Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Stebuklinga @ 2008 06 02, 13:40)
Grazus bateliai!!!!!
As visada uz paprastuma, o cia dar + klasika  thumbup.gif smile.gif
O aukstis kiekvieno asmeninis reikalas mirksiukas.gif

Aga, man irgi paprasti patinka smile.gif Nes plius dar suknele su ivairiom detalem, tai norejosi ko nors paprasto. Tik va tikrai zinau,kad visos dienos neistversiu su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 05 30, 22:51)
siandien ir as visai neplanuotai nusipirkau batus  thumbup.gif
nevisai tokiu norejau, bet man jie patinka ax.gif
batukai

super bateliai thumbup.gif ipatingai su ta plunksna efektingai atrodo
labai man patiko 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Mano batukai. Siaip norejau tokiu, bet uzdarom nosytem, deja radau tik tokius, uz tai dabar suku galva del kojniu g.gif kaip ir pagal etiketa netinka prie atvirais galai batuku kojnes, bet ir plikom blauzdom nesmagu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 05 24, 21:24)
Na mano batao siuti..norejau visiskai be kulno. Ideta nr cia tik ideja..kaspinas per didelis tongue.gif  taciau norisi kazko idomaus todel ekperementuoju..nes mano stiliuks siaip toks paprastas bus, todel bateliu idomesniu norejau..

Dieviški batukai 4u.gif Šiaip labai mažai vestuvinių batukų gražių yra, o šitie super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2008 06 02, 19:33)
user posted image

Mano batukai. Siaip norejau tokiu, bet uzdarom nosytem, deja radau tik tokius, uz tai dabar suku galva del kojniu  g.gif  kaip ir pagal etiketa netinka prie atvirais galai batuku kojnes, bet ir plikom blauzdom nesmagu... schmoll.gif

Mano taip pat bateliai su atviru priekiu ( http://public.fotki.com/zemuogiupieva/ ), tad as desiuosi 9 denu pedkelnes smile.gif jos labai sviesios, tad tinka labai rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kuri atsimenat is senesniu metu kada parduotuvese prasideda vasarines avalynes ispardavimai? Kadangi mano svente rugpjucio gale, tai gal pataikyciau? blush2.gif 4u.gif Juk tada gerus batelius ir uz puse kainos nuraut galima bigsmile.gif
Atsakyti
manosios "basanoskes" biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliuxxx: 03 birželio 2008 - 15:26
burbuliuxxx
Labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxxx @ 2008 06 03, 17:23)
manosios "basanoskes" biggrin.gif  blush2.gif

labai aukstas kulnas nebijai jog pavargsi o dar vasaros metu kojyte patins ar zadi apsikeisti i kitus po oficialios dalies
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 06 03, 17:25)
labai aukstas kulnas nebijai jog pavargsi o dar vasaros metu kojyte patins  ar zadi apsikeisti i kitus po oficialios dalies

as beveik kasdien su tokio aukscio kulnais vaikstau ax.gif nemanau kad pavargs, bet turesiu ir kitus su zemesniu kulnu, nu maza ka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Arfeja @ 2008 06 03, 17:22)
burbuliuxxx
Labai grazus  wub.gif

aciu 4u.gif
pamatavau kulna- 13 cm tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliuxxx: 03 birželio 2008 - 16:32
QUOTE(burbuliuxxx @ 2008 06 03, 18:27)
as beveik kasdien su tokio aukscio kulnais vaikstau  ax.gif  nemanau kad pavargs, bet turesiu ir kitus su zemesniu kulnu, nu maza ka biggrin.gif
Papildyta:

aciu 4u.gif
pamatavau kulna- 13 cm  tongue.gif

niu saunuole kad gali ant tokiu vaikscioti smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
pamatavau kulna- 13 cm tongue.gif
[/quote]
bigsmile.gif
Atsakyti