Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(welkom1 @ 2008 05 26, 16:55)

kokie grazuciai wub.gif tik noretus aukstesnio kulniuko,pati dar neapsisprendziau kokiu noreciau,ar basuciu ar bateliu... g.gif vestuves rugseji tai net nezinau koks variantas geresnis...? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 05 30, 22:14)
kokie grazuciai wub.gif tik noretus aukstesnio kulniuko,pati dar neapsisprendziau kokiu noreciau,ar basuciu ar bateliu... g.gif vestuves rugseji tai net nezinau koks variantas geresnis...? unsure.gif

Dar aukstesnio? blink.gif gal mazesnio norejai pasakyt.. ? 4u.gif ax.gif As tai siulyciau batelius smile.gif
Atsakyti
Reiks jaučiu grūstis į akropolius batų ieškot.... hm nerandu nieko iki šiol. Nu vieną variantą turiu į temą, o daugiau nieko , ech...
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 04 23, 11:00)
dar keletas 4u.gif

pantera83 isduok paslapty, kur tu tokius batelius radai? jei gali imesk linka smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

man sitie tokie mieli ir elegantiski wub.gif aisku speju ju lietuvoje nera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 01 birželio 2008 - 14:44
Aš jau nusipirkau batelius prieš pora dienų. Bershkoj. Paprastus, be jokių "pribumbasų" smile.gif
Nes mano suknelė labai daug detalių turi, tai nesinorėjo ir batelių tokių. Gaila foto neturiu. Įkelsiu gal vėliau. manau, kad ne tik per vestuves juos užsidėsiu. Jau išbandžiau - reikia pratampyt ax.gif
Tik bijau, kad per aukšti bus. Na bet vis tiek planuoju persiaut vakare blush2.gif
Na jau viską kaip ir turiu ( ir antrai dienai), trūksta tik apatinių ax.gif
Atsakyti
Aš jau nusipirkau batelius prieš pora dienų. Bershkoj. Paprastus, be jokių "pribumbasų"
Nes mano suknelė labai daug detalių turi, tai nesinorėjo ir batelių tokių. Gaila foto neturiu. Įkelsiu gal vėliau. manau, kad ne tik per vestuves juos užsidėsiu. Jau išbandžiau - reikia pratampyt ax.gif
Tik bijau, kad per aukšti bus. Na bet vis tiek planuoju persiaut vakare
Na jau viską kaip ir turiu ( ir antrai dienai), trūksta tik apatinių smile.gif

Čia turėjo būti mano vardu. Nepastebėjau, kad kolegė prisijungus blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
patobulinau savo batukus blush2.gif

daugiau foto
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 06 01, 16:38)
patobulinau savo batukus blush2.gif

daugiau foto

o gerai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 30, 12:10)
ir as tokiu noriu  cray.gif

Zinau kur tokiu galima nusipirkti, tik auksines spalvos ax.gif
smile.gif
Atsakyti
Na mano bateliai jusu teismui mirksiukas.gif
Zinau, kad labai auksti bet labai man patiko smile.gif

http://public.fotki....s/dscn1709.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peachy_sheila: 02 birželio 2008 - 13:32
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 06 02, 14:26)
Na mano bateliai jusu teismui  mirksiukas.gif
Zinau, kad labai auksti bet labai man patiko smile.gif

http://public.fotki....s/dscn1709.html

Grazus bateliai!!!!!
As visada uz paprastuma, o cia dar + klasika thumbup.gif smile.gif
O aukstis kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti