Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

QUOTE (ewa @ 2004 03 18, 08:54)
Kriaka, thumbup.gif kavalierius. O ta demele man netgi patinka, nes tokio iskirtinumo priduoda wub.gif wub.gif

va va man irgi net atrodo, kad jam ir tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 03 18, 10:54)
Kriaka, thumbup.gif kavalierius. O ta demele man netgi patinka, nes tokio iskirtinumo priduoda wub.gif wub.gif

Aciu smile.gif Man tiesa pasakius ji irgi nesiblogeja, bet nedrisau sakyti, galvoju pagalvos, kad visai doh.gif , bet jeigu nepraeis vistiek butinai naikinsim, nenoriu, kad vaikas uzauges mane kaltintu, dry.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
Jau cia koks simpatulka wub.gif heart.gif wub.gif clap_1.gif heart.gif
Atsakyti
Meilumas neispasakytas wub.gif wub.gif Mazas angeliukas toks biggrin.gif
Atsakyti
Nu jetius koks fainas kriakutis wub.gif wub.gif didelis jau vyras wink.gif ir gimtadienio tortas jau labai chicki wink.gif wink.gif
Atsakyti
Nors ir paveluotai, sveikinam Bernarduka su puse metuku!!! happybday.gif
Jau koks simpatuolis auga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes labai dekingi jums uz sveikinimus ir grazius zodzius musu berniukui smile.gif smile.gif
Atsakyti
Ar iš balos tas gražumas mūsų wub.gif

O kepurytės jūsų visos labai labai thumbup.gif

Šaunuoliai Jūs.
Atsakyti
Kriaka, mano vyras nusprende paziuret, ar tikrai musu zuikiai panasus smile.gif tai sake, kad taip laugh.gif o dar prisiminem, kad as gi taip pat buvau sugalvojus varda Bernardas, na bet vyrui neitikau mad.gif smile.gif
Atsakyti
ir vaikas koks grazutis ir tortas skanutis thumbup.gif
Atsakyti
nu va, norejau isrinkt pacia graziausia nuotrauka, na, bet niekaip nesugebejau, nes visos jau tokiso grazios, jau tokios fainos ir mielos biggrin.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif , na, tikrai, labai grazutis tavo vyrutis clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 03 18, 10:54)
Kriaka,  thumbup.gif kavalierius. O ta demele man netgi patinka, nes tokio iskirtinumo priduoda wub.gif  wub.gif

clap.gif clap.gif clap.gif grazuolis Bernardas thumbup.gif as va vis vaikstineju prie savo namu, tik pamatau vezimeli ir galvoju gal cia kriaka su savo berniuku vazinejas.Gal kada galetumem ir susitikti (palaikyciau kompanija besivazinejant ) juk salia viena kitos esam smile.gif
o beje...as turiu ant veido irgi tokiu demeliu, apgamiuku-karta man viena mokytoja pasake
-Oi kaip angeliukas tave mylejo, kad taip nubuciavo --Resize_Images_Alt_Text--
tavo Bernardukas irgi numyletas angeliuku-gazuolis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaLisa: 24 kovo 2004 - 13:43