Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

QUOTE(Dasha @ 2008 03 03, 19:04)
me sir voveriuku grupeje, BET! Prasyma rasem pries gerus metu, nuo siu metu balandzio norejom, deja, kazkaip pakliunam tik nuo rugsejo  doh.gif  atejus pasikalbet su vedeja, pradejo pasakot kaip mamytes jai kysius siulo  blink.gif  nes vietu ner.. prasiau, aiskinau, kad mes neturim isheities nuo balandzio iki rugsejo laukt - be sansu  schmoll.gif  mamytes ar neset kysiu... nezinau ka daryt, kur vaikeli puse metu det...

man atrodo, kad Žana4 irgi senokai pareiškimą parašius buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 03, 20:04)
me sir voveriuku grupeje, BET! Prasyma rasem pries gerus metu, nuo siu metu balandzio norejom, deja, kazkaip pakliunam tik nuo rugsejo  doh.gif  atejus pasikalbet su vedeja, pradejo pasakot kaip mamytes jai kysius siulo  blink.gif  nes vietu ner.. prasiau, aiskinau, kad mes neturim isheities nuo balandzio iki rugsejo laukt - be sansu  schmoll.gif  mamytes ar neset kysiu... nezinau ka daryt, kur vaikeli puse metu det...

maniskiui metukai su trupuciu buvo kai uzrasiau ji ten smile.gif laukem ir kelis kart atideliojom net, bet dabar jau buvompasiruose, 3 metukai uz keliu dienu, na laikas buvo, ir eile atstovejoms savo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Granta @ 2008 03 03, 21:13)
man atrodo, kad Žana4 irgi senokai pareiškimą parašius buvo  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes ilgai laukeme savo vietos 4u.gif
o tai jus visai salia musu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 03, 20:59)

bigsmile.gif aga
Atsakyti
O mes papuolėm į Lapiukų grupę bigsmile.gif nuo rudens pradėsim lankyt. Šiaip darželis paliko tikrai gerą įspūdį: aplinka sutvarkyta, vaikų atrakcionai nesulūžę, nudažyti, administracija maloni. Kaip bus su auklėtojom bus matyt kai pradėsim lankyt. Bet šiaip palyginus su kitais darželiais, man šitas atrodo tikrai super thumbup.gif
Ar yra dar kas nors iš lapiukų? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 03 03, 20:04)

na aš irgi kai rašiau prašymą klausiau apie galimybę pradėt lankyt nuo pavasario, bet vedėja mane atkalbėjo: grupės jau susiformavusios, be to vasara auklėtojos keičiasi, vaikui sunkiau adaptuotis ir t.t. doh.gif kaip supratau, apie tai net kalbos negali but g.gif
šiaip aš ieškau savo sūneliui panašaus amžiaus draugo ar draugės, kad galėčiau prižiūrėt iki kol eis į darželį. Taip kad jei neturi kur vaikučio dėt iki rudens, parašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 03, 20:59)
maniskiui metukai su trupuciu buvo kai uzrasiau ji ten smile.gif laukem ir kelis kart atideliojom net, bet dabar jau buvompasiruose, 3 metukai uz keliu dienu, na laikas buvo, ir eile atstovejoms savo  4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  mes ilgai laukeme savo vietos  4u.gif

nu taip, mes jau ir daugiau nei metus laukiam, kai uzsirasinejom viskas ok buvo, gyre plojo rankom uz tokius supratingus tevelius, kad ne pries savaite ateina..
bet tai kaip idomiai, taviskiui 3 metukai tuoj, mano 1 metai ir 7 men -o papuolam i ta pacia Voveriuku grupe mastau.gif

QUOTE(coconut @ 2008 03 04, 12:17)
na aš irgi kai rašiau prašymą klausiau apie galimybę pradėt lankyt nuo pavasario, bet vedėja mane atkalbėjo: grupės jau susiformavusios, be to vasara auklėtojos keičiasi, vaikui sunkiau adaptuotis ir t.t.  doh.gif  kaip supratau, apie tai net kalbos negali but  g.gif
šiaip aš ieškau savo sūneliui panašaus amžiaus draugo ar draugės, kad galėčiau prižiūrėt iki kol eis į darželį. Taip kad jei neturi kur vaikučio dėt iki rudens, parašyk  mirksiukas.gif

bet zinai, kai rasiau nuo balandzio, sake viskas ok, jokiu problemu.. kam tada apgaudinet?
o del pasiulymo - labai aciu, tikiuosi, nereikes, bet jei teks - mielai apsvarstysim tavo pasiulyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 04, 21:44)
nu taip, mes jau ir daugiau nei metus laukiam, kai uzsirasinejom viskas ok buvo, gyre plojo rankom uz tokius supratingus tevelius, kad ne pries savaite ateina..
bet tai kaip idomiai, taviskiui 3 metukai tuoj, mano 1 metai ir 7 men -o papuolam i ta pacia Voveriuku grupe mastau.gif

na jai jus nuorudens, tai mes jau pereinam i darzelinuku grupe nuo rugsejo smile.gif
maniskis 2005 pradzios, todel i lopselinukus, 2004 i darzelinukus. na kiek maciau pasmus grupei mazuliuko nebuvo. isvis labai patiko man viskas toje grupeje ir aukletojos ir seimininkute,vaikas noriai lanko kol kas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 04, 22:48)
na jai jus nuorudens, tai mes jau pereinam i darzelinuku grupe nuo rugsejo smile.gif
maniskis 2005 pradzios, todel i lopselinukus, 2004 i darzelinukus. na kiek maciau pasmus grupei mazuliuko nebuvo. isvis labai patiko man viskas toje grupeje ir aukletojos ir seimininkute,vaikas noriai lanko kol kas smile.gif

oho, tai reiskias mes ir ir i darzeli turim eit g.gif maniske tik 2006, keistu dalyku ishaiskeja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 05, 08:05)
oho, tai reiskias mes ir ir i darzeli turim eit  g.gif  maniske tik 2006, keistu dalyku ishaiskeja  unsure.gif

biggrin.gif cia nieko neisaiskejo, jai jus nuo rudens eisite, tai ir esite i lopselinukus su naujais vaikuciais, o mes jau su senais dabartiniais eisime i darzelinukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 05, 14:34)
biggrin.gif  cia nieko neisaiskejo, jai jus nuo rudens eisite, tai ir esite i lopselinukus su naujais vaikuciais, o mes jau su senais dabartiniais eisime i darzelinukus  4u.gif

aaaa, tai grupes pavadinimas lieka, nepersikelia toliau i darzeli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 05, 16:49)
aaaa, tai grupes pavadinimas lieka, nepersikelia toliau i darzeli?  g.gif

na taip iseina, nes kaip mums minejomes sioje grupeje ilgai nebusime, po vasarosi kita 4u.gif tai nz koks pavadinimas kitosgrupes bus ax.gif
Atsakyti
Na čia tokia situacija, kurią reikia plačiau pakomentuoti, nes aš irgi iš pradžių nežinojau mirksiukas.gif
Vaikiukai, kuriems tais metais sueina 2 metai, eina į lopšelio grupę. Toje grupėje jie būna metus laiko iki kito rugsėjo rolleyes.gif
Vaikiukai, kuriems tais metais sueina 3 metukai, keliauja į darželio grupę.
Taigi pabuvę metus lopšelinukais pereisite į darželio grupę, keisis ir auklėtojos, ir pati grupė (patalpa), liks tik jūsų vaikiuko draugai smile.gif
Maniškė net nenorėjo užaugti, kad tik nereikėtų pereiti iš lopšelio į darželio grupę, iki ašarų būdavo, kai kas pasakydavo, kad "kai tu užaugsi..."
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 03 05, 15:49)
aaaa, tai grupes pavadinimas lieka, nepersikelia toliau i darzeli?  g.gif

kiekviena grupė turi savo pavadinimą ir jei vaikiukai pereina į kitą grupę pavadinimo "neišsineša" schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti