Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

QUOTE(AUGENIJA @ 2008 11 30, 18:55)
sveikos,aš vedu savo dukrytę į Kauno "Kūlverstuko"darželį,ėjom į "Lapiukų"grupę,nuostabesnių auklėtojų nebuvo ir nėra.Čia daugumos grupės tėvelių nuomonė.Dabar jau einame į kitą,jau darželinukų grupę, tai ne kas...

Pritariu,ne kas.......
Atsakyti
QUOTE(jurcik @ 2008 12 23, 20:27)
Sveikos, mamytės,

norėčiau ir aš pasidalinti savo patirtimi apie šio darželio lopšelinukų grupę "Ančiukai". Mes esame dėkingi auklėtojai Jolitai ir auklytei. Jos tokios atsidavusios vaikams, rūpestingos, paslaugios, mylinčios. Apie kitą auklėtoją negaliu pasakyti nieko gera... is ryto vaikas vos pamates ją puldavo i didžiausias ašaras, niekada nenorėdavo likti grupėje, o esant auklėtojai Jolitai tokių didelių ašarų nebūdavo, o jei ir būdavo, ji visada geranoriškai  padėdavo mums išsiskirti.
Mūsų grupėje buvo kita didelė bėda... vabaliukai (darželio med.sesele nesiteikė įvardyti, kas jie tokie)... vienas vaikutis mūsų grupėje buvo šių vabaliukų nešiotojas... bent jau taip teigė mums auklėtojos...visi vaikai grupėje griždavo į namus baisiausiai išberti (vabalėlių įkandimai). Mes tėvai suorganizavome susirinkimą, pasikvietėme direktorę, med.seserį, auklėtojas. Problemos neišsprendėme, auklėtojos truputį pavalydavo grupę dezinfekuojančiomis priemonėmis ir tuo viskas pasibaigdavo. Vabaliukai ir vėl atsirasdavo. Mūsų vaikas yra visiškai nealergiškas, spuogučiai neniežtėjo, tad per savaitę sugydavo ir vėl iš naujo atsirasdavo kiti. Kitų vaikų spuogučiai dėl alerginės reakcijos padidėdavo iki 1 cm dydžio... Direktorė kategoriškai atsisakė šį vaiką išprašyti iš darželio, nes jo tėvai nesutiko ir jis liko grupėje ir toliau.
Dar viena bėda - langų varstymas... Grupėje, nesvarbu koks oras saulėtas ar vėjuotas, kasdien grupėje būdavo atidaromi langai... nors šalia langų žaidžia maži mūsų pypliukai. Aš suprantu, kad vėdinti būtina, tą mes darome ir namuose. Tačiau, kol vėdinama grupė, juk vaikučius galima suvesti į miegamojo patalpą ir ten paskaityti pasakėlę. Arba vėdinti galima tada, kai vaikučiai žaidžia lauke... Vaikai nuolat sirgo, didžiulės slogos, sunkūs bronchitai ir tas begalinis kosulys... kosulys... kosulys... Kaip sunkiai mes gydėmės, net baisu prisiminti...

Mamos, jei jaučiate, kad jūsų vaikučiai negerai, ieškokite kito darželio ar kitos grupės. Juk sakoma, kas ieško, tas ir randa...

Šiuo metu mūsų vaikas lanko kitą darželį, pasilieka labai noriai... džiaugiamės, kad jam dabar gerai... 4u.gif

4u.gif mes lankome sia grupe.kol kas nieko blogo apie Laura pasakyti negaliu.man kaip tik patinka, kad rodo vienodai demesi visiems vaikams. Jolita irgi sauni aukletoja, bet labai jau nesunku pastebeti jos numyletinius,o noretusi, kad visiems jos meiles ir silumos butu po lygiai.
del vabaliuku tai labai nustebinai ir isgasdinai blink.gif
smile.gif ir dar, kad sios aukletojos gerai dirba rodo sia savaite vykes kaledinis pasirodymas.as buvau suzaveta, kad is tokiu pipiru galima tiek isgauti wub.gif maciau ir kitos lopselio grupes pasirodyma.tai pasijaute tikrai didelis skirtumas,vaikai nepralemeno ne zodzio, viska dare aukletojos.toks jausmas, kad isvis nesiruose sventei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 24 gruodžio 2008 - 19:00
Mes ejome taip pat i "anciuku" grupe. Atsidziaugti negaliu, kad pavyko papulti i kita darzeli...Nueikite mamos paziureti kaip atrodo kitu darzeliu grupes, nesinores tada cia vesti. Dieve, ten kaip konclageri, tuscia, jokiu vaiku darbeliu, duoda zaisti viena zaisla, i lauka neveda beveik, vaikas nors seniai darydavo i puoduka, pastoviai is streso darydavo i kelnes..Ejom apie menesi, bijau net prisiminti, vaikas klykdavo iseidamas is namu, kad ten nenori eiti, ir dar praejus keliams menesiams vis pasitikslina eidamas i kita darzeli, jog senas sugriautas su aukletoja Laura...
Kiek pastebejau, ten tik taisykliu daug...Kur vaiku toletas baisiausia salta, langai pradaryti, mamos jusu maziukai, kurie su papmerais budavo, susodinti kol kakius sutvarkys su nuogais uzpakaliukai...siaubas, kiek tam maziukui tereikia, kad susaltu....Visi vaikai su didziausiom slogom budavo....O dabartiniam darzeli, kai iejau i grupe, palyginus su kulverstuku, kaip diena nuo nakties, kiekv diena vaikai kazka lipdo, piesia, klijuoja, kiekviena diena lauke (ko tikrai nepasakysiu apie kulverstuka, per kelias savaites maciau tik karta lauke...), nei vaikas i kelnes daro, nei stresuoja, eina i aktu sales, soka, dainuoja, kruva eilerasciu ir daineliu ismoko...o po kulverstuko( anciuku grupei mazai snekanciu buvo) jis man net pamperiu paprase namie, murmeti kazka pradejo, nors sneka pilnais suprantamais sakiniais...
Nezinau as dziaugiuosi kad mes is ten isejom....Ir nei ta Jolita aukletoja nepatiko mums (laukiau su mazium uz duru, tikrai girdejau kaip mergaitei kur neklauso per uzpakali sudave) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(redomama @ 2008 12 26, 15:18)
Mes ejome taip pat i "anciuku" grupe. Atsidziaugti negaliu, kad pavyko papulti i kita darzeli...Nueikite mamos paziureti kaip atrodo kitu darzeliu grupes, nesinores tada cia vesti. Dieve, ten kaip konclageri, tuscia, jokiu vaiku darbeliu, duoda zaisti viena zaisla, i lauka neveda beveik, vaikas nors seniai darydavo i puoduka, pastoviai is streso darydavo i kelnes..Ejom apie menesi, bijau net prisiminti, vaikas klykdavo iseidamas is namu, kad ten nenori eiti, ir dar praejus keliams menesiams vis pasitikslina eidamas i kita darzeli, jog senas sugriautas su aukletoja Laura...
Kiek pastebejau, ten tik taisykliu daug...Kur vaiku toletas baisiausia salta, langai pradaryti, mamos jusu maziukai, kurie su papmerais budavo, susodinti kol kakius sutvarkys su nuogais uzpakaliukai...siaubas, kiek tam maziukui tereikia, kad susaltu....Visi vaikai su didziausiom slogom budavo....O dabartiniam darzeli, kai iejau i grupe, palyginus su kulverstuku, kaip diena nuo nakties, kiekv diena vaikai kazka lipdo, piesia, klijuoja, kiekviena diena lauke (ko tikrai nepasakysiu apie kulverstuka, per kelias savaites maciau tik karta lauke...), nei vaikas i kelnes daro, nei stresuoja, eina i aktu sales, soka, dainuoja, kruva eilerasciu ir daineliu ismoko...o po kulverstuko( anciuku grupei mazai snekanciu buvo) jis man net pamperiu paprase namie, murmeti kazka pradejo, nors sneka pilnais suprantamais sakiniais...
Nezinau as dziaugiuosi kad mes is ten isejom....Ir nei ta Jolita aukletoja nepatiko mums (laukiau su mazium uz duru, tikrai girdejau kaip mergaitei kur neklauso per uzpakali sudave)  doh.gif

unsure.gif aciu, kad pasidalinai savo nuomone.reiks but akylesniai.liudna,jei tektu keisti darzeli,nes jis mums prie namu netoli verysad.gif
Atsakyti
Mūsų mergaitė jau greitai bus metukai, kaip lanko "Ančiukų" grupę ir tikrai nieko blogo nematau..
Tie vabaliukai, tai tikrai ne to berniuko šeimos problema buvo, nes kažkodėl kai visi tėveliai pradėjo darželio vedėją raginti rimtai dezinfekuoti visas grupės patalpas ir kai buvo net patalai, čiužinukai išvežti išdezinfekuoti, viskas pasibaigė.. Nors tas vaikutis ir toliau lankė darželį. Ar neturėjo jie ir vėl atsinaujinti?!
Manau, kad čia labai negražiai buvo sužaista pačios darželio vadovybės, nes matyt bijojo, kad tėveliai gali rimtai sukilti.. Pati savo ausimis girdėjau, kai vedėja skundėsi, kad bijo, jog ir kitose grupėse to nenutiktų..
Atsakyti
teveliams senai laikas isiaiskinti su aukletoja kas yra negerai,nes nei viena aukletoja nedirba sito darbo del karjeros.tik mylincios vaikus gali dirbti toki darba,siek tiek supratimo vieni kietiems ir viska galima ispresti.nemanau kad jusu artimuju aplinkoj nera zmogaus kurio nemegtu jusu vaikas,tik mes tai praleidziame pro ausis.as esu patenkinta lauros darbu,nes matau,kad ji myli vaikus,ji aisku jauna,bet stengiasi,o aisku pastangos ne visada ivertinamos ir ne visada iskart pasimato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AUGENIJA @ 2008 11 30, 17:55)
sveikos,aš vedu savo dukrytę į Kauno "Kūlverstuko"darželį,ėjom į "Lapiukų"grupę,nuostabesnių auklėtojų nebuvo ir nėra.Čia daugumos grupės tėvelių nuomonė.Dabar jau einame į kitą,jau darželinukų grupę, tai ne kas...

sveikos pritariu sei nuomonei,mano pacios sunelis eina i Lapiuku grupe ,pati nuostabiause aukletoja Zita ,gerenes ne buti negali,ja vaikai myli,norei eina i lopsiuka,jokiu asaru,kiekvienas vaikiukas pas ja panesiotas,pamyluotas,ir tikrai geras zmogu jinai,labai dziaugiuosi,kad mums taip pasiseke...ir seip visos jos labai ten fainos Lapiukuos, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bakaluuuzas @ 2007 11 29, 11:17)
Sveiki,

Noriu pasidalinti patirtimi ir nuomone apie aukletoja Birute (pagyvenusi ir dirba kartu su Regina) busimiems tevams, kurie ruosiasi vesti savo vaika i si darzeli.
Nezinau kaip kitiems tevams, bet mes del sios aukletojos perkeleme savo vaika i kita darzeli.
Ji tik su tevais labai maloniai ir saldziai kalba, o musu vaikui stresa ivare.
Gaila, kad per ilgai vaika kankinome...  doh.gif - vis kalbejo, kad musu vaikas kaltas, ar kad mes kalti, kad nenori eiti i darzeli.
Gal cia del to, kad kysiu neneseme?
Tikiuosi, kad kitiems vaikams ji yra geresne ...  g.gif

Galbut kiti tevai, kurie leidzia savo vaikus pas sia aukletoja Birute, turi geresne nuomone, tai prasome padiskutuoti - mielai suzinociau ir kitu nuomones  4u.gif

Va, apie šitas dvi auklėtojas esu parašiusi postą supermamų klube juodųjų auklėtojų saraše2, nes nežinojau, kad čia galima patalpinti. Jokiu būdu patariu nevesti pas šias auklėtojas vaikų! Niekada. Jos nežmoniškai elgėsi su vaikais, kai aš pati buvau maža. Nesveikai taip elgtis, kaip jos elgėsi, ir nežinau, ar tokie žmonės keičiasi - abejoju.
Įdedu, kad nereikėtų perrašyti:

http://www.supermama...?...5843&st=372
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 01 12, 21:37)
Va, apie šitas dvi auklėtojas esu parašiusi postą supermamų klube juodųjų auklėtojų saraše2, nes nežinojau, kad čia galima patalpinti. Jokiu būdu patariu nevesti pas šias auklėtojas vaikų! Niekada. Jos nežmoniškai elgėsi su vaikais, kai aš pati buvau maža. Nesveikai taip elgtis, kaip jos elgėsi, ir nežinau, ar tokie žmonės keičiasi - abejoju.
Įdedu, kad nereikėtų perrašyti:

http://www.supermama...?...5843&st=372

4u.gif as labai tikiuosi, kad jei sios aukletojos ir toliau taip dirba, atsiras mamyciu, kurios nepabijos ir i svietimo skyriu nueiti...keisti darzeli-ne iseitis.juk problema lieka ir toliau kencia kiti vaikai! unsure.gif
Atsakyti
nuo ateinančio rudens esu užrašiusi leisti vaiką į šį darželį. Kaip suprantu, metus vaikai palanko lopšelio grupę, o paskui ji keičiasi, tiesa?

Sakė, ten ne per seniausiai lopšelių auklėtojos visos pasikeitė, buvusios perėjo dirbti į darželines grupes.

Gal galėtumėt kas parašyt, kokios būtent šio metu yra lopšelio grupės ir į kurią geriausiai būtų įsiprašyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2009 03 03, 08:37)
nuo ateinančio rudens esu užrašiusi leisti vaiką į šį darželį. Kaip suprantu, metus vaikai palanko lopšelio grupę, o paskui ji keičiasi, tiesa?

Sakė, ten ne per seniausiai lopšelių auklėtojos visos pasikeitė, buvusios perėjo dirbti į darželines grupes.

Gal galėtumėt kas parašyt, kokios būtent šio metu yra lopšelio grupės ir į kurią geriausiai būtų įsiprašyt?  ax.gif

blink.gif sausio pabaigoj skambinausi, niekas nesake, kad keisis.....

But gerai sigirst lankanciu pasisakyma ta tema...
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 03 03, 19:41)
blink.gif  sausio pabaigoj skambinausi, niekas nesake, kad keisis.....

Na, bet juk visada lopšeliuose-darželiuose tokia tvarka: jei yra grupės, kur sueina vaikai iki 3 metų, t.y. lopšelinio amžiaus, tai paskui jie pereina į darželio grupes ir kitiems metams jau gauna kitas auklėtojas...

Papildyta:
Beje, Minte, jei jau skambinaisi - gal jau ir į konkrečias grupes registruoja?
Kaip suprantu, tikriausiai irgi nuo rudens lankysit, ar ne?
Atsakyti