QUOTE(Skaile @ 2009 11 27, 09:40)
Manau, kad zmogus, pavadindamas sesele felcere, norejo pabrezti jos nemoksiskuma, o ne isvadinti vaikucius zvereliais.
Visi turime teise i savo nuomone. As pavyzdziui irgi labai abejoju darzelio med. sesutes kompetencija. Profesionalus medikas neleidzia sau lakstyti it paklaikus, rodyti savo isgasti ir aiskinti kaip cia viskas baisu, skleisti panika ir taip sudetinga situacija paversti visiska drama.
Treciadieni sesele pamate snargliuka pas mano berniuka ir isvare mus is darzelio, pareiskusi, kad jam gripas ir dar liepe patalpas dezinfekuoti

Na vaikas sau linksmas, guvus, nei temperaturos, nei kosulio... Gerai, kad as dar nedirbu. Tik va sunerimau, kaip bus ateity - tuoj i darba ir del to, kad vaikui pasirodys snarglys, biuletenio nei as galesiu imti, nei man ji kas duos

Tai va tokia tos seseles kompetencija - is tiesu net elementariu gripo pozymiu nezino. Nors delfyje pasiskaitytu
Papildyta:
Kaip suprantu, tai aukletojos masiskai neserga. Kai grupes sujungiamos, aukletojas nemokamu isvaro. Jei anciukus prijungs prie kitos grupes, ir su jais bus ne Jolita ar Sandra, as saviskio irgi neleisiu.
siaip tai, cia didziausia panikuotaja yra dirike, del visko, jeigu ka... ir sesele ir aukletojos pagal jos dudele soka.....
zinot, kaip aukletojoms grasinama, jeigu uz kurio vaikucio maitinima veluioja sumoketi teveliai? - aiskina, kad aukletojos PACIOS tures sumoketi....
del snarglio. Tokiu atveju nuvesciau vaika pas gydytoja. Ir jeigu tai paprastas snarglys, tikrai isduotu pazyma, kad lankyt darza gali. Musu siaip nera dar isvije del snarglio, bet esu savo iniciatyva nuvedusi ne karta pas seimos gydytoja....
ir ji leisdavo vaikui lankyti darza....nes del paprasto elementaraus snarglio nedarbingumo niekas neduoda, net jeigu ir mama noretu....
del veterinarijos ir zvereliu - jeigu kiekvienas tokiu tonu savo nuomone issakytu, butu greiciausiai uzbanintas.
Pasisakymas buvo tikrai izeidziantis....
Papildyta:
QUOTE(Skaile @ 2009 11 27, 09:40)
Papildyta:
Kaip suprantu, tai aukletojos masiskai neserga. Kai grupes sujungiamos, aukletojas nemokamu isvaro. Jei anciukus prijungs prie kitos grupes, ir su jais bus ne Jolita ar Sandra, as saviskio irgi neleisiu.
O kaip jus isivaizduojat, Jus kazkas teiksis informuoti apie tai? Ar jus galvojat, as zinau, kokia aukletoja kada bus mano vaiko lankomoj grupej? Baikit, vaiku interesu sitam darzelyje maziausiai rupi....
Paskutini karta kai aukletoja pakabino informacija apie jungiamas grupes, ir tevai pareiske nepasitenkinima, liko kalciausia........ aukletoja...
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)