Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

Ačiū, mergytės už gražius žodžiu smile.gif smile.gif
Kriaka, mano vyras nusprende paziuret, ar tikrai musu zuikiai panasus  tai sake, kad taip  o dar prisiminem, kad as gi taip pat buvau sugalvojus varda Bernardas, na bet vyrui neitikau 

Willma, Mano vyrui irgi pradžioje nepatiko wink.gif , o ypač tai anytai blink.gif , bet kai sužinojo, kad aš tą vardą susapnavau kelias dienas prieš gimdymą tai ir sutiko tongue.gif (nors aš dar pati abejojau tarp tų dviejų vardų), o dabar tai kaip pats džiaugiasi, sakė joks kitas vardas neskamba taip gražiai. biggrin.gif biggrin.gif

grazuolis Bernardas  as va vis vaikstineju prie savo namu, tik pamatau vezimeli ir galvoju gal cia kriaka su savo berniuku vazinejas.Gal kada galetumem ir susitikti (palaikyciau kompanija besivazinejant ) juk salia viena kitos esam 
o beje...as turiu ant veido irgi tokiu demeliu, apgamiuku-karta man viena mokytoja pasake
-Oi kaip angeliukas tave mylejo, kad taip nubuciavo
tavo Bernardukas irgi numyletas angeliuku-gazuolis

MonaLisa, Būtinai kokia dieną susiorganizuosim wink.gif , dabar tai man mokslas rolleyes.gif , ieškom naujo būto, tai į lauką dažniausiai eina mano vyras su anyta, aš tai laukiu šiltesnių orų tongue.gif .
O dėl dėmelės tai aš irgi taip kartais juokauju, kad angeliukas pabučiavo. 2.gif wub.gif
Mergytės, ačiū jums už gražius žodelius.
Atsakyti
butinai- va ir as vel atsiduriau svedijos kazkokiam uzkamoi,mokaus marketingo ir reklamos paslapciu...susimatysim gal kai abi turesim laisvo laikelio...beje,mokais KU? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (MonaLisa @ 2004 03 27, 13:46)
butinai- va ir as vel atsiduriau svedijos kazkokiam uzkamoi,mokaus marketingo ir reklamos paslapciu...susimatysim gal kai abi turesim laisvo laikelio...beje,mokais KU? biggrin.gif

Ne, ne KU smile.gif , susitiksim papasakosiu ir tu papasakosi ka darai Svedijos uzkamoi biggrin.gif
Atsakyti
NU JAU GRAZUOLIAI... wub.gif DESERTUS IR SPORTA MYLIT...SUBALANSUOTA laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 03 18, 02:09)
--Resize_Images_Alt_Text--
Jau cia koks simpatulka wub.gif heart.gif wub.gif clap_1.gif heart.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
JETUS KOKS FAINUOLIS, MANISKIS ZIRZIA MATYT PAVYDI, KAIP AS CIA AIKCIOJU... thumbup.gif wub.gif clap.gif
NU GAILA, KAD DUKRU NETURIU, .... g.gif
Atsakyti
vajetus doh.gif kaip as cia buvau praleidus tiek daug graziu nuotraukeliu thumbup.gif
Labai grazus buvot per krikstynas thumbup.gif ir graziai augat, toks stiprus vyrukas matosi clap_1.gif biggrin.gif
Atsakyti
Eilini karta jus apziurejau. wub.gif Bet i marciu eile saviskes jau net nestatau. wink.gif As gudresni plana rezgu...
Mes vasara pirmos prie juros tik atlekiam ir atmusam Bernarda nuo visu virtualiu panu. cool.gif
Bet cia tik tarp musu, niekam neprasitark, nes dar kas aplenkti mus gali... ph34r.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 04 04, 09:19)
Eilini karta jus apziurejau. wub.gif Bet i marciu eile saviskes jau net nestatau. wink.gif As gudresni plana rezgu...
Mes vasara pirmos prie juros tik atlekiam ir atmusam Bernarda nuo visu virtualiu panu. cool.gif
Bet cia tik tarp musu, niekam neprasitark, nes dar kas aplenkti mus gali... ph34r.gif ph34r.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif oj aciu tau, ewa, nu prijuopkinai laugh.gif laugh.gif laugh.gif tikriausiai pirma karta siandien garsiai nusijuokiau smile.gif
Atsakyti
Na ka gi, kad pakelti sau nuotaika sumaniau ikelti linksmas savo berniuko nuotraukas rolleyes.gif
Cia Bernarduko draugas Hansas laugh.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Papildyta @ [mergetime]1081115547[[b]*Kriaka rgetime] [/b]
Po maudyniu tetis mane visada linkmina, bo kitaip tai leidziu dudas wink.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Papildyta @ [mergetime]1081115832[/mergetime]
Nu baikit juokint, juk tuoj zagset pradesiu rolleyes.gif laugh.gif wink.gif --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 04 balandžio 2004 - 23:54
vat vat jau pats laikas naujoms nuotraukytems clap.gif
labai grziai augate, toks patenkintas visur wub.gif thumbup.gif linksmuolis
Atsakyti
Cyyyyyyyyyyyyyyzzzzzzz biggrin.gif --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti