Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

[quote=Bretane,2008 06 20, 11:07]
Gal kam patiks mano bateliai, labai gaila per dideli man sad.gif 38 dydis, yvori-šampaniniai ax.gif

O koks tavo dydis ir kokia kaina parduodi?
Atsakyti
Su paskutiniaisiais atšokau savo vestuves wub.gif
Atsakyti
Siaip dauguma šia idetu batuku simpatiski, bet kazkaip pasigendu batuku, basuciu be kulniuku g.gif
Atsakyti
user posted image
mano tai tokie patogus ir nebrangus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraU @ 2008 06 16, 17:55)
Sveikos merginos! smile.gif Labai noreciau paprasyti Jusu pagalbos blush2.gif Siuo metu esu uzsienyje,vestuves uz beveik menesio,o dar neturiu vestuviniu bateliu verysad.gif Cia kur gyvenu perejau visas batu parduotuves,bet nieko grazaus nepamaciau.I LT grysiu likus 5 dienom iki vestuves.Tai va daba pasimeciau ir nebezinau ka daryti ar vis dar bandyt ieskot toliau cia ar speciau rasti panasius batelius Lietuvoje,siaip esu kauniete,tai Kaune ir ieskociau.Patarkit merginos ar rasciau Kauno batu parduotuvese?Suknele bus pieno baltumo,tai ir bateliu panasiu noreciau.Dar mano MB yra tik 4cm uz mane aukstesnis tai reikalingi zemakulniai su smaila nosyte blush2.gif Is anksto dekoju visom uz informacija 4u.gif
Prikabinciau kokiu noriu,tik nezinau kaip tai padaryti blush2.gif

Noreciau atsakyti panelei, kuri dabar uzsienyje - LauraU:

As taip pat gyvenu uzsienyje, bet vestuves svesiu Lietuvoj kitais metais. Ar tu nebandei pasizvalgyt vestuviniu bateliu internete: - Firmu "Rainbow Club", bei "Pink by Paradox".

Man asmeniskai sios dvi firmos prekiauja labai graziais vestuviniais bateliais.

Paziurek interneto puslapyje: www.theaccessoryboutique.com (wedding shoes).

Siais bateliais dar prekiauja Madonna salonas Vilniuje, Pamenkalnio gatveje (tikslaus adreso nepamenu).
Atsakyti
sveikutes.stai ir mano batukai kuriuos jau uzsidesiu si sestadieni smile.gifuser posted image
Atsakyti
[quote=gizmo2,2008 06 22, 19:33]
Noreciau atsakyti panelei, kuri dabar uzsienyje - LauraU:

Laaaaaabai dekoju us informacija ir nuoroda.Prisiziurejau graziausiu bateliu ir aisku radau butent kokiu noriu ax.gif Na bandysiu kazkaip gaut tuos batelius mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

http://www.marketsho...h...alog&k_id=2
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Oij kaip nerimauju dabar žinokit blink.gif
Nusipirkau batelius (jau seniau rodžiau) auštu kulnu. ir nerimauju ne todėl, kad nepaeisu, bet todėl, kad suknelė bus per trumpa doh.gif
kažin ar bus galima ją pataisyti? Nes kai pirmą kartą be batų matavausi, tai žadėjau mažu kulneliu pirkti, bet išėjo kitaip blush2.gif
Na tikiuosi viską bus galima pataisyti...
Atsakyti
Na, mergaitės, padėkit išsirinkti ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man tai 3 ir 4 wub.gif
Atsakyti