Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

O cia mnao vestuvines basutes. norejau bateliu, bet po to pamaciau sias ir susileidau....
batelius turesiu persiavimui, jei kas.
kaip jums basutes?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 05 02, 17:32)
O cia mnao vestuvines basutes. norejau bateliu, bet po to pamaciau sias ir susileidau....
batelius turesiu persiavimui, jei kas.
kaip jums basutes?

Labai grazios, subtilios, nieko ne per daug ir ne per mazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 05 01, 17:36)
cia manieji ax.gif  laaabai patogus thumbup.gif

Labai gražūs bateliai. thumbup.gif Aš jau taip pat turiu savo batelius. Pirkau prieš kelias dienas. Štai jie. Ką manot apie juos? bigsmile.gif

http://public.fotki....maamm/bateliai/
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2008 05 02, 17:54)
Labai gražūs bateliai.  thumbup.gif  Aš jau taip pat turiu savo batelius. Pirkau prieš kelias dienas. Štai jie. Ką manot apie juos?  bigsmile.gif

http://public.fotki....maamm/bateliai/

grazus thumbup.gif Smagu, kad radai savuosius 4u.gif
Atsakyti
basutės labai gražios.. aš ir panašias nusipirkus tik dar batelių noriu.. kaip tu ir sakai pasikeitimui.
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2008 05 01, 18:18)
oba  thumbup.gif  Nors as alpstu del batu bukais galais, bet sitie tai  thumbup.gif 
Kur pirkai ir kiek mokejai, jei ne paslaptis?  blush2.gif
Jei savuju negausiu norimu, tai imciau tokius  thumbup.gif

Aiksutis, kad ne paslaptis 4u.gif Suradau savo svajoniu batelius Vilniuje, salone "Sposabella", o suplojau nemazai, bet apsiavus juos kainyte buvo nebesvarbi... ax.gif 330Lituku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 02, 21:08)
basutės labai gražios.. aš ir panašias nusipirkus tik dar batelių noriu.. kaip tu ir sakai pasikeitimui.

Sveikutes 4u.gif
jau kokie tavo bateliai, grasilda, wub.gif
ggal gali pasidalinti kur pirkai ir kiek mokejai? blush2.gif as kazko panasaus noreciau vestuvems ax.gif
oi, kol parasiau, tai ir parasei visa info lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Grasilda @ 2008 05 02, 21:35)
Aiksutis, kad ne paslaptis  4u.gif  Suradau savo svajoniu batelius Vilniuje, salone "Sposabella", o suplojau nemazai, bet apsiavus juos kainyte buvo nebesvarbi...  ax.gif  330Lituku blush2.gif

o kaune kazi ka nors panasau galima rasti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vituke2: 02 gegužės 2008 - 20:36
QUOTE(Vituke2 @ 2008 05 02, 21:37)
Sveikutes  4u.gif
jau kokie tavo bateliai, grasildawub.gif
ggal gali pasidalinti kur pirkai ir kiek mokejai?  blush2.gif  as kazko panasaus noreciau vestuvems  ax.gif
oi, kol parasiau, tai ir parasei visa info  lotuliukas.gif  blush2.gif
Papildyta:

o kaune kazi ka nors panasau galima rasti?  g.gif

Siaip narsiau ir Kauno saloniukus, bet nieko neradau schmoll.gif Vilniuje sake, kad greitai Klaipedoje bus tokiu bateliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 05 02, 21:50)
Siaip narsiau ir Kauno saloniukus, bet nieko neradau  schmoll.gif  Vilniuje sake, kad greitai Klaipedoje bus tokiu bateliu  thumbup.gif

O kur ta parduotuve randasi? blush2.gif as siaip Vilniaus nelabai pazistu ir retai ten buni, bet jei su MB sugalvotumem kada nulekt, tai gal apsilankyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vituke2 @ 2008 05 02, 21:52)
O kur ta parduotuve randasi?  blush2.gif  as siaip Vilniaus nelabai pazistu ir retai ten buni, bet jei su MB sugalvotumem kada nulekt, tai gal apsilankyciau  ax.gif

Tas saloniukas yra svitrigailos 16/sevcenkos 14, ant kampucio situ dvieju gatviu susidurime 4u.gif mes patys ji vos radome, tik su mano pusbrolio pagalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 05 02, 21:59)
Tas saloniukas yra svitrigailos 16/sevcenkos 14, ant kampucio situ dvieju gatviu susidurime  4u.gif  mes patys ji vos radome, tik su mano pusbrolio pagalba  doh.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
As savuosius batelius pirkau Klaipedos Akropolyje, Basic parduotuvej. Jie auksines spalvos (nes ir sukne bus sampano spalvos). Kulnas atviras su dirzeliu. Priekis-smailus, uzdaras. Sone-sage is akmenuku blizganciu. Super atrodo! Ir velniskai patogus! 350lt.

Is pradziu ir norejau basuciu. Bet mano sukne bus ne zuvytes formos, o A formos. Tai pagalvijau, kad basutes per lengvos atrodys pustesniai suknei. Mano nuomone, basutes tinka labiau prie lengvesnes sukneles (ar vadinamos zuvytes).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 03 gegužės 2008 - 13:06