Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

QUOTE(Salsa @ 2009 03 03, 17:51)
Na, bet juk visada lopšeliuose-darželiuose tokia tvarka: jei yra grupės, kur sueina vaikai iki 3 metų, t.y. lopšelinio amžiaus, tai paskui jie pereina į darželio grupes ir kitiems metams jau gauna kitas auklėtojas...

Papildyta:
Beje, Minte, jei jau skambinaisi - gal jau ir į konkrečias grupes registruoja?
Kaip suprantu, tikriausiai irgi nuo rudens lankysit, ar ne?

mes uzsirase jau nuo pernai rudens eiti, o uzsirasinejom kokiu 8 menesiu, nors direktore ir sake, kaip antram vaikui is tos pacios seimos - pirmenybe . Eisim nuo 04.01, o sia sav.turiu nueit i grupe uzregistrins.

Tai turim sansu rudeni susitikt, manau biggrin.gif .

Mano dydyisi, pvz., darze du metus lopselinej grupej "atvare" biggrin.gif . Isleidau 1,9 metu, o darzo grupe isejo 3metu 6 menesiu kazkur......
Atsakyti
Sveikos, mano mergaite eina i Zuikuciu grupe,na nusiskundimu po kol kas neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidrodine*: 13 kovo 2009 - 15:45
Na va, tai jau susizinojau, kad nuo kito rudens eina mano spingalietas i "Anciuku" grupe... Tikiuosi lengvai apsipras...
Atsakyti
kokie dabar atsiliepimai dabar apie darzeli ?

kur paskaitau tai visur negerai sad.gif
Atsakyti
Nenuostabu, kad visokių atsiliepimų apstu. Gi vaikus prižiūrim skirtingai - tai ir poreikiai skirtingi wink.gif

Va, aš pati dabar mažių į lauką vedu be šaliko (golfas aukštu kaklu). Man gaila žiūrėti, kaip kieme auklės apkutuloja vaikus. O joms, garantuoju, baisu į "pusnuogį" maniškį žiūrėt, neduokdie iš po kepurės ausies kraštelis pasimatys lotuliukas.gif

Tai taip ir su darželiais: vienai tas pats dalykas šoką gali sukelti, o kita būtent to ir tikisi smile.gif O tų "ginčytinų" dalykų - ohoho kiek smile.gif
Atsakyti

Mes i "Lapiukus" jau antra diena po truputi pratinames. unsure.gif Vakar 1 val, sian 1,5val., ryt eis dvi valandas, o 5ni jau tikiuosi kiki pietu gal...
Atsakyti
Ir kaip sekasi? Ar noriai liko grupėje?
Beje, dar dabar pagalvojau - o kaip ten tualeto reikalai? Ar mažiai su sauskelnėm būna, ar reikia leisti jau mokantį ant puodo pasiprašyti?
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2009 03 31, 19:41)
Beje, dar dabar pagalvojau - o kaip ten tualeto reikalai? Ar mažiai su sauskelnėm būna, ar reikia leisti jau mokantį ant puodo pasiprašyti?

Nesekasi. palikant verkia ziauriai. Gerai, kad ne as sia sav dar vedu, aukle. Nors aukletoja sake, kad i gera puse po truputi, tik su vaikais nepasilieka, aina su aukletoja ar auklyte i ranka isikibes...

mano su sauskelnem. ir manau, daugiau tokiu yra. Pirma reikia priprast prie darzo, o paskui jau pratin nuo sauskelniu.Aisku, jeigu ateis jau mokedamas, bus lengviau ir jam ir aukletojai.
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2009 03 31, 22:41)

4u.gif mes pradejom lankyti lopseli 2 metuku.dukryte tik kada ne kada ant puoduko reikalus atlikdavo, o pradejus lankyti lopseli, pamirso is viso kas tie pampersai.kai banziau jai susirgus uzdeti, pleste nusiplese ir reikalavo kelnaiciu.taip kad lopseli tikrai greit ismoksta vaikiukai su puoduku draugauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mano dukryte pradejo lankyti si darzeli pries 2 sav.ciauskuciu grupe ir buvau apakus,kaip aukletoja paprase sisimoket uz lovyte 200lt lankem mes kita darzeli teko pakeist gyvenamaja vieta ir darza,tad radom vietele siam kaip jus i tai a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika26 @ 2009 04 02, 21:36)
Sveikos mamytes,mano dukryte pradejo lankyti si darzeli pries 2 sav.ciauskuciu grupe ir buvau apakus,kaip aukletoja paprase sisimoket uz lovyte 200lt lankem mes kita darzeli teko pakeist gyvenamaja vieta ir darza,tad radom vietele siam kaip jus i tai a? g.gif

nu dar graziau,kas cia per bajeris????cia kam tas mokestis? o jei nemokesi,tipo,vaikas ant zemes gules???cia,tipo,toks vienkartinis mokestis???
Atsakyti
isiaiskinau,kad pirko naujas lovytes ir yra atlikus livyte viena jos kaina 200lt,o senos lovytes ziauriai prastos.
Papildyta:
Kaip supratau sio darzelio niekas neriame schmoll.gif ,mes atejom is karmelavos darzelio tai ten kiemas visas labai graziai sutvarkytas supynes,pavesines naujos,lovyciu tevam neteko pirkt,na,o cia teks teveliams,pasipurtyt.
Atsakyti