Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

čia tik šiaip radau... manau per daug perkrauti šitie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 17, 16:17)
čia tik šiaip radau... manau per daug perkrauti šitie smile.gif

man ir cia kazko per daug, bet net nzn katros detales atsisakyciau g.gif
Atsakyti
[quote=Stebuklinga,2008 06 17, 13:52]
O stai manieji Jusu teismui 4u.gif

labai dailus thumbup.gif ir kulnas neperaukstas, kas man labai aktualu ax.gif
Atsakyti
[quote=reduxe,2008 06 17, 18:42]
[quote=Stebuklinga,2008 06 17, 13:52]
O stai manieji Jusu teismui 4u.gif

labai dailus thumbup.gif ir kulnas neperaukstas, kas man labai aktualu ax.gif
[/quote]

Man tai labai grazus wub.gif Antrasis variantas po manuju wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

o cia manieji bateliai, pirkau Kaune Akropoly, jei kam patiks galit ieskoti Alicante parduotuveje 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 06 17, 21:10)
Sveikutes,

o cia manieji bateliai, pirkau Kaune Akropoly, jei kam patiks galit ieskoti Alicante parduotuveje  4u.gif
user posted image

thumbup.gif labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 06 17, 21:10)
Sveikutes,

o cia manieji bateliai, pirkau Kaune Akropoly, jei kam patiks galit ieskoti Alicante parduotuveje  4u.gif
user posted image

Nerealiai grazus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 06 17, 22:10)
Sveikutes,

user posted image

tikrai labai labai grazus wub.gif kiek mokejai, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Kadra @ 2008 06 18, 00:46)
tikrai labai labai grazus  wub.gif  kiek mokejai, jei ne paslaptis?

jau neatsimenu tiksliai ar 189 ar 179, zinau, kad dar nuolaida 10 lt. padare su parduotuves kortele. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 06 11, 14:24)
O man kaip nenusiseke su bateliais  cray.gif Pries kokias dvi savaites radau savo batelius kurie kainavo 159lt, o vakar nuvaziavau pirkti ir kaina 189lt pasidare  doh.gif Kazkokia nesamone  g.gif Gal zinot, kaip gauti %? Parduotuve Bata  galvoju, kad Olialia gold kortele galioja  g.gif Tik nerandu kas ja turetu cray.gif cray.gif cray.gif

Jei dar nevelu,tai su omni id kortele galioja nuolaida. as irgi ten pirkau savuosius batukus ir gavau 15%nuolaida su ta kortele:)
Atsakyti
Sveikos merginos, nusipirkau be galo grazius batelius,gryna odele, ir permatoma grazi medziagele eina lyg keliu, na mazdaug, mokejau beveik 500 litu, 36 dydzio. Ir as kai parsinesus namie pradejau vaiksciot, tai pamaciau, kad vis del to negaliu ant auksto kulno nesioti, labai skauda nugara, kojas ir t.t. tai dabar teks ieskoti ant zemo ar zemesnio kulniuko batelius. Pagalvojau, gal kas noretumet nusipirkt? aiskus ne uz 500 lt. parduociau labai pigiai, nes ju tikrai daugiau niekur nepanaudosi tik vestuvems. Ka sudominau rasykit man i az as atsiusiu jums i emeila, nes cia dar pakolkas neziurejau kaip foto rei ikelt.
Atsakyti
QUOTE(bajoraite81 @ 2008 06 18, 14:37)
Sveikos merginos, nusipirkau be galo grazius batelius,gryna odele, ir permatoma grazi medziagele eina lyg keliu, na mazdaug,  mokejau beveik 500 litu, 36 dydzio. Ir as kai parsinesus namie pradejau vaiksciot, tai pamaciau, kad vis del to negaliu ant  auksto kulno nesioti, labai skauda nugara, kojas  ir t.t. tai dabar teks ieskoti ant zemo ar zemesnio kulniuko batelius. Pagalvojau, gal kas noretumet nusipirkt? aiskus ne uz 500 lt. parduociau labai pigiai, nes ju tikrai daugiau niekur nepanaudosi tik vestuvems. Ka sudominau rasykit man i az as atsiusiu jums i emeila, nes cia dar pakolkas neziurejau kaip foto rei ikelt.

Jeigu nedaug laiko praejo nuo pirkimo ir turi ceki pabandyk grazinti parduotuvei smile.gif
As taip dariau, kai nusipirkau siek tiek mazokus batelius ir jie man neprasinesiojo blush2.gif
Atsakyti