Laba diena, pagaliau ir aš nutariau prisijungti ir išreikšti savo nuomonę. Žinot mamytės, kai mano vaikutis pradėjo lankyti šį darželį maniau kaid šis darželis bus pats gerausias mano vaikui, bet labai nusivyliau. Kai žiūrėjom grupę tai matėme lopšelinukų grupę, kur vaikai miega atskirai, o kai mūsų vaikiukas pakilo į antrą aukštą, pamatėme, kad ten ir miegos, ten ir valgys, ten ir žais, viskas toj pačioj patalpoj. Kartais užeini į grupę vakare ir jauti kvapas ne koks.
Jei mamytės vesite savo vaikučius į lopšelį, tai veskite į "Ančiukų" grupę, tikrai nuostabios auklėtojos, tiesiog visa komanda nuostabi, nei vaikas sisiodavo nei kakodavo, vaikučius išmokino būti be "soskytės" ir daug visokių gerų dalykų ten moko.
O va mano draugei nepasisekė jos vaikas lankė "Peliukų" grupę, žinot mamytės ne kas... Nei parneša eilėraštuko į namus mamytei, nei vaikas ten tobulėja.Kartą su drauge pasiiminėjom vaikučius iš lauko, o auklėtoja Indrė per visą kiemą šaukia kitai mamai: O jūsų vaikas "apsišiko" šiandien.... Labai atsiprašau už tokį žodį, bet kaip kalba mūsų pedagogai, tai ką į namus parsineša mūsų vaikai....
Jei pati auklėtoja auginanti tris vaikus taip kalba. Draugės vaikas gryždavo iš darželio po jos pamainos labai suirzęs, reikėdavo kelių valandų kad vaikas virstų tikru geru vaikučiu...
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 17, 22:33)
o jus jau einate i darzelinuku grupe?? nes mes 2005 metu reiks i lopselinuku, nes nuo kovo eisim 
Aukletoja bus berods Jurate. Ziuresim, kaip tada seksis.

Aukletoja bus berods Jurate. Ziuresim, kaip tada seksis.
na nežinau, kaip ten bus, nes maniškis dabar lanko pas ją, ir kiek minėjo, jog maniškis toj gr. bus tris metus, na nebent kelis vaikus "dakels" iš lopšio

QUOTE(paukstytis @ 2008 02 20, 10:28)
O va mano draugei nepasisekė jos vaikas lankė "Peliukų" grupę, žinot mamytės ne kas... Nei parneša eilėraštuko į namus mamytei, nei vaikas ten tobulėja.Kartą su drauge pasiiminėjom vaikučius iš lauko, o auklėtoja Indrė per visą kiemą šaukia kitai mamai: O jūsų vaikas "apsišiko" šiandien.... Labai atsiprašau už tokį žodį, bet kaip kalba mūsų pedagogai, tai ką į namus parsineša mūsų vaikai....
Jei pati auklėtoja auginanti tris vaikus taip kalba. Draugės vaikas gryždavo iš darželio po jos pamainos labai suirzęs, reikėdavo kelių valandų kad vaikas virstų tikru geru vaikučiu...
mes lankom tą pačią "Peliukų" gr., tai galiu pasakyt, kad kas liečia eilėraštukus, daineles ir t.t tai irgi nieko neparsineš, bet maniškis serga dažnai tai manau dėl to ir nieko nemoka

toliau dėl auklėtojų: tai mano vaikis kai pamato atėjęs auklėtoją Indrę tai eina į gr. noriai, o va pas Jūratę ne

QUOTE(Granta @ 2008 02 21, 22:22)
na nežinau, kaip ten bus, nes maniškis dabar lanko pas ją, ir kiek minėjo, jog maniškis toj gr. bus tris metus, na nebent kelis vaikus "dakels" iš lopšio
mes lankom tą pačią "Peliukų" gr., tai galiu pasakyt, kad kas liečia eilėraštukus, daineles ir t.t tai irgi nieko neparsineš, bet maniškis serga dažnai tai manau dėl to ir nieko nemoka
toliau dėl auklėtojų: tai mano vaikis kai pamato atėjęs auklėtoją Indrę tai eina į gr. noriai, o va pas Jūratę ne
, pradeda bliaut ir prašo eit atgal namo
tikrai nežinau priežasties
šiaip man abi auklėtojos atrodo normalios, tik Indrė labiau eina į kontaktą su tėvais, o Jūratė ne
, manau kiekvienam daržely rasit ir pliusų ir minusų, nenorėkit mamos 7 žvaigždučių viežbučio vaikam, įsivaizduokit kai vienai moteriškiai reikia su "N" vaikų susitvarkyt
manau reikia džiaugtis tuo, kad randam vaikus švarius, neapsimyžusius, neapsiššš..., pavalgiusius ir linksmus
o truputis grieštumo dar nė vienam nepakenkė 

Juk nereikia vaikams 7 žvaigždučių viešbučio, reikia kad auklėtoja ne tik žiūrėtų į vaiką, bet ir prižiūrėtų jį. kai ateini netikėtai ne tuo laiku tai visko prisižiūri iš jų...
Prisisisiojusį savo draugės vaiką tai ne kartą mačiau, varkšelė dejavo dėl jo kad neprižiūri jos... Ateina pasiimti, o vaikas šlopiom kelnytėm laksto... ir kas juk nieko auklėtojom... jos dirba savo darbą...
QUOTE(paukstytis @ 2008 02 22, 15:22)
Juk nereikia vaikams 7 žvaigždučių viešbučio, reikia kad auklėtoja ne tik žiūrėtų į vaiką, bet ir prižiūrėtų jį. kai ateini netikėtai ne tuo laiku tai visko prisižiūri iš jų...
Prisisisiojusį savo draugės vaiką tai ne kartą mačiau, varkšelė dejavo dėl jo kad neprižiūri jos... Ateina pasiimti, o vaikas šlopiom kelnytėm laksto... ir kas juk nieko auklėtojom... jos dirba savo darbą...

aš esu vieną kartą radus prisisysiojusį, bet nurašiau tam, kad gal nepamatė auklėtoja

QUOTE(minte @ 2008 02 25, 20:19)
nu nenorekit, kad priziuretu kaip aukle namuose... uz koki 1000 lt...
Man kai teko dicki i Lineli vienam vasaros menesiui nuvest, tai patikekit, tik patvirtino,
kad kulverstukas idealus. Aisku, LAIMA apie kuria cia daug kas minejo geriau melzeja aitu dirbt..
Man kai teko dicki i Lineli vienam vasaros menesiui nuvest, tai patikekit, tik patvirtino,

O kokioje grupėje buvot Linelyje? Ir kas jums labai nepatiko? Mano mergaitė jau du metai lanko Linelį ir jai ten labai patinka. Auklėtojos tikrai geros, rūpestingos, vaikai visada prižiūrėti. Kažkaip aš vasarą kai Linelis atostogauja kaip tik prisibijau vesti dukrytę į Kūlverstuką. Vis atostogas pasiimu, močiutės pagalbos prašau...Ir dabar skaitinėju apie šį darželį, nes reikia apsispręsti ar jį lankysime vasarą. Šiaip ar taip manau, kad ne nuo darželio viskas priklauso, o nuo grupės auklėtojų.
QUOTE(Granta @ 2008 02 21, 22:22)

pirmadieni jau zygiuosime, labai laukiame, tikimes kad nebus jokiu nesklandumu is mano vaikino puses

QUOTE(Zana4 @ 2008 03 01, 22:21)
pirmadieni jau zygiuosime, labai laukiame, tikimes kad nebus jokiu nesklandumu is mano vaikino puses
ir noriai lankys
nors ir su xarakteriu, jai nepatiks ir neis..uzsispyres.

į kokią grupę eisit

QUOTE(Granta @ 2008 03 02, 21:56)
jau buvom

i "voveriuku"

QUOTE(Zana4 @ 2008 03 03, 11:17)
aaaa tai jūs pirman aukšte, o mūsų ten pat tik į antrą aukštą lipt reikia

QUOTE(Zana4 @ 2008 03 03, 11:17)
me sir voveriuku grupeje, BET! Prasyma rasem pries gerus metu, nuo siu metu balandzio norejom, deja, kazkaip pakliunam tik nuo rugsejo