QUOTE |
Kriaka, mano vyras nusprende paziuret, ar tikrai musu zuikiai panasus tai sake, kad taip o dar prisiminem, kad as gi taip pat buvau sugalvojus varda Bernardas, na bet vyrui neitikau |
QUOTE |
grazuolis Bernardas as va vis vaikstineju prie savo namu, tik pamatau vezimeli ir galvoju gal cia kriaka su savo berniuku vazinejas.Gal kada galetumem ir susitikti (palaikyciau kompanija besivazinejant ) juk salia viena kitos esam o beje...as turiu ant veido irgi tokiu demeliu, apgamiuku-karta man viena mokytoja pasake -Oi kaip angeliukas tave mylejo, kad taip nubuciavo tavo Bernardukas irgi numyletas angeliuku-gazuolis |
QUOTE (MonaLisa @ 2004 03 27, 13:46) |
butinai- va ir as vel atsiduriau svedijos kazkokiam uzkamoi,mokaus marketingo ir reklamos paslapciu...susimatysim gal kai abi turesim laisvo laikelio...beje,mokais KU? ![]() |
QUOTE (ewa @ 2004 04 04, 09:19) |
Eilini karta jus apziurejau. ![]() ![]() Mes vasara pirmos prie juros tik atlekiam ir atmusam Bernarda nuo visu virtualiu panu. ![]() Bet cia tik tarp musu, niekam neprasitark, nes dar kas aplenkti mus gali... ![]() ![]() |