Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

Tai ka darom lotuliukas.gif koperuojames ir kelionen lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
balti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 28 balandžio 2008 - 21:27
pantera83 norėjau paklausti ar tu tikrai prekiauji batukais ? blush2.gif
Atsakyti
Pantera83 aš turiu kitą klausimuką blush2.gif Ar tarp visų tavo parodytų batelių ir basučių natūralios odos avalynės modeliukų būna?
Atsakyti
atsakiau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2008 04 29, 07:57)
pantera83 norėjau paklausti ar tu tikrai prekiauji batukais ?  blush2.gif

Aha, mane irgi domina ax.gif
Atsakyti
ir kur važiuosime, į Vilnių? biggrin.gif
Atsakyti
jau šitie bateliai tai super wub.gif
Atsakyti
manau ir patogūs, kulniukai ne per aukšti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2008 04 28, 13:36)
Sveikutes busimos nuotakos  4u.gif  as irgi pries metus planavau savo vestuves, kiek daug siltu prisiminimu like  wub.gif
Noriu jums pasiulyti vestuvines basutes, jas parduodu. Skelbimukas yra skelbimu skiltyje, bendroje temoje  mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...64431&st=72

ju realus dydis 39, bet as buvau ispraudusi savo 40 dydi. Taip jau gavosi kad man ne ta dydi parveze.  Atvaiksciojau ir atsokau visa sventine dienele  bigsmile.gif

labai grazios thumbup.gif thumbup.gif bet atrodo nepatogios blush2.gif ar tie dirzeliai nenuspaude labai?
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2008 04 29, 11:02)
jau šitie bateliai tai super  wub.gif

Klasika yra klasika, niekada nepabosta ir visada elegantiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 29 balandžio 2008 - 11:56
QUOTE(meskytia @ 2008 04 29, 11:36)
labai grazios  thumbup.gif  thumbup.gif  bet atrodo nepatogios  blush2.gif  ar tie dirzeliai nenuspaude labai?

lotuliukas.gif nenuspaude , arba del to kad vyras visa diena ant ranku nesiojo, arba del to kad patogios. Mano poste parasyta kad mano kojos dydis ir basuciu dydis, gal todel atodo nepatogios g.gif
Atsakyti