QUOTE(jurcik @ 2008 12 23, 20:27)
Sveikos, mamytės,
norėčiau ir aš pasidalinti savo patirtimi apie šio darželio lopšelinukų grupę "Ančiukai". Mes esame dėkingi auklėtojai Jolitai ir auklytei. Jos tokios atsidavusios vaikams, rūpestingos, paslaugios, mylinčios. Apie kitą auklėtoją negaliu pasakyti nieko gera... is ryto vaikas vos pamates ją puldavo i didžiausias ašaras, niekada nenorėdavo likti grupėje, o esant auklėtojai Jolitai tokių didelių ašarų nebūdavo, o jei ir būdavo, ji visada geranoriškai padėdavo mums išsiskirti.
Mūsų grupėje buvo kita didelė bėda... vabaliukai (darželio med.sesele nesiteikė įvardyti, kas jie tokie)... vienas vaikutis mūsų grupėje buvo šių vabaliukų nešiotojas... bent jau taip teigė mums auklėtojos...visi vaikai grupėje griždavo į namus baisiausiai išberti (vabalėlių įkandimai). Mes tėvai suorganizavome susirinkimą, pasikvietėme direktorę, med.seserį, auklėtojas. Problemos neišsprendėme, auklėtojos truputį pavalydavo grupę dezinfekuojančiomis priemonėmis ir tuo viskas pasibaigdavo. Vabaliukai ir vėl atsirasdavo. Mūsų vaikas yra visiškai nealergiškas, spuogučiai neniežtėjo, tad per savaitę sugydavo ir vėl iš naujo atsirasdavo kiti. Kitų vaikų spuogučiai dėl alerginės reakcijos padidėdavo iki 1 cm dydžio... Direktorė kategoriškai atsisakė šį vaiką išprašyti iš darželio, nes jo tėvai nesutiko ir jis liko grupėje ir toliau.
Dar viena bėda - langų varstymas... Grupėje, nesvarbu koks oras saulėtas ar vėjuotas, kasdien grupėje būdavo atidaromi langai... nors šalia langų žaidžia maži mūsų pypliukai. Aš suprantu, kad vėdinti būtina, tą mes darome ir namuose. Tačiau, kol vėdinama grupė, juk vaikučius galima suvesti į miegamojo patalpą ir ten paskaityti pasakėlę. Arba vėdinti galima tada, kai vaikučiai žaidžia lauke... Vaikai nuolat sirgo, didžiulės slogos, sunkūs bronchitai ir tas begalinis kosulys... kosulys... kosulys... Kaip sunkiai mes gydėmės, net baisu prisiminti...
Mamos, jei jaučiate, kad jūsų vaikučiai negerai, ieškokite kito darželio ar kitos grupės. Juk sakoma, kas ieško, tas ir randa...
Šiuo metu mūsų vaikas lanko kitą darželį, pasilieka labai noriai... džiaugiamės, kad jam dabar gerai...

mes lankome sia grupe.kol kas nieko blogo apie Laura pasakyti negaliu.man kaip tik patinka, kad rodo vienodai demesi visiems vaikams. Jolita irgi sauni aukletoja, bet labai jau nesunku pastebeti jos numyletinius,o noretusi, kad visiems jos meiles ir silumos butu po lygiai.
del vabaliuku tai labai nustebinai ir isgasdinai

ir dar, kad sios aukletojos gerai dirba rodo sia savaite vykes kaledinis pasirodymas.as buvau suzaveta, kad is tokiu pipiru galima tiek isgauti

maciau ir kitos lopselio grupes pasirodyma.tai pasijaute tikrai didelis skirtumas,vaikai nepralemeno ne zodzio, viska dare aukletojos.toks jausmas, kad isvis nesiruose sventei