Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 24, 16:08)
o mes kur norim ten ir einam..  mirksiukas.gif ..jus gi musu kaimynes ,kaip ir ..

na taip, uzdrausti juk negalime, taciau nereikia tada mums akiu draskyti ir pirsti savo nuomones, kaip gerai ir grazu didintis krutine mirksiukas.gif juk tema visai ne apie ta!
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 04 24, 17:18)
na taip, uzdrausti juk negalime, taciau nereikia tada mums akiu draskyti ir pirsti savo nuomones, kaip gerai ir grazu didintis krutine  mirksiukas.gif juk tema visai ne apie ta!

o kurioje vietoje as siuliau tau ar kitai didntis krutine? doh.gif ..siaip kiek seniau teko pas jus skaityti..tai jus anaiptol ne visos dziugavot del mazu (.)(.)..o dabar toks ispuds susidaro ,kad jus pacios laimingiausios..Istikro..kai pradejom cia bendrauti nemanem ,kad jus tokios piktos ir pilnos pagiezos..
Atsakyti
mergaites keli patarimai del mazos krutines:

Maža krūtinė nėra trūkumas, bet jei norite ją vizualiai padidinti, rinkitės kokybišką apatinį trikotažą ir viršutinius drabužius su apvaliomis iškirptėmis.

Venkite: tamsių atspalvių, vertikalių linijų ant krūtinės

tinkamas maudymosi kostiumelis:Atvartai, klostelės, skersinis piešinys, ryškūs atspalviai taip pat vaizdžiai padidina krūtinę, ypač, jei maudymosi kostiumėlis paprastas ir tamsesnis pagal spalvą žemiau krūtinės linijos.

sukneles su korsetu optiskai didina krutine

ir kuo maziau streso,nes pagal dizainerius daugelis drabuziu geriau ziurisi moterims su mazomis krutinemis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 24, 16:24)
o kurioje vietoje as siuliau tau ar kitai didntis krutine?  doh.gif ..siaip kiek seniau teko pas jus skaityti..tai jus anaiptol ne visos dziugavot del mazu (.)(.)..o dabar toks ispuds susidaro ,kad jus pacios laimingiausios..Istikro..kai pradejom cia bendrauti nemanem ,kad jus tokios piktos ir pilnos pagiezos..

bangioji, tu netgi labai klysti. nemanau, kad mes kazkokios, kaip sakei piktos ir pagiezingos. tikrai ne! schmoll.gif net nezinau del ko galetume buti. tiesiog nepatinka, kai kas nors persa savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 04 24, 17:37)
bangioji, tu netgi labai klysti. nemanau, kad mes kazkokios, kaip sakei piktos ir pagiezingos. tikrai ne!  schmoll.gif net nezinau del ko galetume buti. tiesiog nepatinka, kai kas nors persa savo nuomone.

as irgi nezinau kodel g.gif ..kurioje vietoje buvo persama nuomone?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2008 04 24, 19:55)
as irgi nezinau kodel  g.gif ..kurioje vietoje buvo persama nuomone?

Nuomones pirsimu laikome tai: mes sakome, kad jau geriau susigyvensime su savo mazomis krutinemis, nei gulsime po skalpeliu. o jus irodinejate, kad galima issioperuoti visus savo kompleksus. Mes su tuo nesutinkame, o jus imate pirsti savo nuomone. Ir dar zibalo i ugni pilate. Taip, sunku su maza krutine visuomenes atzvilgiu, bet moterys, uzuot ka gero pasakiusios, puolate mus, nes mes pasisakom uz naturalia isvaizda (daugiau ar maziau).
Taip kad sutarkime geriau, kad mes liksime prie savo nuomones papu klausimu, o jus kalbekite apie operaciju nauda kitur drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 04 24, 19:10)
Nuomones pirsimu laikome tai: mes sakome, kad jau geriau susigyvensime su savo mazomis krutinemis, nei gulsime po skalpeliu. o jus irodinejate, kad galima issioperuoti visus savo kompleksus. Mes su tuo nesutinkame, o jus imate pirsti savo nuomone. Ir dar zibalo i ugni pilate. Taip, sunku su maza krutine visuomenes atzvilgiu, bet moterys, uzuot ka gero pasakiusios, puolate mus, nes mes pasisakom uz naturalia isvaizda (daugiau ar maziau).
Taip kad sutarkime geriau, kad mes liksime prie savo nuomones papu klausimu, o jus kalbekite apie operaciju nauda kitur  drinks_cheers.gif

Is ties kazkoks gincas gavosi.O man atrodo, kad beprasmis jis.Nei cia kam ka pirst yra tendencija, nei atkalbet.Tiesiog manau, kad tos, kurios nesusigyveno su savo kazkokiais vadinamais "trukumais", tai jos ir pasidare operacija ar dar kazkaip sprende, o tos, kurioms ju formos nepasitenkinimo nekelia, arba kelia saikingai, jos liko prie naturalumo.Na ir kas gi cia blogo, nesuprantu.Taigi kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas, pagaliau skonis (ar jo neturejimas)vercia mus elgtis vienaip ar kitaip.
Man grazu paziuret, kai kokia "mazapape" (atsiprasau uz issireiskima, jis neskirtas izeisti) eina pilna pasitikejimo savim.Tai puiku thumbup.gif As, pvz. negaliu pakesti kai ne kuriu savo trukumu ir juos salinu.Nes mane jie ERZINA.Bet dziaugiuosi uz tas, kuriu neerzina ir viskas tenkina ju kune.Liuks.
Bet, lb svarbu yra saikas.Toks puikus dalykas smile.gif Nes kartais, isties galima pastebet, kad tai tampa nebe trukumu salinimu, o ieskojimu "ka cia dar pasidaryt, kad tapciau patrauklesne" g.gif
Atsakyti
QUOTE(lambiukas @ 2008 04 24, 18:47)
Man grazu paziuret, kai kokia "mazapape" (atsiprasau uz issireiskima, jis neskirtas izeisti) eina pilna pasitikejimo savim.Tai puiku  thumbup.gif As, pvz. negaliu pakesti kai ne kuriu savo trukumu ir juos salinu.Nes mane jie ERZINA.Bet dziaugiuosi uz tas, kuriu neerzina ir viskas tenkina ju kune.Liuks.
Bet, lb svarbu yra saikas.Toks puikus dalykas  smile.gif Nes kartais, isties galima pastebet, kad tai tampa nebe trukumu salinimu, o ieskojimu "ka cia dar pasidaryt, kad tapciau patrauklesne" g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lambiukas @ 2008 04 24, 20:47)
Is ties kazkoks gincas gavosi.O man atrodo, kad beprasmis jis.Nei cia kam ka pirst yra tendencija, nei atkalbet.Tiesiog manau, kad tos, kurios nesusigyveno su savo kazkokiais vadinamais "trukumais", tai jos ir pasidare operacija ar dar kazkaip sprende, o tos, kurioms ju formos nepasitenkinimo nekelia, arba kelia saikingai, jos liko prie naturalumo.Na ir kas gi cia blogo, nesuprantu.Taigi kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas, pagaliau skonis (ar jo neturejimas)vercia mus elgtis vienaip ar kitaip.
Man grazu paziuret, kai kokia "mazapape" (atsiprasau uz issireiskima, jis neskirtas izeisti) eina pilna pasitikejimo savim.Tai puiku  thumbup.gif As, pvz. negaliu pakesti kai ne kuriu savo trukumu ir juos salinu.Nes mane jie ERZINA.Bet dziaugiuosi uz tas, kuriu neerzina ir viskas tenkina ju kune.Liuks.
Bet, lb svarbu yra saikas.Toks puikus dalykas  smile.gif Nes kartais, isties galima pastebet, kad tai tampa nebe trukumu salinimu, o ieskojimu "ka cia dar pasidaryt, kad tapciau patrauklesne" g.gif

Va cia yra labai teisingas pasakyams drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uhuhu,kaip isisiubavo pokalbis ax.gif
net nesikisau,nes buciau susipainiojus garantuotai blush2.gif nemegstu gincu schmoll.gif
man pvz. visai neskauda,kad kitos didinasi krutine.Nu ir tegul(nors gan idomiai ziurisi,kai po to jos cia ateina ir pazeria vos nesuskaiciuojama galybe minusu mazos krutines).Ir net jei tai tampa liga-tai jau ju reikalas ir ne man nustatineti kada jau tai tampa liga. Yra daug pliusu del ko verta didintis krutine-zmones yra negailestingi ir sugeba ivaryti kitiem kompleksus,ir jei po operacijos komplekso nebus-valio thumbup.gif
nesu grynai uz naturaluma,nesu ir uz operacijas,kiekvienam skirtingai,visi renkas kaip jiem geriau,todel smerkt kito zmogaus del jo pasirinkimo(jei jis nekenkia aplinkiniams)nereiketu.
kazkas pasake,kad is pradziu cia dauguma rase kompleksuojancios del mazos krutines,o kai atejo kelios personos ir kilo nesutarimas,tai pasirode,kad visos didziuojas mz krutine.Tai is savo varpines galiu pasakyt,kad nugi galetu buti ir didesne ta krutine doh.gif nu tikrai,jei Dievulis man dabar dar prilipdytu viena dydi prie esamu papuliu-nesipriesinciau biggrin.gif bet jei as per dienas,kiauras valandas,min negalvoju,oi kaip cia man blogai,ner papu,manau,kad as neturiu jokio komplekso ir gyvenu pilnaverti gyvenima ax.gif as su tuo susigyvenau,net jei ir kyla kokiu nepatogumu ar kvailu minciu mirksiukas.gif
Atsakyti
panos...niekas cia pyktis neplanavo..paziurekit kas pirmas nuomone pirst pradejo..mokekit ivertinti realiai padeti.
Atsakyti
Aš iš ex "mažapapių" - buvusi su tradiciniu "lietuviškuoju" mažu B. Na, kompleksuoti nekompleksavau, tačiau būčiau velniui sielą pardavus už NATŪRALIĄ C ar D dydžio krūtinę biggrin.gif Juolab kad dėka dviejų nestuke.gif ir maitinimų krūtimi turėjau progos patirti, ką reiškia tokią turėti.
Kaip žinia, velnių ir stebuklų nebūna, taigi, teko kitais būdais tai išspręsti ax.gif Prieš tai turėjau gana ilgą neapsisprendimo laikotarpį - galėčiau dabar "pasirašyti" prie daugelio čia išsakytų minčių apie "dirbtinus" grožius, svetimkūnius ir dar daug ką - kas tuo metu grūmėsi mano viduje prieš norą darytis operaciją.

Diskusijos visada yra puiku. Tik niekada nesivadovaukime stereotipais. Nes čia situacija jau panaši kaip anekdotuose apie blondines - visos blondinės kvailos, taip ir čia lyg ir gavosi, kad visos "natūraliosios" pranašesnės prieš "nenatūralias". O juk tarp pastarųjų - praktiškai visi visuomenės sluoksniai: nuo čia įvardintų "vyrų paklodžių" iki išsilavinusių, aukštus visuomenės postus užimančių moterų.

Taip pat neverta painioti čia vyrų - dažniausiai visos jų žinios apie "dirbtinus grožius" paremtos žemo lygio S kategorijos filmukais. Daugelis jų net nėra lietę to, apie ką jau iš anksto turi "nepajudinamą" nuomonę, išreiškiamą vaizdingais epitetais kaip visokie ten plastmasiniai kamuoliai, styrančios raketos ir etc.

Labai džiaugiuosi už tas merginas, kurios myli save ir su nedidukėmis krūtimis, ir visai be jų. Jokiu būdu niekas neagituoja čia už operacijas, tačiau pagal tikimybių teoriją tam tikras procentukas, tykiai pasikeitęs nikus, anksčiau ar vėliau atsidurs mūsų temoje.
Juk stebuklų nebūna smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 24 balandžio 2008 - 20:57