Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

QUOTE(Salsa @ 2009 11 27, 00:28)
oho, tikrai nemaloni makalynė darželyje sad.gif

Tai čia, kaip supratau, auklėtojos taip masiškai serga?

Svarsčiau, vest ar nevest vaiko kitą savaitę, jaučiu, reikia dar namie palaikyt kol kas, jei ten "didysis tautų kraustymasis" vyksta...

Tai tas kraustymasis ir vyksta, kad visi vaikai namuose sedi, o aukletojom valdzia neleidzia su mazai vaiku dirbti, jungineja grupes, o jom liepia i nemokamas eiti.
Atsakyti
g.gif o tai emociju apie nepavykusi kaledini rengini nebus? g.gif
Atsakyti
tiesa, su sv.kaledom..... 4u.gif
Atsakyti
Tai kad mano emocijos visai tokios neblogos ax.gif

Aišku, negalėjau nepastebėti ir nemandagaus tos "raganos" tono, ir normaliai nesušukuotų, nenuvalytų gyvūnų, bet šiap pats reginys buvo visai nieko. Vaikus juk sudomino, o tai - svarbiausia.

Kadangi pati vedžiausi ir vyresnėlę, tai man labai svabus indikatorius - kad abu vaikai žiūrėjo susidomėję. Nes šiaip kiek spektaklių ar koncertų kalėdinių esam buvę, tai arba vienas per mažas, arba kita jau per didelė būna. O čia - tiko abiem. Tai ir man gerai smile.gif

Smagiausia dalis - pabuvimas grupėj. Tas tiko ir tėvams, ir vaikams. Taigi likau daugmaž patenkinta blush2.gif

P.S. Vykom su savu auto - tai nežinau, gal dar dėl autobuso ten kokių incidentų buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 12 25, 19:12)
g.gif o tai emociju apie nepavykusi kaledini rengini nebus?  g.gif

4u.gif o kas atsitiko? jei ne paslaptis, aisku ax.gif mes nedalyvavom, nes vis dar prisibijojau gripo.
Atsakyti
Na, buvo vienas toks nemalonus incidentas pačiame cirke.

Ilgai vėlavo vaidinimas, galiausiai išstojo viena cirkininkė ir pareiškė, kad už autobusą sumokėta 160 Lt, o jiems tas autobusas kainavo 200 Lt, tai, tipo, reikia sumesti papildomai pinigų. Viskas būtų lyg ir suprantama, bet... keista, kad kelionė autobusu nuo darželio iki cirko ir atgal - net 200 Lt. Manding autobuso nuoma tokiam laikui ir degalai tokiam atstumui kainuoja pigiau g.gif O nemaloniausia buvo tos cirkininkės tonas, kuriuo ji užlipusi ant scenos apie tą trūkumą pranešė - iškart puolė kaltinti visus, mol, neatiminėkite pinigų iš žvėrelių, negi taip jau sunku susimest ir pan. Taip gana piktai. Sakė, kad prieš tai auklėtoją kažkurią net aprėkė ji dėl to doh.gif

Na, o jau pasirodymo metu tai labiausiai visiem užkliuvo pačių žvėrelių išvaizda. Meška į sceną išvarė normaliai nenuvalyta, prie užpakalio putoplasto draiskanos prilipę, kaip guolyje savo gulėjus, taip tiesiai ir į sceną matyt doh.gif Šuniukai irgi tokie pobaisiai, nesušukuoti, tokie maždaug savaitę po nešvarius kiemus pasibastę kiemsargiai (nors vis dar matosi, kad tai - pudeliukai) lotuliukas.gif

Ai, ir dar šokėjos, vis pasirodydavusios tarpuose tarp vaidinimų. Stilius - a la gogo, lygis - totaliai namudinis, tinkamas Youtubui, bet ne scenai.

Bet, aišku, visa tai kliuvo tik suaugusiesiems. Vaikams tokios smulkmenos - da lampočki, o pasirodymas, kiek supratau, daugumai jų buvo įdomus.
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2009 12 28, 09:07)
Na, buvo vienas toks nemalonus incidentas pačiame cirke.

Ilgai vėlavo vaidinimas, galiausiai išstojo viena cirkininkė ir pareiškė, kad už autobusą sumokėta 160 Lt, o jiems tas autobusas kainavo 200 Lt, tai, tipo, reikia sumesti papildomai pinigų. Viskas būtų lyg ir suprantama, bet... keista, kad kelionė autobusu nuo darželio iki cirko ir atgal - net 200 Lt. Manding autobuso nuoma tokiam laikui ir degalai tokiam atstumui kainuoja pigiau  g.gif O nemaloniausia buvo tos cirkininkės tonas, kuriuo ji užlipusi ant scenos apie tą trūkumą pranešė - iškart puolė kaltinti visus, mol, neatiminėkite pinigų iš žvėrelių, negi taip jau sunku susimest ir pan. Taip gana piktai. Sakė, kad prieš tai auklėtoją kažkurią net aprėkė ji dėl to  doh.gif

Na, o jau pasirodymo metu tai labiausiai visiem užkliuvo pačių žvėrelių išvaizda. Meška į sceną išvarė normaliai nenuvalyta, prie užpakalio putoplasto draiskanos prilipę, kaip guolyje savo gulėjus, taip tiesiai ir į sceną matyt  doh.gif  Šuniukai irgi tokie pobaisiai, nesušukuoti, tokie maždaug savaitę po nešvarius kiemus pasibastę kiemsargiai (nors vis dar matosi, kad tai - pudeliukai)  lotuliukas.gif

Ai, ir dar šokėjos, vis pasirodydavusios tarpuose tarp vaidinimų. Stilius - a la gogo, lygis - totaliai namudinis, tinkamas Youtubui, bet ne scenai.

Bet, aišku, visa tai kliuvo tik suaugusiesiems. Vaikams tokios smulkmenos - da lampočki, o pasirodymas, kiek supratau, daugumai jų buvo įdomus.

Pritariu tavo nuomonei-man visiškai nepatiko, o mano mažąjį to srėkiančios raganos taip išgąsdino, kad norėjau išeit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 01 11, 12:12)
Pritariu tavo nuomonei-man visiškai nepatiko, o mano mažąjį to srėkiančios raganos taip išgąsdino, kad norėjau išeit  doh.gif

as sakiau desiu antireklama tam zubovui, bet vis neprisiruosiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2010 01 11, 20:29)
as sakiau desiu antireklama tam zubovui, bet vis neprisiruosiu... doh.gif

Aš aplinkiniams irgi pranešiau kad nesugalvotų ten eiti
O dabar turiu klausimą-ar rudnį, kai lopšelinukai keliuas į darželį auklėtojo skeisis ar liks tos pačios?
Klausiu, nes vis mastau ką mums daryt, nepatinka nei man nei vaikui esamos auklėtojos
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 01 13, 14:57)

O dabar turiu klausimą-ar rudnį, kai lopšelinukai keliuas į darželį auklėtojo skeisis ar liks tos pačios?

Keisis sad.gif

Ir aš dėl to lieju apmaudą, nes man mūsiškės net labai patinka, taip norėtųsi, kad jos ir liktų... Deja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2010 01 13, 15:03)
Keisis sad.gif

Ir aš dėl to lieju apmaudą, nes man mūsiškės net labai patinka, taip norėtųsi, kad jos ir liktų... Deja sad.gif

Tada aš labai džiaugiuos, o tau užuojauta
Eisiu kitą savaitę pas direktorę ir pasakysiu kad jokiu būdu neužrašytų mažojo į Voveriukų grupę, nes rugsėjį eisim į lopšelį. Gaila kad mūsų darželyje nėra maišytų grupių - mano vaikams būtų geriau
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2010 01 13, 16:03)
Keisis sad.gif

4u.gif mums irgi buvo gaila skirtis su lopselio aukletojom verysad.gif
Atsakyti