QUOTE(Varu @ 2008 04 24, 19:10)
Nuomones pirsimu laikome tai: mes sakome, kad jau geriau susigyvensime su savo mazomis krutinemis, nei gulsime po skalpeliu. o jus irodinejate, kad galima issioperuoti visus savo kompleksus. Mes su tuo nesutinkame, o jus imate pirsti savo nuomone. Ir dar zibalo i ugni pilate. Taip, sunku su maza krutine visuomenes atzvilgiu, bet moterys, uzuot ka gero pasakiusios, puolate mus, nes mes pasisakom uz naturalia isvaizda (daugiau ar maziau).
Taip kad sutarkime geriau, kad mes liksime prie savo nuomones papu klausimu, o jus kalbekite apie operaciju nauda kitur
Is ties kazkoks gincas gavosi.O man atrodo, kad beprasmis jis.Nei cia kam ka pirst yra tendencija, nei atkalbet.Tiesiog manau, kad tos, kurios nesusigyveno su savo kazkokiais vadinamais "trukumais", tai jos ir pasidare operacija ar dar kazkaip sprende, o tos, kurioms ju formos nepasitenkinimo nekelia, arba kelia saikingai, jos liko prie naturalumo.Na ir kas gi cia blogo, nesuprantu.Taigi kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas, pagaliau skonis (ar jo neturejimas)vercia mus elgtis vienaip ar kitaip.
Man grazu paziuret, kai kokia "mazapape" (atsiprasau uz issireiskima, jis neskirtas izeisti) eina pilna pasitikejimo savim.Tai puiku

As, pvz. negaliu pakesti kai ne kuriu savo trukumu ir juos salinu.Nes mane jie ERZINA.Bet dziaugiuosi uz tas, kuriu neerzina ir viskas tenkina ju kune.Liuks.
Bet, lb svarbu yra saikas.Toks puikus dalykas

Nes kartais, isties galima pastebet, kad tai tampa nebe trukumu salinimu, o ieskojimu "ka cia dar pasidaryt, kad tapciau patrauklesne"