...vėl kiti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 17 gegužės 2008 - 22:33
Skaitinėjau jūsų temą ir pastebėjau tą norą atšilus orams pademonstruoti visiems savo grožybes tongue.gif Nešioti atvirus rūbus, su giliom iškirptėm... biggrin.gif Ir tą džiaugsmą, kad visi vyrai susižavėję spokso į krūtinę ir komplimentus žeria.
Tai kas tai? Noras patikti pačiai sau? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 17, 23:18)
jus pacios del  vyru is proto einat[/i] noredamos atkreipti ju demesi ,nes jau labai daznai  juos minit..

Man vyrų dėmesio užtenka flirt.gif Net gilios iškirptės nereikia mirksiukas.gif
Ir, beje, tas gašlus dėmesys, nukreiptas į krūtinę ar dar į kokią kūno vietą manęs nevilioja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 18, 01:00)
Skaitinėjau jūsų temą ir pastebėjau tą norą atšilus orams pademonstruoti visiems savo grožybes  tongue.gif  Nešioti atvirus rūbus, su giliom iškirptėm...  biggrin.gif Ir tą džiaugsmą, kad visi vyrai susižavėję spokso į krūtinę ir komplimentus žeria.
Tai kas tai? Noras patikti pačiai sau?  blink.gif

Merginos džiaugiasi. Dėmesys, tiek Tau, tiek man patinka, jis mielas visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 17, 23:00)
Skaitinėjau jūsų temą ir pastebėjau tą norą atšilus orams pademonstruoti visiems savo grožybes  tongue.gif  Nešioti atvirus rūbus, su giliom iškirptėm...  biggrin.gif Ir tą džiaugsmą, kad visi vyrai susižavėję spokso į krūtinę ir komplimentus žeria.
Tai kas tai? Noras patikti pačiai sau?  blink.gif

tai paprasciausias noras..daryti tai ko anksciau negalejai..Taip ir su tom iskirptem..juk anksciau ,perkant ruba reikejo ilgiau pasukti galva " ar tiks ","ar iskirpte ne per gili,ar nesimatys liemeneles krasteliai" ir t.t...Dabar tokio galvosiukio nebeturim..todel dziaugiames ,o ypac ,kai kalba eina apie bikinio isigyjima.. thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(inga. @ 2008 05 17, 23:06)

Man vyrų dėmesio užtenka  flirt.gif  Net gilios iškirptės nereikia  mirksiukas.gif
Ir, beje, tas gašlus dėmesys, nukreiptas į krūtinę ar dar į kokią kūno vietą manęs nevilioja  tongue.gif

Dziugu girdeti!!!O tai ka iskirptes tik del vyru nesiojamos? O tai sakai vyrai visgi i didesnes krutis labiau atkreipia demesi? O gasliai jie gali ziureti ir i uzpakaliuka ,kojytes ..netgi grazius plaukus..tai ka tokiu atveju daryti..kaip barikaduotis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 18, 00:13)
O tai sakai vyrai visgi i didesnes krutis labiau atkreipia demesi? O gasliai jie gali ziureti ir i uzpakaliuka ,kojytes ..netgi grazius plaukus..tai ka tokiu atveju daryti..kaip barikaduotis.. g.gif

Taip, manau, kad į didesnes krūtis vyrai labiau atkreipia dėmesį smile.gif , ir ne tik vyrai ax.gif aš irgi negaliu akių atitraukt, kai kalbu su moterim, pas kurią visas turtas tiesiog veržiasi lauk... doh.gif Sunku žvilgsnį valdyt.
O gašliai vyrai žiūri, kai moteris atrodo iššaukiančiai, gal net kiek vulgariai. Aš taip nesirengiu, visada atrodau padoriai nail.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 17, 23:25)
Taip, manau, kad į didesnes krūtis vyrai labiau atkreipia dėmesį  smile.gif , ir ne tik vyrai  ax.gif  aš irgi negaliu akių atitraukt, kai kalbu su moterim, pas kurią visas turtas tiesiog veržiasi lauk... doh.gif Sunku žvilgsnį valdyt.
O gašliai vyrai žiūri, kai moteris atrodo iššaukiančiai, gal net kiek vulgariai. Aš taip nesirengiu, visada atrodau padoriai  nail.gif

kokiam amziuje gyvenam..negi iskirpte nepadorumo rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 05 18, 01:25)
Taip, manau, kad į didesnes krūtis vyrai labiau atkreipia dėmesį  smile.gif , ir ne tik vyrai  ax.gif  aš irgi negaliu akių atitraukt, kai kalbu su moterim, pas kurią visas turtas tiesiog veržiasi lauk... doh.gif Sunku žvilgsnį valdyt.
O gašliai vyrai žiūri, kai moteris atrodo iššaukiančiai, gal net kiek vulgariai. Aš taip nesirengiu, visada atrodau padoriai  nail.gif

netinkamas dydis...man irgi negražu, kai viskas lipa lauk. O kas dėl atrodymo "iššaukiančiai", tas galioja tiek maža(.)(.), tiek ( . )( . )...
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 05 18, 00:30)
kokiam amziuje gyvenam..negi iskirpte nepadorumo rodiklis.

Kartais taip. Mokykloj, universitete, ligoninėj...Yra vietų, kur nedera taip atrodyti doh.gif
Kalbu ne apie gražią, dailią iškirptę, bet gilią ir parodančią per daug...
Atsakyti